| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 4200  [Dalších 2390 >>]
Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
11.10.2004 22:23:04
Teda Daggy - to je skvělý!!! Strašně moc držím palce, hlavně ať jde všechno jak má a jste oba zdraví!!!
Na mě už "TO" taky jde. Myslela jsem, že si druhé pořídíme až půjde Aninka do školy, ale asi to nevydržím... Dneska jsem si byla se sousedkou (bývalou) sednout na snídani, má 5ti měsíční holčičku Julii, pak jsem vezla kočárek a nebudu vám lhát - mlátilo to se mnou... Já bych tak chtěla...
"Ještěže" jdu zítra na ten pohovor kvůli práci! Myslím, že osud rozhodne za nás... :o) Ne, že bych upřednostňovala práci před dítětem, i tak tohle bude pouze pokud půjde, abych pracovala v podstatě na půl úvazku. Fakt je, že by mě to bavilo, tak uvidíme... Držte palce...
Ještě jedna veselá historka - když jsem byla minulý týden u holiče, hlídal Aninku Tomáš. Zvládli vše, Tomáš uložil, přečetl pohádku... a šel si sednout k televizi. Po chvíli ho Aninka volala a když přišel co se děje, povídá: "tys mě zapomněl dát vyčůrat, ty hlavo..." Málem jsem upadla! Silně mi to připomnělo S tebou mě baví svět - "maminka mi před koupáním sundavá bačkůrky".

Tak holky, já se na ten zítřek jdu vyspat, zítra dám vědět, jak jsem dopadla!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
11.10.2004 21:29:16
ahoj, Honey, akorát jsem teď šla okolo toho salonu v Soukenický. Byly jsme se sousedkou a jejíma segrama plavat a pak jsme šly k Pivrncovi. Byly jsme v Axe, teploučká voda. Ráda bych šla do bazénu i se Štěpánem, ale tam se to zrovna moc nehodí, dost lidí.Pak můžeme do YMCY, ale tam je prý studená voda. Tak nevím. A ve čtvrtek ráno půjdeme ještě na kalanetiku. Máme tělocvičnu za rohem, tak bych ráda chodila pravidelně.
Taky už pomalu začínám přemýšlet co k vánocům, ta zima mi to asociovala.
Jo, miminko jsem si nepochovala, protože chlapeček celou naší návštěvu prospal. Prý spí skoro pořád. To já teda, po zkušenostech se Štěpánem, vůbec NECHÁPU!
Tak se mějte, Š.
17.6modrasek13 4288
11.10.2004 19:33:16
Daggy všimla jsem si překlepu, omlouvám se.
Ta kosa je strašná. A u nás opět foukal ledový vítr, celý den sice svítilo sluníčko ale bylo jen 5st.
Doma topím, ale špatně. Máme zavzdušněné radiátory. Umím je sice odvzdušnit, ale je k tomu pro mě špatný přístup, Pavlovi jsem to říkala už dřív, ale ten radši než doma tak dělá pro svou mamku. Tak se zabalíme do deky, oblečeme a nějak přežijeme....
A jsme navíc nachlazení. Nevím jak se toho zbavit, moje obvyklé prostředky tentokrát selhaly.
Krásný večer všem
honey 6468
11.10.2004 17:00:49
Sice poslední, ale o to srdečněji se přidávám ke gratulantkám! Budu moc a moc držet palce!!!!!

Štěpánko, jo, cena je slušná, ale hlavně on je příjemný :) Trošku afektovaný na chlapa, ale člověk má pak pocit, že si povídá s kamarádkou :)))

Co říkáte na tu strašnou kosu? My už včera poprvé zatopili. Máme štěstí, že okna do ložnice a obýváku máme na jižní stranu, takže se nám tam teplo drží. Dnes jsme byly na hřišti, já myslela, že tam umrznu :( Ale na druhý straně to počasí je teď moc hezké, a kdyby to ještě nějakou dobu vydrželo, tak bych to brala i s tou kosou.

Robert byl minulý týden v Brně, tak jsme měli půjčené auto, tak jsme dělali velké nákupy, a mezijiným jsme si koupili taky nové rošty. Přišli jsme domů, večer, celí unavení, sundali staré rošty, položili nový ..... a zjistili jsme, že jsou o 10 cm delší :( Takže zpátky starý rošty, a v neděli znovu výlet do Ikey :)) Ale vzali to zpět bez potíží, vrátili nám peníze, které jsme hned utratili za správné rošty :) To je náš víkendový zážitek :))
17.6modrasek13 4288
10.10.2004 20:31:02
Saggy i já gratuluji, mám radost když slyším takové krásné zprávy.

U nás bylo v pátek a sobotu škaredě, lilo a hodně se ochladilo.
A navíc od čtvrtku se nemůžu zbavit rýmy, je mi všelijak, bolí mě hlava a nic mě nebaví a dnes začala už i Květuška, tak mám strach co nás zase čeká a ráno s ní preventivně zajdu. U nás řádí virozy a chřipky. Ach jo, dělá to počasí - ráno mráz a odpoledne takový skok. I když víkend hrůza.
Já vím že vaše děti už asi mluví krásně, Květuška dělá pokroky každý den obrovské. Tu druhou mateřskou hodně prožívám, ale strašně to uteklo. Už je velká holka. Včera jsme se spolu koupaly, tak jsem vzpomínala, jak jsem ji vždycky ve vaně kojila. Našla jsem dudlík a když jsem ho dala Květušce do ruky, nevěděla co s ním. Prohlížela si ho a pak ho zahodila.
Dnes jsme slavili Pavlovy narozeniny, upekla jsem dort - kytičku, pro Květušku, i když měla minulý týden, krásně sfoukla svíčky. A víte kolik má roků? Na prstíkách ukazuje tři, ale říká DVA Tři.
Mějte se hezky, přeju aby mimi rostly Daggy i Martině a vy všichni abyste byli zdraví.
Krásný večer a nový týden všem
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
10.10.2004 20:19:15
Daggy!!!!! To je paráda - strašně moc držím palce, aby bylo i nadále vše v pořádku... Jo, ta dovolená - naše mimi je taky z dovolené... :-)) To znamená, že se to tentokrát povedlo bez doktorů?! Jo, psychika je bezva věc... Takže se Daggy drž a opatruj. A z těch nálad a hormonů si nic nedělej, mně se to někdy stává taky....
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
10.10.2004 18:30:12
Daggy, moc gratuluju a držím palce, ať je vše v pořádku!!! To by jeden neřekl, co se vše se dá zvládnout při dovolený...
My se jdeme zítra podívat na malý mimi, už se moc těším, až si ho pochovám, chlapečka malinkýho. A jsem zvědavá na Štěpána, ten bude určitě žárlit.
Honey, to jde, ta cena, ne? Zrovna včera jsem šla kolem Soukenický.
Co víkend? V Praze svítilo sluníčko, ale teda teplo vypadá jinak. My dnes byli v muzeu MHD, mohli jsme rovnou odtamtud jet historickou tramají, ona končí u nás na Výstavišti, ale Štěpán chtěl jet "normální" tramvají. Pak jsme šli na pouť. Před šestou bohužel, usnul!!! Nedalo se to odvrátit, usne pak počítám tak kolem jedný.
Š.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
10.10.2004 18:10:45
já vám to teda řeknu, i když to stejně tušíte - vypadá to na 7.týden těhotenství! Už jsem viděla i gestační váček na UZ, tak je to asi na dobré cestě. Ale - přiznám se, že mě to dost zaskočilo, nepočítala jsem s tím, už jsem byla vyrovnaná s variantou jednoho dítěte. Náš táta měl v září týden dovolenou - jen tak na domácí práce - a tak to dopadlo. Čtrnáct dnů jsem měla spíše depku, to asi ty hormony.

Viktorka taky na "velké" četla, jednou ale (nočník venku) začala jen tak sypat na kocoura Vavřince hlínu, tak jsem to prozatím zatrhla. Ale máme moc pěkné foto - tatínek trůní, Viktorka trůní vedle něj a oba čtou noviny ...

Tak čau D.
honey 6468
8.10.2004 9:47:43
Ahoj holky!

Štěpánko, dělá v salonu Esela v Soukenický ulici. Stálo mně to 500 Kč.

My máme na záchodě stojánek s časopisy, tak Adélka si taky důležitě "čte" :)

Daggy, tak co to tajemství? :)
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 4200  [Dalších 2390 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.