| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 4200  [Dalších 2400 >>]
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
18.10.2004 10:24:36
Léňo, Daggy je taky z Hodonína!!! A můj dědeček odtamtud pocházel... Madlenka chodí do školky jen na dopoledne - manžel si ji po obědě vyzvedává...

S dudlíkem bohužel zkušenosti nemám - Madlenka ho nikdy neměla.

Holky, Madlenka je nemocná, má bronchitidu, ale bohužel k tomu zase to špatné dýchání - pusinka moje. Odpoledne jdeme ještě jednou k doktorce, aby si ji poslechla, jestli zabraly léky....

Radko, z té práce si nic nedělej, to by opravdu nebylo pravé ořechové, pokud oni sami nemají přesnou představu.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
18.10.2004 8:44:04
Ahoj holky ,nedávno jste mi radili jak Honzíka odnaučit od plínek na spaní ,takže vám hlásím naše první 2 noci bez plíny ,hurá :o)).Využila jsem všechny metody co jste mi radili sice nám to trvalo trochu dýl než jsem předpokládala ,ale zvládli jsme to .Teď máme další problém ,jak se zbavit dudlíku na spaní? Začne příští měsíc chodit do školky na 5 dní v měsíci (mám štígro ,že mi zaměstnavatel drží do 4 let místo).Taky by mě za
jímalo jestli tam necháváte děti od začátku chození do školky i na spaní.Myslím že jste tu většinou od Prahy ,my jsme z Hodonína (jižní Morava),a v naší školce jsou děti ve třídách namíchané od nejmladší po nejstarší ,prostě nejsou třídy podle věku .Holky máte s tím nějaké zkušenosti?Máme dceru 9 let a ta když chodila do MŠ tak byli podle věku .Uf ,tak jsem se vám tady vykecala ,předem děkuji za odpovědi.Lenka
17.6modrasek13 4288
17.10.2004 13:03:11
Přeji všem krásné nedělní odpoledne. Venku konečně vykouklo sluníčko, tak mám radost. Protože u nás pršelo bez přestávky od pátečního odpoledne do dnešního rána. Jsem s Květuškou sama doma, ona zrovna spí. Pavel s Lojzíkem se vrátí pozdě večer, jeli pomáhat na stavbu a Lojzík moc chtěl k babičce. Když je Květuška sama, tak je úplně zlatá. Naučila se zapínat knoflíky, jde jí to ještě pomalu, ale umí. Taky pořád něco kreslí. Zítra jdeme do té školky, je hrdinka, říká že půjde, ale nebude tam papat. Mám trochu strach.
honey 6468
16.10.2004 20:23:11
Daggy, tak tfuj, tfuj, tfuj, ať se Ti neštovice vyhýbají!!!!!!

Radko, přistupuješ k tomu velmi sportovně :), což je dobře. Když oni sami nemají představu, tak s tím se pak těžko pracuje, a akorát by si s tím měla samý stresy :( Něco se určitě najde, já jsem optimistka :)

Všem hezký víkend!
Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
15.10.2004 22:02:11
Tak už se zase hláším a nebudu vás napínat. Práce nevyšla - ta firma nemá jasnou představu jakým způsobem by tady chtěla fungovat a nadnárodně (což byl jeden z návrhů) nemůžu, protože je na českém trhu zastupují 3 firmy a Tomáš je šéfem jedné z nich, takže bych mohla preferovat tu Tomášovu.
Ale - i když jsem tu práci fakt chtěla - teď se mi jakoby ulevilo a jsem ráda, myslím, že s Aninkou zůstanu ještě rok doma, pokud se nenabídne něco jiného - šikovného - na půl úvazku. Do školky bude chodit 5 dní v měsíci, jako doteď.

Jinak školka - teď co chodíme jednou za týden fakt super, bez problémů, těší se, líbí se jí tam... Tak jsem ráda. Ty ubulený příchody mě docela drásaly...

Takže teď musím pracovat na tom miminku, v první fázi zpracovat Tomáše... :o) Ale máme pokrok - už neprotestuje...

Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
15.10.2004 12:30:39
Čau holky,

tak všem dík. Ano Martino, tentokrát to šlo bez doktorů, asi proto, že jsem to už vůbec nepředpokládala a nepočítala s tím. O to větší byl šok. Už jsem srovnaná, teď uvidím, co mi řeknou testy na vrozené choroby, nejsme nejmladší a riziko tu je. Určitě půjdu na odběr plodové vody. Teď jsem řešila, jestli dát příští týden Viktorku do školky, byly tam totiž neštovice. Kdyby je dostala, mohla bych je čistě teoreticky dostat já (i když jsem je měla) a tudíž riziko poškození plodu. Dnes jsem tam volala, prý už je nikdo nedostal a ty dva případy už se vracejí do školky, tak to ještě dořeším příští týden. Jinak cítím s tebou Květo, Viktorce se do školky absolutně nechce, takže na ta rána se netěším.

Radko, jsem taky zvědavá, já teď všechny v okolí navádím do druhého dítka. Tak co???

Čau a hezký víkend přeje Daggy.
17.6modrasek13 4288
14.10.2004 19:25:21
A ještě Radko nenapínej, jak jsi dopadla?
17.6modrasek13 4288
14.10.2004 19:24:15
Holky Pavel má za sebou autoškolu, dnes udělal opravky - jízdy. Nemůžu tomu uvěřit, ne že by byl neschopný, ale strašný flegmatik. Do učení se mu nechtělo. Budeme mít brzo auto, já řidíčák mít nemůžu a ta doprava u nás je hodně špatná. Ve vlaku mi nikdo nepomůže....
Jinak u nás je ráno pěkný mrazík -8 až do 10 hodin. Odpoledne se to vyšplhá na +10. Bude ještě líp?
Od pondělka dám Květušku zase do školky, na 4 dny vkuse. Ale bojím se toho, co mě čeká.
Udělala jsem masovou pomazánku a Květuška snědla 2,5 krajíce. Lojzík dokonce 4. Mají pomazánky rádi. A celkově jsou dobří jedlíci.
A co vaše děti? Nějaké novinky?
honey 6468
13.10.2004 9:09:41
Radko, tak jak to dopadlo?
honey 6468
12.10.2004 10:21:05
Radko, držím palce! Ať to dobře dopadne!
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 4200  [Dalších 2400 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.