| honey | 6468 |
|
|
15.4.2006 9:15:45
Všem přeju krásné velikonoční svátky, trochu té pomlázky, ale hlavně pohodu a sluníčko :)
![]() |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
14.4.2006 0:02:02
Ahoj holky,
Viki je opravdu velká, mezi prvňákama by se klidně ztratila. Betty má světlé vlásky a modré oči po mě, ovšem ten blond mi vydržel jenom v dětství, teď za něj musím těžce platit. Všem vám pracujícím přeju hezký prodloužený velikonoční víkend, počasí se má snad trochu umoudřit. Tak čau D. |
|
|
14.4.2006 0:00:25
Ahoj holky,
Viki je opravdu velká, mezi prvňákama by se klidně ztratila. Betty má světlé vlásky a modré oči po mě, ovšem ten blond mi vydržel jenom v dětství, teď za něj musím těžce platit. Všem vám pracujícím přeju hezký prodloužený velikonoční víkend, počasí se má snad trochu umoudřit. Tak čau D. |
| honey | 6468 |
|
|
11.4.2006 18:52:17
Ahoj holky.
Marietto, díky za vysvětlení. Štěpánko, já toho taky stíhám podstatně míň (s Adélkou), než když jsem dělala na 4 hodiny. To jsem přes léto přišla do práce dost brzo a ještě stíhala A. vyzvednout ze školky a jít na Petynku. To letos nestíhám :( tak zbydou jen ty víkendy (a kdoví, jestli i ty, vzhledem k té mé pneumatice :(( V sobotu bylo krásně, tak jsme byly s Adélkou ve Františkánský zahradě, kde si vesele hrála, pak přišla za mnou a povídá: "Mami, tam ten pán je úplně nahatý". Málem jsem omdlela, říkala jsem si, co to je za vola, co leze nahatý na dětské hřiště?! A pak jsem se na něj šla podívat, a on tam fakt seděl (téměř) nahatý, měl na sobě jen pidiplavky ...... Do toho Letohrádku jsme chtěli jít taky, ale Robertovi v sobotu skončil kurz, tak jsme se šli nacpat do té pizzerie u Kotvy, a když jsme jeli kolem tramvají, tak už vycházeli rodiče s dětma s hotovými výrobky, takže jsme to nestihli. Jinak mám v práci pěkný záhul, včera náhle onemocněla kolegyně, kterou mám zastupovat v případě nemocí, ale problém je v tom, že ona pracuje na plný úvazek, já "jen" na 6hodinový, takže za těch 6 hodin musím stihnout to, co ona za 8. Stíhám to s odřenýma ušima (a to jsem měla včera naplánovanou logopedii), ale stíhám jen její práci, tu svou ne. Tu její dělat musím, protože se jedná o firemní objednávky, takže mně se na stole množí haldy papírů. A to jí budu zastupovat i příští týden, ale to už jsme měly domluvené, že si vezme dovolenou. Já si ji budu brát ten týden poté. Hurá, přijde mi máma, už mám seznam jídel, které si nechám udělat :) Mějte se hezky! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
11.4.2006 11:05:10
ahoj,
Dagy, holky jsou moc hezký, dělaj Ti určitě radost! Štěpánka jsem omluvila ze školky na celý týden, půjde až po velikonocích. Kašle, ale už to trochu ustupuje. Chodíme normálně ven, v neděli jsme byli u Letohrádku královny Anny na takovém velikonočním odpoledni, děti soutěžily, dostávaly vajíčka, ty si pak mohly namalovat, bylo to moc hezký. Domů jsme jeli historickou tramvají. Jinak v práci dobrý, akorát te´d mám blbej pocit, protože dnes přijdu domů až po osmý - od šesti mám angličtinu a zítra jdeme od sedmi na Jaroslava Duška na "Čtyři dohody", tak zase přijdu pozdě. Tak to mě mrzí, že se pak nevidíme. Štěpán mi teď zrovna říkal, že by byl raději, kdybych s ním byla doma, ale holt už je to takhle. Tak si budeme hodně užívat alespoň víkendy. Teď jsem si uvědomila, že končí pouť, tak se tam honem musíme jít ještě podívat. Je pravda, že když jsem byla doma, stíhali jsme toho víc... Mějte se moc hezky, Š. |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
11.4.2006 9:37:31
Jo jo, spirometrie je měření kapacity a výkonu plic, podle toho ten doktor pozná, co tam je za problém...
|
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
11.4.2006 9:36:12
Moc zdravím a přeju nám všem už konečně hezké počasí :-))))
Daggy, holkám to moc sluší, Viki mi přijde strašně veliká :-)))))) Honey, právě proto chodím do práce ;-) mám to takový vedlejší vedlejšák, vždycky si pak víc vážím toho, že jsem doma :-)))) |
| honey | 6468 |
|
|
9.4.2006 10:25:58
Ahoj holky,
páni, Daggy, teda z Viki už je velká slečna ..... když jsem porovnala fotky z 3. narozenin a tu nejnovější, tak to je ohromný rozdíl. Ty asi tak nevnímáš, když jí denně vidíš, ale ten rok udělá hodně. A má krásné vlasy! A Betty je blondýnka po Tobě? Fanny, tak si užívej doma, co to dá, já na to teď s láskou vzpomínám :) Spirometrie znamená co? To je nějaké měření dýchání? My máme zas období koňů pegasů s dlouhou hřívou prostřídané rodinkou žiraf a barbín :) Štěpánko, tak držím palce, ať se z toho Štěpán brzo dostane. Jak je jinak v práci? S těma nemocema ve školce - koncem března se děti fotily, jak jednotlivci, tak celá třída. Z 25 přihlášených dětí jich je na fotce 16, a to je plus minus stejný počet, který tam denně vidím. A to už jsou to starší děti! Já se nedivím, že ty děti jsou furt nemocní, vždyť i já jako dospělá, mám od ledna už třetí rýmu :( A to se má ode dneška počasí ještě zkazit :(( V pondělí nás čeká 3. návštěva logopedie, jsem zvědavá, co mi logopedka řekne, tentokrát jsem se tomu tak moc nevěnovala :( Ať nekončím tak pesimisticky, tak vám všem přeju hezký zbytek víkendu a úspěšný nový týden! |
|
|
8.4.2006 18:57:57
Holky, svátek - podařilo se mi vložit jedno aktuální foto Viki a Betty. Takže kdo chce nahlédnout - rodina.cz/henclovi.
|
|
|
8.4.2006 18:42:09
Ahoj holky,
no chudák Fanynka, tu střevní chřipku teda ... Betty zatím od Vikinky chytá jenom rýmy. A ty Štěpánko to taky nemáš lehké, fakt je že konkrétně u nás ve školce na ty děti jako Viki, co nejsou úplní začátečníci zas už tak nehledí, takže triko z kalhot je tam běžné. Dnes jsem mluvila s kamarádkou, její dcerka chodí do školky s Vikinkou a od začátku roku tam byla snad čtrnáct dní, taky se na ni chytají všechny nemoci a teď jí dr. řekla, že jí dá léky na posílení imunity a že ji nemá aspoň dva měsíce do školky dávat. To už tam nemusí chodit vůbec. A pak se nech někde zaměstnat. Jsem zvědavá, kdo zaměstná mě, dvě malé děti a pár let do důchodu, no to je kombinace, co. Ještě že je dnes venku hezky! Čau D. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.