Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
22.1.2006 12:45:05
Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím a straaašně moc se omlouvám, že jsem se tu tak dlouho neobjevila... Máme se moc dobře, holčičky hezky rostou - Daggy, Kačence naštěstí příkrmy chutnají a krásně baští, s Madlou jsem ale měla stejný problém jako Ty teď s Betynkou.... Ono se to určitě zlepší!
Minulou neděli jsme se vrátili z Krkonoš, Madlenka se naučila krásně lyžovat (v pondělí ještě pořádně nezastavila a v sobotu vyhrála závod ve slalomu...), bylo nádherně a my jsme si s manžou krásně odpočinuli. Kačenka už je děsně velká, příští středu jí bude už 9 měsíců a váží cca 9 kg (takže se PĚKNĚ pronese). Sedí a leze a je strašně moc hodná a skoro pořád dobře naladěná. Madlenka je ve školce moc spokojená, spinká tam 3x týdně (teda ona moc nespinká). Naučila se číst, teď už i sčítá a odčítá do 10. Má hrozně moc ráda různé úkoly v těch sešitech, takže kupujeme věci pro předškoláky. Dnes jsme s ní byli na diagnostickém dnu od Mensy a doporučili nám, aby šla do školy o rok dřív - to znamená od září za rok. Bylo to moc zajímavé a paní psycholožka nás moc potěšila. Jinak ještě Madlenka chodila na balet, ale budeme tam končit, protože jsme měli problém s "kázní" - holt Madlenka není typ holčičky, co se nehýbe z místa a paní učitelka to nějak těžce nesla a pořád si stěžovala, že hrozně zlobí.... Radši to nebudu komentovat. Teď se jdeme kouknout na moderní gymnastiku a uvidíme. Ke gymnastice mě to stejně táhne - dělala jsem ji přes 20 let... Hm, tak se mi zase vzbudila Kačka - spí 2x denně půl hodiny. Ach jo. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
21.1.2006 21:10:59
ahoj holky, tak koukám, že na Rodinku nemáme žádná moc času...
Štěpán KONEČNĚ spí ve školce. Dost se toho bál, nemá pojem o čase, tak nechápal, že to nebude přes noc. Ale prolomili jsme to minulý týden. Akorát včas, protože teď 14 dnů dělám od 9 do 17 hodin. Stále v TV, práce mě hodně baví, ale je to jen záskok za kolegu, který odletěl za teplem. No a pak zase uvidíme, co bude. Malýho musí ale vyzvedávat každý den máma, já ani Michal nestíháme. Ale já jsem mnohem víc v pohodě než když se věnuju jen domácnosti. Když jsem doma, tak je stále co dělat, pořád lítám a takhle vím, že budu v práci a nic jinýho prostě nestíhám. Tak co, vydáte se v Praze lyžovat? Ve Žlutých lázních otevírají v pondělí sjezdovku pro děti, bude tam i ten "kolotoč" pro malé lyžaře, trasa pro běžkaře...my se tam určitě vydáme, je to sranda, jet tramvají v Praze lyžovat... Dnes jsme si byli pro rybičky, konečně jsme splnili Štěpánovi slib, že bude akvárium. Je to lepší než TV. Přežijte mrazy, které nás teď čekají!!! Ten leden je nějakej zmrzlej, co? Hezkou neděli přeji, Š. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
14.1.2006 22:01:22
Ahoj,
Markys dík za povzbuzení, ostatně četla jsem, že Japonci dávájí nemléčné příkrmy až od roku dítěte, no pak jsou z toho tak malincí asi. Fakt je, že malá se nijak hladově netváří, je spokojená. Kdybych kojila tak si vůbec starosti nedělám, tentokrát nám to ale moc nevyšlo, tak jsme na Nutrilonu. Hrášek chutnal i Viktorce, hlavně ať je hezké jaro a babička nám vypěstuje ten mlaďoučký slaďoučký na zahrádce. Dnes jsme byly s Viki na "zabijačce" - píšu v uvozovkách, protože jenom parta mých kamarádů nakoupila hromadu ovarových kolen a vařili. Byla výborná knedlíčková polívka a ty kolena, večer jsem si musela dát chleba s medem, abych to vykompenzovala. Bohužel jsem nemohla žádné tekuté vzorky zahánějící mráz, byly jsme autem a manžel doma nemocný, ale i tak jsem aspoň viděla kamarády, moc se teď mezi ně nedostanu. Takže zatím čau D. |
| honey | 6468 |
|
|
14.1.2006 10:25:55
Ahoj holky,
tak obličej už mám zahojený. Daggy, makeup mi nezamrz, ale asi do něj přidali něco nového, co v tom vzorku nebylo, a to mi nesedlo. Už jsem ho prodala kolegyni, který jsem ho půjčila na zkoušku, jestli se po něm taky neosype. Markys, používám makeup od La Roche Posay, už asi 3 roky, perfektně mi ho vyhovuje, no ale já jsem impulsivní zákaznice, když vidím něco nového, tak to chci zkusit :) Takže teď už je konec s experimenty, zůstávám u osvědčené kvality z lékárny. Akorát jsem si pořídila verzi pro suchou pleť, normálně mám mastnější, ale teď přes zimu je to prostě jinak. Na 6 hodin v práci jsem si ještě stále nezvykla, ale snad mne pak potěší výplatní páska :) Hezký víkend všem přeju! |
| Markys | 12183 |
|
|
12.1.2006 19:03:52
Ahoj,
teda mně se chce furt spát... Nějak mi nedělá dobře to ranní vstávání. Štěpánko, to je dobrý s tou cestovkou, hlavně, že to nakonec dopadlo:-). Taky se letos chystáme na hory, jsem zvědavá. Honey, je fajn, že už se Ti to zlepšuje. A já vím, že už si to asi psala, ale co používáš za značku? No, naštěstí byl manžel doma. On to vlastně téměř prospal.. No, Daggy, snad Tě uklidním, první sousto jsem do Klárky dostala až v 8. měsíci. Předtím si do pusy nic nenechala dát. A to u toho měla fakt záchvat, začala zoufale plakat, vypadalo to, jako kdybych jí ublížila nebo podvedla... A ještě v 9. měsíci byly dny, kdy jsem jen kojila... A pak jsem do ní dostala jen jídla, kde byl hrášek, mrkev jí moc nejela. Ona chtěla pořád mlíčko, konečně kojila jsem jí do 2 a 3/4 a musela jem to už utnout.. Hezký zbytek týdne! |
|
|
12.1.2006 18:29:38
Já se s toho pominu, nevím proč furt píšu exzém? Tak ještě jedno "ekzém". Sorry měkne mi mozek.
|
|
|
12.1.2006 18:27:31
Čau holky,
zdravím taky v novém roce, my jsme zatím zdraví,jenom ty hnusné mrazy a inverze nás trápí, nedá se jít s malou ven. Betty je v pohodě, jenom nechce jíst příkrmy, konkrétně ty zeleninové, ovocnou výživu už docela toleruje. Viktorka baštila všechno s nadšením, tak s tím nemám zkušenosti, co dělaly vaše děti? No hlady neumírá, mlíčko si dopřává. Exzém zvládáme zatím dobře, teď je úplně čistá. Očkování máme hotové, tak se chystám na nastřelení náušniček, jak bude trochu lepší počasí. Honey chudák ksichtík, nezmrzl ti na něm ten makeup? Já reaguju jak kdy, pleť nemám nic moc, hlavně před MS žádná sláva. Používám většinou jenom pudr. Mějte se a ať jste zdraví. D. |
| honey | 6468 |
|
|
11.1.2006 20:26:24
Léňo, tak držím palce, ať jsou výsledky co nejdříve! Platíš za to, nebo to jde na pojišťovnu?
Štěpánko, prosím Tě, co to je za cestovku?! Pak dej vědět, jestli se Ti ozvou na tu stížnost. Kdysi jsem psala stížnost na CK Alexandria, je to tak 12-13 let, ale nikdy mi nikdo neodpověděl. Řekli nám třeba, že u hotelu je bazén .... no byl, ale bez vody :(, a zapomněli říct, že k moři vede od hotelu lanovka; anebo pěšky 5 km :( Ksichtík se konečně začíná uzdravovat, už jsem z toho byla dost zoufalá. Takže veřejně prohlašuju konec experimentů s kosmetikou a budu nakupovat už JEN v lékárně. A když mně náhodou potkáte v obchodě, kde budu nakupovat kosmetiku, tak mi směle můžete dát pár facek :)) Dneska jsem si poprvé v tomto roce a po více než čtvrtletní pauze sedla na rotoped. Bylo to krušné a vydržela jsem jen 12 km, i když jsem doufala ve 20. Mějte se! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
9.1.2006 12:17:28
Ahoj holky,
všem vám dodatečně přeju všechno nejlepší v novém roce!!Svátky jsou za náma já mám 2kg nahoru a nevím zda se mi podaří je zhubnout pač jsem pořádně rozežraná :o( Vánoce proběhly u nás v klidu dětičky spokojené z dárků nadšené, přibyl nám jeden rodinný člen suchozemská želva Žofinka.Na Silvestra byli děcka u našich a my jsme byli se známíma ve sklepě po 6 letech jsme slavili mimo domov a stálo to zato.Jinak se celkem držíme až dnes ráno měl Honza rýmu tak doufám, že se mu to nerozjede, před vánoci byl 10 dní na atb doma s Martinem, který si vzal paragraf, teď by byla řada na mě. Teda s tou pletí vám to nezávidím, já snesu naprosto všechno. Honey, byli jsme na dvou sezeních u kinezioložky, zatím žádná velká změna, ale aspoň se to nehorší tak to ještě párkrát zkusíme snad to vyjde. Mějte se pěkně!! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
8.1.2006 19:02:36
ahoj holky,
tak jsme doma, bylo to bezva, plno sněhu, Štěpán se naučil za dopoledne lyžovat, sjížděl slalom, moc ho to chytlo, je to šikulka. Byl tam místo vleku takový ten "koberec", takže to pro ty malý začátečníky bylo úplně ideální. Spíš jsme víc bobovali a lyže byly až v pátek, poslední den, kdy přijel sousedky manžel a vyvezl nás ke sjezdovce autem. A jeli jsme na sněžným skůtru, tak to se nám taky moc líbilo. Akorát bylo vtipný, že ta CK, od který jsme jeli, nás do hotelu NENAHLÁSILA, takže s námi nepočítali!!!???Naštěstí byl úplně prázdný hotel, tak nás ubytovali a dali najíst a pak si to vyříkali, ale taky jsme mohli jet zase domů. Chci napsat na Asociaci CK, protože to je už podruhý s touhle cestovkou, kdy něco slíbí a pak je vše jinak. Na prospektu uváděli, že vedle hotelu je vlek, ovšem už nenapsali, že nejezdí...podle mě je na pozemku někoho jinýho, mají s hotelem nějaký spory a lidi mají smůlu. Takže bylo to fajn, ale už do tohohle hotelu nepojedeme. Tak vám přeji hezký týden, Š. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.