Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| honey | 6468 |
|
|
8.1.2006 15:22:11
Ahoj Markys,
dělám teď 6 hodin místo 4, je to opravdu znát. A ten víkend tak rychle utekl :( Ještě že jdu v úterý cvičit, nějak mně to chytlo, mám z toho radost, protože tento rok chci shodit 10 kilo, a tak nějak cítím, že to vyjde! Ale to si řekneme až koncem roku :)) Xicht mám furt opupínkovaný a červený :( A svědí mně to. Stříkám si na to spray aloe vera, ale nemám pocit, že by se to zlepšovalo. Když to nezmizí (nebo se to nezlepší) do středy, což bude týden, tak pofrčím na kožní. A s tím zápalem plic musel manžel do nemocnice? Zatím ahoj. A hezký pracovní týden! :) |
| Markys | 12183 |
|
|
7.1.2006 14:28:07
Ahoj,
konečně víkend, sice jsem byla v práci jen dva dny, ale stačilo... A, Honey, ty teď děláš na 6 nebo na 8 hodin? Řekla bych, že je znát každá hodina navíc... Já byla do středy na neschopence, tak mi i ty dva dny připadaly nekonečný. Dnes jsem ráno pěkně dospávala. Klárka naštěstí taky:-). No manžel je na tom snad dobře - ťuk,ťuk,ťuk, leč asi jsem už nenapsala, že ze žlučníku se vyklubal zápal plic:-(. Já to ACC měla v tabletách, ale příště si asi řeknu o ty rozpustné. Oni jsou ty tablety slabší a nezdá se mi, že by nějak zabíraly. Možná to ještě zkusím. Hlavně večer nemůžu odkašlat... Honey, to je normální, taky čas od času něco vyzkouším a pak lituji... A po spoustě krémech mi pálí obličej nebo otékají oči, stačí i jiný šampón... Jsem ale dost konzerva, takže většinu věcí se snažím neměnit... Pro mě je spíš problém, že jednou za čas můj oblíbený krém nebo makeup inovují a já pak trpím:-(. Ale stává se mi tak jednou za pár let, že mi začne svědit kolem očí a dělají se mi minipupínky a trochu bolí. Na kožním mi na to doporučila nepoužívat nic.. Taky to nezabíralo, prostě vždycky jednoho dne zmizely. Tak ať se Ti to brzo ztratí... Držím palce! |
| honey | 6468 |
|
|
7.1.2006 13:20:07
Taky všechny zdravím v novém roce!
Uff, ten první týden mi dal ale zabrat, je to dost náročné pracovat denně o 2 hodiny dýl. Já vím, že se to nezdá, ale je to rozdíl. Naštěstí víkend přišel právě včas :) Začal stejný kolotoč, práce, školka, ale musím zaťukat, my se všichni držíme. Markys, a co manžel se žlučníkem? Stodal je dobrý, to už jsem tady kdysi psala. Pokud se Ti nedaří odkašlávat, a sedí Ti to na plících, tak si kup ACC - jsou to rozpustné tablety, které to v plících "naředí" a pak můžeš odkašlávat a "čistit se". Vyzkoušel je manžel a pochvaluje si je. Ale mají se brát až večer. Koupila jsem si nový make up od Lancome, už jsem od nich měla vzorek a všechno dobré, a teď jsem si ho dala ve středu, a od té doby mám na obličeji šílený ekzém :( Je to fakt hnusné a chce se mi z toho řvát! Nechápu, proč pleť na to tak zareagovala, když vzorek byl OK? Jestli já nejsem náhodou fakt šílená, že i když mám odzkoušené věci z lekárny, tak stejně chci mít něco nového? Už jsem takto rezignovala na řasenku, teď i makeup ...... ach jo. Vyrážíme na Zličín (asi), tak pokud tam uvidíte postavu s oteklým červeným ksichtem, tak se nelekejte :) Krásný víkend! |
| Markys | 12183 |
|
|
6.1.2006 9:42:48
Ahoj holky,
zdravím všechny v novém roce. Tak pěkně nám utekl první týden.. Od včerejška jsem v práci. Potrápila mě ještě ta chřipka a pořád se nemůžu zbavit kašle, tak jsem si včera nasadila Stodal, doufám, že zabere. Malá je v pohodě, akorát nechce vstávat do školky, nějak se jí ty prázdniny zalíbily, hlavně vyspávání:-). Ostatně to já chápu. No nic, musím pracovat.. Mějte se krásně a ozvěte se! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
1.1.2006 22:50:13
ahoj holky,
tak máme sváteční dny úspěšně za sebou a je před námi zase běžný týden. Dnes jsme byli tradičně ještě na pláni na ohňostroji, byl moc hezký, ale těch lidí... Ráno odjíždíme do Jizerek, hezky vlakem, to si děti užijou. Sněhu by mělo být také dost. Hezký týden vám přeji a ozvu se po horách. Š. |
| Markys | 12183 |
|
|
31.12.2005 21:47:52
Ahoj holky,
přeji všem krásný nový rok, hodně pohody, radostí nejen s dětmi a hlavně zdraví!!! Markys |
| honey | 6468 |
|
|
31.12.2005 19:55:05
Taky všem přeju šťastný, veselý a úspěšný nový rok 2006!
Kolem 4 jsme se vrátili z přednovoroční procházky po Petříně, bylo to skvělé, váleli jsme se ve sněhu, a tak :) Pak jsme se (dospělí) nacpali mexickýma tacos, popili nějaké šampanské (3 flašky) , a teď jsme zjistili, že už nemáme ani lahev :( tak nějak počítám s tím, že kolem 10 zalehneme i bez bublinek :)![]() Štastný a úspěšný nový rok 2006! ![]() |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
31.12.2005 17:56:44
ahoj holky,
přeji vám krásného Silvestra a vše dobré - zdravíčko, lásku a pohodu - do roku 2006! Štěpánka |
| Markys | 12183 |
|
|
30.12.2005 12:41:49
Ahoj holky,
taky do sebe soukám cukroví, jak to jen jde:-). Taky to u nás proběhlo celkem v klidu, až teď mě skolila nějaká chřipka. A ještě manžel polehával. Z dárečků bylo nadšení velké, hlavně z domečku, parfumell, pak dostala dostala takovou panenku a zvířátka k té své stavebnici, malého ponyho, knížky.. Teď mi jde hlava kolem ze včelích medvídků, pořád je chce poslouchat.. Kapra jsme měli, ale menšího, ale letos ve vaně neplaval.. Nechali jsme si ho zabít. Původně jsme nechtěli ani to kvůli manželovi, ale Klárka z toho měla "záchvaty", vždyť jsem jí přeci kapra slíbila... Nepovedlo se mi jí to rozmluvit, takže jsem v tom předvánočním čase holt povolila:-)). Nakonec polévku skoro nejedla, jen maso.... Tak se mějte zatím hezky. Já vidím oslavy Silvestra s čajem v posteli.. Ale my stejně moc neslavíme... Mějte se zatím krásně!!! M. To je děsný, jak to letí, pomalu týden od Ježíška. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
28.12.2005 22:49:04
Ahoj,
no já se cukrovím cpu děsně, už mám výčitky. Vánoce proběhly u nás kupodivu v klidu, největší radost měla Viki z Barbín (dostala svoje první, jednu blondýnu a jednu hnědovlásku). Potom z mikrofonu ("se STAR PARTY budeš ta pravá STAR!"). Ale potěšilo ji vlasně všechno a pořád se ptá, kdy zase budou vánoce. Štěpánko, dík za tipy ohledně ekzému, teď promazávám krémem LIPOBASE, kortikoidy jsem zatím nepoužila, pomáhám si ještě Bepanthenem. Pokud se Betty moc "nezapaří" tak to zatím zvládáme. Dnes celý den sněžilo, je to moc krásné, konečně zima, ale to uklízení sněhu kolem baráku mě dost vyčerpalo. Tak zatím pa D. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.