Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
29.3.2006 21:10:50
Honey a kam že to jezdíš? Ono totiž hrozí, že ráno, pokud bude vody víc, bude metro některými stanicemi jen projíždět a týkalo by se to hlavně Prahy 8 v okolí Florence. No a pokud by ses do práce nedostala, tak si dáš volno, no...
My dnes byli v centru, pustili nás do Sovových mlýnů, tak jsme měli krásný výhled, mno, vypadalo to zajímavě. Na školku v přírodě bych Štěpána asi nepustila, je to "domácí typ". U nás ve školce je už druhý termín, ale poprvé rodiče nahlásili jen dvě děti, takže si myslím, že o to ani není zájem. Byli jsme na výstavě traktorů, v Národním zemědělském muzeu na Letné. Je to bezva pro děti, protože tam pro ně mají šlapací traktůrky a děti si tam můžou jezdit a nikomu to nevadí. Taky si tam můžou kreslit, složit puzzle-traktor atd. Vzali jsme i kluka sousedů a moc se tam vyřádili. Tak to byl takový tip... Držím palce, ať nikoho ta voda nesmete! Š. |
| honey | 6468 |
|
|
29.3.2006 20:27:40
Ahoj holky!
Štěpánko, dík. Naštěstí už to ustupuje, asi se ta rýma lekla jara :) Marti, tak dost závidím ty dobré kolegy ..... u nás je to v poslední době dost na draka :( Holky, mám strach jít zítra do práce, já se tam jinak než metrem nedopravím :( Doufám, že všechno bude fungovat! Adélku mám taky ve školce na metru Malostranská, už dneska jsme měli být v pohotovosti, kdyby museli obvolávat rodiče, takže jsem byla (nebudu to zapírat, pořád jsem) furt ve stresu. Naštěstí Robert má tento týden volno, tak jí přinejhorším můžu nechat doma. A je mi moc líto těch lidí, které voda ohrožuje přímo! Brrr, ještě mám v živé paměti Vltavu u Výtoně v roce 2002 ..... Mějte se krásně (doufám, že zítra se šťastně dostanu tam i zpátky z práce)! P.S. Dávala jste už některá dítě do školy v přírodě? Ta naše by měla být na 2 týdny, a já se musím přiznat, že mám strach jestli to Adélka zvládne, být bez nás tak dlouho. Ještě nikdy nespala bez nás .... |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
29.3.2006 12:26:48
Ahoj holky, jojo, já už chodm do práce od konce února. Chodím na 6 hodin denně a o Kačenku se doma stará manžel - holt používáme stejný model, jako se nám osvědčil u Kačenky. Jednou týdně chodí manžel do práce, takže hlídá jeho maminka - já mám totiž úplně zlatou tchýni. Takže to jde, zatím jsme všichni spokojení. Sice je té práce HODNĚ, ale hrozně moc mě to baví, mám výborného šéfa i kolegy, takže co si víc přát.
Na kosmetiku chodím u nás v Hodkovičkách - v sídlišti tam má paní kosmetička místnost - jezdí tam autobus 121 buď z Budějovické nebo z Nádraží Braník - jestli chceš, pošli mi mail, já ti pošlu na kosmetičku číslo. Je to strašně moc příjemná ženská :-) - je jí asi 34, má sedmiletou holčičku a je fakt prima - a pečlivé a jemná. |
| Polly... | 33657 |
|
|
28.3.2006 0:14:56
Ahoj holky, občas sem k Vám :) nakouknu, mám taky "listopaďáka 01"...:)
Martino, zaujalo mne tvoje doporučení na kosmetiku. Mohla bys napsat blíže kam chodíš? Dobrou kosmetičku už sháním delší čas a chci nějakou s doporučením...tak bych byla i ochotná dojíždět... Přeju hodně sluníčka Vám i capartům...:) |
|
|
25.3.2006 9:37:20
Honey, Michal má už dva měsíce kašel a rýmu, je hodně zahleněnej. Přitom na výtěrech dobrý. Máma to měla taky, i tchyně. Letos byl nějakej silnej bacil nebo co. Zkus si koupit Sinupret, kapičky, to pomáhá.
Jinak díky za povzbuzení, od rána na to myslím. U nás v rodině je totiž jeden velkej problém, už jsem tu o tom asi i psala:já jsem ze tří sourozenců nejmladší a podle těch starších bych neměla mít na nic nárok. Když se máma začala těšit na narození Štěpána, tak mi to seegra vyčítala, že jezdí /máma/ pořád ke mně, zatímco na NÍ už nemá čas /jí je 43 let/. Teď zase na NÍ nebude mít čas proto, protože bude vyzvedávat malýho. U ní mě to nepřekvapuje, ale u tý bráchový ženy jo, protože je v naší rodině pár let a už bude kritizovat. Dneska si to vyříkám s mámou, ať opravdu vím, na čem jsem, protože tohle mě opravdu nebaví. A to jsem ještě nezačala pracovat! no nic, tak jsem se vykecala a hezký víkend přeji, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
25.3.2006 9:21:56
Ještě jsem chtěla Štěpánce - nenech se otrávit sourozencema (doufám, že je to správně). Proč jim to vadí? Kdyby Tvoje máma nechtěla, tak bÿ to nedělala.
|
| honey | 6468 |
|
|
25.3.2006 9:18:57
Ahoj holky!
Marti, pracuješ na celý úvazek, nebo na částečný? A jak to zvládáš? Kde máš Kačenku? Ta Tvoje kosmetika zní dost dobře, zvlášť ta cena :)) Když já vždy natrefím na něco drahého :( Tak tomu zatím nechám volný průběh, a třeba něco najdu. Štěpánko, na logopedii dobrý, zvládla ty jednoduchý cviky na "používání" jazyku a mluvidel, teď jsme dostaly už takové kartičky na nácvik "c" a "s". To už je lepší, to jde trénovat i při běžné řeči, a Adélka hlavně ani neví, že si to procvičuje. Ta moje rýma je už na ústupu, ale hodně pomalu. Táhne se to, stejně jako ta hnusná zima, po který jsem unavená a protivná. Včera jsem se na pilates málem rozbrečela při pohledu na svůj zadek :( Tak snad už se opravdu oteplí, když už máme to kalendářní jaro. Hezký víkend všem! |
|
|
25.3.2006 0:29:07
ahoj holky,
Martino, cože??? Už v pracovním procesu??? Jak to zvládáš? Honey, byla jsem tady na Letné, ale rozhodně když čtu, co tu píše Martina, tak to byl asi omyl. Jenže dojíždět na Prahu 4 nemůžu, škoda. Tak nevím, kam budu chodit. Zeptám se někoho v práci, tam mi snad poradí. Co logopedie? Já měla tento týden dost práce, a to ještě dělám na poloviční úvazek. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat od dubna. Už teď mě rodina /seegra a brácha s ženou/ kritizují za to, že mámu budu moc vytěžovat, když bude chodit pro malýho do školky. U nás v rodině se holt musí pořád někdo kritizovat, je mi z toho celkem smutno. Přitom jsem se mámy ptala a kdyby řekla ne, tak tu práci nevezmu. Ale to já jim nevysvětlím. Stejně si budu min. 1x týdně malýho vyzvedávat po o pak se s ním vrátím do práce. Přes poledne tam být nemusím, stačí být na telefonu. Zdá se, že se uzravil, v pátek jedeme na KO do Motola. Včera jsme byli ve Stromovce na koloběžce, to byla taková paráda! A teď se změní čas, bude dýl vidět, to bude fajn. Tak já jdu chrnět, dnes jsme ještě po práci byly s kamarádnou na takovém srazíku - "babinci", trochu meditace, břišní tanec /cha.../ a tak. Celkem příjemné zakončení pracovního týdne. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
24.3.2006 21:21:24
Ahoj holky, jsem v pracovním procesu a moc nestíhám... :-(
Na kosmetiku chodím pravidelně jednou měsíčně - nejdřív mě odlíčí, pak peeling, pak čištění obličeje, vytrhání obočí a depilace nad rtem, barvení řas, pak masáž, maska, k tomu ještě parafín na ruce. Jsem tam 1,5 - 2 hodiny a platím se vším všudy kolem 600 (záleží na tom, jakou mi dává masku). Už tam chodím přes 2 roky a jsem moc spokojená. Nikdy mi žádné výrobky nespe. Je to ale u nás na Praze 4, mám to pěšky asi 5 minut :-))) Navíc je kosmetička hrozně moc prima ženská, má o 3 roky starší holčičku. Jinak se máme dobře, holky jsou zdravé, takže to je super. |
| honey | 6468 |
|
|
19.3.2006 11:55:20
Ahoj holky,
že by svítalo na lepší časy?? My tady máme sluníčko a modrou oblohu :)) Mně se ještě stále drží rýma, ale postupně se to zlepšuje. Štěpánko, tak přeju pevné nervy, aby to Štěpánovi zabralo a abyste to doma vydrželi! Kde jsi byla na té kosmetice? Já byla naposledy (a to ještě k tomu asi po roce a půl) v říjnu, bylo to moc příjemné, ale jak mi dělala lymfatickou masáž obličeje, tak se mi večer spustila velmi silná rýma, která trvala přes dva týdny. Tak od té doby jsem neměla odvahu to zkusit, přičemž bych to dost potřebovala :( Vyčistila mi pleť, odstranila "knírek :)), dala masku a pak masírovala obličej. To bylo ze všeho nejpříjemnější, ale když to skončilo tou rýmou, tak se mi to nechce moc opakovat. Ošetřovala mně kosmetikou Gernetic, trvalo to hodinu a půl a platila jsem kolem 800. A taky se mi tam nechce z důvodu, že mi hned nacpala katalog s výrobkami ..... nemám to ráda, když mi řeknou, že to, co používám (i když jsem řekla, že je to z lékárny), je blbé, a jediné, co mě zachrání, jsou jejich výrobky :( Mně nevadí nechat se ošetřit něčím jiným, ale nechci, aby mi mluvili do toho, co mám používat doma. Takže momentálně nechodím, a jednou týdně si doma naplácám masku, a je to. Zítra jdeme na kontrolu na logopedii, tak jsem moc zvědavá, co nám řeknou. Mějte se krásně! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.