| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
7.10.2004 20:33:30
Když Květuška jde na velkou, tak jedině na nočník a má medvěda, myšku a slona. Ještě ten nočník, je sranda jak to nosí.....
Cítím se nějak divně, mám rýmu a bolí mě hlava. Zase je to asi počasím. Ráno zima, odpoledne o 20 stupnů víc.... Už se těším na víkend. Pavel dělá opravky - jízdy, slalom a teorii z údržby auta příští týden ve čtvrtek. Jinak Květuška je šikovná, za těch pár dnů ve školce udělala hodně pokroky - kreslí skoro celý den, krásně drží tužku a baví ji to. Nevím jestli jsem to psala., ale včera jsem byla s Lojzíkem zase ve škole a bylo hezky. Jsem ráda, že mám tu možnost. Učitelka ze Speciálního pedagog. centra mi řekla, že pravděpodobně ta hyperaktivita vymizí. Má dobrý intelekt, velký přehled v prvouce...aj, jediný ze třídy umí poznávat hodiny na minutu přesně..... Nechci ho vychvalovat, protože sice ve škole se zklidnil - neúčastní se rvaček a o přestávkách většinou kreslí nebo něco tvoří, zato doma si tu energii pořádně vybije... |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
7.10.2004 18:06:52
ahoj,
Honey, že je dobrej, viď? V jakém salonu vůbec dělá? Kolik Tě to nakonec stálo? Já dnes byla se Štěpánem na Bulovce, má to dobrý, ještě mu tu jizvu, celkem velkou, musím promašťovat, aby se dohojila. Tak snad si to brzo nezopakuje. Holky, Štěpán je legrační, on si na záchod, když jde na velkou, bere knížku!!! Tak zatím, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
7.10.2004 16:12:38
Štěpánko, tak už jsem od Štefana zpátky. Myslím, že k němu budu chodit, je to sympaťák, a jde mu to. Ukázala jsem mu obrázek, jakou mám představu, a pak jsme se společně zasmáli, jak dlouho mi to bude trvat, než mi vlasy dorostou. Cca 3 měsíce :( Ale už mi to zastříhal na ten účes, takže teď mi zbývá jen čekat :)
Adélka se v salonu docela chovala, ale bohužel tam měli malého pejska, kterého uhonila k smrti, pak ho cpala psíma granulema, a pak, když už chudák pes nevěděl kudy kam, zalezl si pod kadeřnické křeslo, kde se ona za ním plazila, a pak ho potahala za chlupy!!! Ale to mi řekla až doma! Samozřejmě řev, protože pes se po ní ohnal, trošku jí poškrábal na krku, všichni se na něj ubožáka vrhli, vynadali mu (naprosto neprávem) a pak ho ještě zavřeli. No ten na ní bude vzpomínat velice nerad. Ale na to, že jsme tam byly hodinu a půl, to docela zvládla. Pak jsme ještě na Staromáku obdivovaly krávy a koně, a já už dneska nechci vidět žádné zvíře :))) Zítra se mi naštěstí vrací Robert, tak budeme na ní dva :) Mějte se krásně! P.S. Květo, i když se maminka tváří, že je to v pohodě, prosím Tě, řekni jí, že opravdu může ohluchnout, ať na to ušní jde. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
7.10.2004 9:22:44
Daggy! Sem s tajemstvím - už jsi to nakousla a není cesty zpět!!!! Koukej na sebe všechno prozdradit a nenapínej nás.... prosím prosím.
My naštěstí se školkou zatím problém nemáme - Madlenka je tam v pohodě, chodí tam ráda a nebrečí... jen se prý včera "prala" o autíčko, ale nevím, co konkrétního si mám v jejím případě představit. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
6.10.2004 21:14:13
Květo, držím Pavlovi palce na jízdy - já jsem byla tak nervní, že jsem to zkazila v poslední chvíli a taky dělala opravky. Tak ať to vyjde!
|
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
6.10.2004 21:10:04
Čau holky,
tak my teď máme od školky pauzu, sama jsem si oddechla, ty rána nezvládám. Viktorka občas ráno prohlásí, že do školky nejde, pak při snídani zas, že paní učitelce je smutno, čert aby se v tom vyznal. Bohužel ale nechala ve školce svého medvídka Pú, já jsem na to došla až další den (bylo to zrovna po tom svátku 28.9.) a prý tam nikde není. To mě mrzí, i když je to moje chyba, že jsem si při odchodu nevzpoměla. Radko, pro děti mají echinaceu ve formě tablet např.Walmark - Echináčci. Já jsem to zatím nezkoušela, dávám teď Viktorce jitrocelový sirup, prý je to dobrá prevence proti rýmě. Zítra asi bude jeden z posledních hezkých a teplých dnů, tak si ho všichni užijte! Příště vám možná řeknu tajemství! Čau D. |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
5.10.2004 19:23:43
honey, s mojí mamkou to není tak jednoduché. Ona se prostě bojí a před okolím všechno tají a tváří se že je v pořádku.
Dnes u nás bylo opět léto. Kraťasy, triko..... Ale ráno mlha a pěkná zima. Zítra má být 27 stupňů, tak se těším. Květuška jde zítra do školky, já musím s Lojzíkem na celý den do školy. Jsem ráda že mi to ve škole umožní. Budu tam už potřetí. Koupila jsem Květušce nové kalhoty a triko na hraní do školky a vybrala si plyšáka - jen nevím jestli opičku, pejska, žížalu---- Ale to koupíme jestli ráno nebude plakat a vyvádět. Vysvětlila jsem jí už v pondělí, že nikdo nebude doma a že si pro ni odpoledne - až se vyspí, přijdeme. Mám trochu strach, ale uvidíme. Dnes Pavel dělal testy z autoškoly. Neudělal bohužel jízdy, tak ho čekají opravky. Měl asi trému, protože vše měl hotové asi v 10 a do 12 čekal na jízdy. Já jsem byla nervozní celý den, tak jsem jedla co se dalo. Odpoledne jsme zašli do cukrárny na pohár - velký zmrzlinový, super. Užíváme léta.... |
| honey | 6468 |
|
|
4.10.2004 17:46:43
Ahoj holky!
Květo, prosím Tě, domluv mamince, ať s tím uchem HNED běží na ušní! Mohla jí tam prasknout nějaká cévka, která zásobuje ucho krví, a mohla by případně i ohluchnout! To nechci strašit, ale manžel měl něco podobného, prostě jedno ráno neslyšel na pravé ucho, ale šel k lékaři hned. Tam zjistili, že ta cévka opravdu praskla, ale hned nasadili léky (3 druhy) a zabralo to. A já byla taky nedávno u ušní, protože mi často pískalo v pravém uchu, mně nasadili jen jeden lék, a taky zabral. S tím si není radno zahrávat, ať se tam objedná co nejdříve! Radko, uff, ta cena je dost vysoká, ale dobrý vědět :) Ad Tvoje tchyně - tak to je opravdu smutný. Ona je rozvedená, nebo žije sama, když má tendence všude chodit s vámi? Já se obávám, že taková by byla moje tchyně, kdyby tady bydlela. Asi nejlepší taktika bude od ní nic nepožadovat, a pak na vás nebude mít žádné páky. Ale je smutný, že se o vnoučata nezajímá, ono se jí to v budoucnosti vrátí :( Štěpánko, dneska jsem mluvila s tím Štefanem, zněl velmi příjemně, jsem objednaná na čtvrtek, tak pak poreferuju :) Robert bude od zítra až do pátku v Brně, tak jsem zvědavá, jestli mne spozná :) Nemohl bohužel k nám, pozval mne do salonu, i když jsem mu říkala, že budu sebou muset vzít Adélku, že toho olituje :)) Martino, dneska jsem u pedikérky četla Ženu a život z července, a našla jsem tam článek o Tvém manželovi a Madlence. Jak to, že jsi se nepochlubila :)) Tak vypadá, že Madlence se líbilo, tak doufám, že to tak bude i u nás. Holky Pražandy, pokud některá sháníte flanelový župánek pro holčičky, tak mají krásné v Kotvě - 1. patro - Dětský a kojenecký textil, za 460 Kč. Já už jsem jeden pořídila, jakože k Vánocům ...... no nevydržela jsem to :) Mějte se hezky! |
|
|
4.10.2004 12:58:03
Tak mi volal manžel, že už je Madlenka doma. Ve školce úplně bez problémů, jen se prý paní učitelka smála, že si na ni opravdu musejí dát velký pozor, protože když se shýbne, aby zavázala tkaničku jinému dítěti, tak Madla je hned v čudu. Prý papala polívku, ale jinak oběd nechtěla. Jo a taky se prý nejdřív trochu bála splachování na záchodě, ale zvládla to:-)) Jo a Madla si Standovi stěžovala, že nějaký chlapeček jí nechtěl půjčit černé autíčko a že se kluci prali, ale ona ne. :-)))
Zítra ráno jdu k doktorovi, takže jí tam odvedu, abych ji taky chvíli viděla v akci. |
|
|
4.10.2004 9:44:05
Radko, bříško roste dost - sice mám pocit, že je to z valné většiny vyvalený špek :-)), ale prostě je to už dost znát. Madlenka ho chodí hladit každý den - minule nás dostala, protože jsme jí ukazovali v knížce, že miminko už má i prstíčky a ona začala uvažovat, co všechno mimi v tom bříšku u mámy má: ručičky, nožičky, očíčka, ouška, pupíček, hračky... :-))
Teda s tou Tvojí tchýní je to fakt smutné - nedovedu si to vůbec představit - ach jo. Je to ale její škoda - takovéhle věci malé děti moc dobře vycítí... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.