| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
7.4.2006 15:28:45
štěpule, to je mi líto :-(, ale oni si v tý školce předávají ty choroby mezi sebou :-((((( já když vidím v jakém stavu někteří rodiče davají své děti do školky... Držte se, ať se Štěpán brzo uzdraví!
|
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
7.4.2006 13:04:35
ahoj, zdravím vás z práce, zatím zvládáme, vyzvedávám Štěpánka po o a předávám ho babičce, po půl šestý jsme doma. Teda-vyzvedávala jsem ho do středy. Pak začal zase hrozivě kýchat, v noci nespal, tak je teď s babi doma. Já se z toho už po... byl doma dva měsíce a po třech dnech ve školce je to zpátky. Asi prochladnul při procházkách, já nevím, jestli jim pomůžou s oblékáním, jestli zastrčí triko do kalhot a tak. Navíc jsme ho asi oblékla míň než jsem měla. Ach jo. Tak jsem zvědavá, snad od pondělí zase bude moci jít.
Tak se mějte a já se zase ozvu. Š. |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
7.4.2006 10:25:22
jako obvykle, sice občas nakukuju, ale nějak nezvládám přispívat ;-) Moc vás zdravím...
Máme se fajn, dětičku jsou zlatý... Akorát jsme v březnu byli nějaký nemocný, Jindra měl zase kašel, takže skoro 3 týdny nechodil do školky. Nicméně v pondělí jsme byli na kontrole na plicním a výsledky spirometrie jsou zase o něco lepší, takže snižujeme kortikoidy na 1 dávku denně, s tím, že za 3 měsíce bychom (teda jestli bude vše OK) mohli zkusit vysadit je úplně a dávat jen ostatní léčbu... Fanynka byla taky nemocná, nejdřív měla střevní virózu a průjem, takže nám chudinka i zhubla a pak měl taky ten kašel, no ale zdá se, že už je to všechno za náma... Jinak Jindra má zrovna "kamínkové" období, jakmile jsme venku a to i cestou do školky, tak sbírá kamínky, neustále. Pořád mu z kapes vyndavám to co propašuje domů... Prý bude cestářem, období popelář, pilot a doktor už máme za sebou... Občas chodím do práce, nebo pracuju doma, ale baví mě to a to je hlavní.... |
| honey | 6468 |
|
|
3.4.2006 20:26:03
Ahoj holky,
tak především jsem včera našla náušnice, položila jsem je tak blbě na knížku, že s ní splývaly :) Radost převeliká :) "Štěstí" mi pak manžel zprovoznil vzápětí, nešlo to z důvodu zálohování na počítači, no jo, holt nejsem technický typ :)) Stejně jsem se na to dodívala až dneska ..... bylo mi z toho dost smutno .... Geislerová hrála pěknou mrchu ... jak vytáhla kluky od dortu, nikomu ani nepoděkovala, a ještě Vilhelmový vynadala :( Shodou okolností je s Vilhelmovou dnes rozhovor v Ona dnes, moc pěkný. Ale asi nejvíc mě dostal Liška. On vždy hraje takové trubky, ale teď dostal moc pěknou roli, a zahrál ji brilantně. Nevíš, jestli on taky dostal Českého lva? Nebo ho dostala jen Vilhelmová? Daggy, no já si říkala, jestli jste v pořádku, a ráda čtu, že ano (mně už otrnulo, ráno vlezu do metra a ani o tom nepřemýšlím). Já musím taky toho svého pochválit, dost často chodí (teda když může) Adélku vyzvedávat ze školky, celkem se jí dost věnuje, chodí s ní ven; já s ní dělám takové "obyčejné" věci, jako každodenní odvedení do školky, nákupy, logopedie, no prostě samé povinnosti :(, takže i to byl jeden z důvodů, proč jsem s ní včera šla do toho cirkusu já .... aby si uvědomila (a pak následně i pamatovala :)), že i s maminkou je zábava. Dneska mě dostala, když mi řekla, že se doma cítí dobře ... byla jsem dojatá. Štěpánko, že nebudeš věřit, co mám? Opět rýmu! Teď jsem se zbavila po dlouhé době té předchozí, a už je to tu zas :(( Ale my chtěli do toho zemědělského, akorát jsem si na plakátu všimla, že expozice traktorů a zemědělských strojů (nebo jak se to jmenovalo) končí 31.3. A my tam byli 1.4. Netušila jsem, že je to nová expozice. Tak to asi půjdeme omrknout znovu :) Mějte se krásně! |
|
|
2.4.2006 22:00:52
Honey, počkej, počkej. Výstava traktorů je nová stálá expozice, takže tam jsou pořád!!!V zemědělským muzeu, ne v technickým. Vždyť to zahajovali minulý pátek!!!Nešli jste místo do zemědělskýho m. do technickýho, on to není problém, jsou vedle sebe?!?!
Štěstí jsme viděli minulý týden, už jsme si to vypálili. Je to síla!!!!! od tý doby, co mám Štěpána, vše strašně prožívám. Ale zahraný je to výborně. Pak napiš, jak se vám to líbilo. Do cirkusu se taky chystáme. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
2.4.2006 22:00:19
Čau holky,
no jestli jsem si to nemyslela, že zase pracuješ Martino, když se tu moc neukazuješ. Jsi dobrá a docela ti závidím manžela, nemám ráda pomlouvání manžílků, ale u nás tohle opravdu nefunguje. Co mám dvě děti, je toho na mě dost a tatínek nám funguje trochu hůř, byla u nás menší krizovka zvláště v době roční účetní uzávěrky. Už se to trochu uklidnilo. Teploučko bylo fajn (má se zase ochladit), ale ta velká voda je tragedie, u nás se zítra čeká zase vzestup, ale na r.97 to nevypadá, horší je to spíš pod Hodonínem. Nám se dostala spodní voda do sklepa, ale máme ho mimo barák, tak o nic nejde. Holky mi taky kašlaly skoro čtrnáct dnů, začalo to jako slabá nenápadná rýma a děsně se to táhne, i mě pořád po večerech šrábe v krku. Štěpánko nedej se a v práci hodně úspěchů. Trochu vám to závidím, já chodím jeden den v týdnu a děsně se tam těším. Čau D. |
| honey | 6468 |
|
|
2.4.2006 21:30:10
Tak výstava traktorů byla jen do 31.3., takže jsme to těsně prošvihli :( Tak jsme aspoň obhlídli Národní technické muzeum, a cestou tam i zpátky jsme děsně zmokli.
Dneska jsem byla s Adélkou v cirkuse Jo-Joo na Letný, protože při včerejším nákupu v Delvitě jsme utratili přes 300 kč, a za to dávají dětskou vstupenku (v hodnotě 90 Kč) zdarma. Tak jsem si říkala, že je to znamení :) Dospělý platí 160, do lóže je to za 230, a tam se platí i za dítě. Ale když tak doporučuju tu lóži, je to blíž manéže a líp vidět. Ty lavice jsou děsně tvrdý :) Program podle netu trvá 2 hodiny, ale začali ve 3 a po 15minutové přestávce ve 4,15 to dál pokračovalo až do 5,30. Program nabitý, vybere si každý, jak táta, tak máma, i dítě :)) Na závěr se dítě může vyfotit s malým žralokem za 100, a povozit se na poníkovi za 20. Adélka byla unešená, a teď mi tady úplně vytuhla. Já se bavila taky, a to cirkusy přitom vůbec nemusím. Půjčila si DVD Štěstí, a je celé poškrábané :(, vůbec to nefunguje :( A do toho jsem si někam založila náušnice :(( Ale jinak to byl hezký den :) Všem přeju krásný týden! Pokud možno bez vody!! |
| honey | 6468 |
|
|
1.4.2006 12:02:37
Ahoj holky,
tak už snad bude opravdové a definitivní jaro :) Sice ty moje špeky tomu neodpovídají :(, ale mohu si za ně sama. Nejhorší je, že mám pořád velkou chuť k jídlu :( Štěpánko, není to tak zlý :) Když někdy Adélku nechávám doma, tak jsem v práci za 30 minut, což ujde, ale pravda je, že mi nesmí nic ujet a doprava musí být plynulá :) Jinak jsem přehlásila Adélku do nové školky, hned u nás, kde minulý rok neměli místo; teď byla ředitelka naopak moc ráda, že dostane už nějaké samoobslužné dítě :) Máme to 5 minut pěšky, a pak si jenom dojdu pár minut na tramvaj. Adélka se tam moc těší, i když ještě nepochopila, že tam nebude její oblíbená kamarádka Zuzka K., kterou my s manželem svorně nesnášíme :), protože je strašně hubatá, a má staršího bratra v pubertě, od kterého nosí hnusné výrazy :( Ale bude tam přestupovat její další kamarádka, protože se přestěhovali sem do okolí, tak to nebude tak zlé. I když já se o Adélku tak moc nebojím, ona je hodně společenská, tak to určitě zvládne. A v této školce mají asistentku logopedie, což se nám moc hodí, protože já jí mohu věnovat čas jen večer, ale přes den na její řeč vlastně nikdo nedohlíží. Dneska plánujeme jít na tu výstavu traktůrků, a zítra možná na pouť. Uvidíme, jaké bude počasí. Krásný víkend všem! |
|
|
31.3.2006 11:22:35
no, Honey, to máš taky pěkný dojíždění teda.
To se nedivím, že Adélku nikam nepošleš! Já si vůbec nedovedu přestavit, že bych měla být doma pár dnů sama!!!??? Užijte si to muzeum, je tam taky ještě prodloužená výstava piva, moc hezky tam udělali chmelnici, tak máme doma na památku /kromě nádherného traktoru/ chmel a tácky od piva.... Štěpánek může v pondělí do školky, huráááááá. Před chvílí se mi málem udusil bonbónem! Mějte se krásně, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
30.3.2006 18:10:30
Jéé, Štěpánko, díky za tip! Zrovna o víkendu jsme se bavili o tom, že bychom se tam mohli jít podívat. Tak to rozhodně zkusíme.
Jezdím na Pankrác, Áčkem z Malostranský a pak přestup na Muzeu. Bála jsem, že Malostranskou zavřou, je to jedna ze stanic, které by se v případě velké vody zavřely. Ale ráno jsem jela v pohodě, tak to snad vydrží i zítra. Myslím, že Adélku nikam nepošlu :) Robert má jeden ten týden nějakou akci mimo Prahu, a to bych tady byla sama, tak to ne :) Hezký večer! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.