Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| honey | 6468 |
|
|
27.12.2005 15:55:56
Ahoj holky,
u nás to proběhlo v klidu. Rybu nejíme, každý rok máme obalované kuřecí řízky ve strouhance s bylinkami a bramborový salát. Ten kupujeme už několik let v Tescu, je moc dobrý, akorát že mi ho tento rok vyprodali před nosem :( Bylo 11 hodin dopoledne a měli otevřeno do 2! Takže jsme ho nakonec dělali (dělal :)) doma. Nebyl zlý, fakt že ne, ale ten čas na odležení rozhodně potřeboval. Příští rok ho koupíme o den dřív! :) Adélka byla šťastná ze všech hraček, elektronické piánko, housličky na baterky :)), knížka o Lvím královi, zlaté náušničky, plyšová kabelka, fleecový župánek, pak takový ten poník se superdlouhou hřívou, ale asi největší radost měla z "andělských" křídel :) Furt v nich pobíhala, zvonila zvonečkem a chtěla v nich jít spát, ale vysvětlili jsme jí, že by je pomačkala. Já měla v telce Popelku, to mi ke štěstí stačilo :) To je fakt krásná pohádka! My jsme si 23. prosince pořídili do ložnice paravan a trochu přestěhovali nábytek, a teď to vypadá super! Mám z toho velkou radost, pokoj dostal šmrnc, ale teď ještě musíme dokoupit nějaké obrázky na zdi :) Tak co, nenacpaly jste se moc cukrovím? :))) Prý se má hodně ochladit a padat sníh, tak to možná ještě půjdeme pořídit boby pro Adélku, ať si užije :) Hezký zbytek svátků! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
26.12.2005 21:47:36
Štěpán děkuje za přání!!! /dostal boby na hory a "krasohled"/
Tak jak proběhly Vánoce? My měli doma asi tak dvě hodiny malinkýho kapříka, dostali jsme ho od prodavače z kádě tady u domu. Michal ho šel ale pustit, protože by do rána nevydržel. Je otázka, jak dlouho vydržel pak v tý Vltavě, no ale s tím nic nenaděláme. Štědrý den byl u nás hezký, Štěpána úplně nejvíc nadchnul stolní fotbálek. Dokonce šel stranou ten veliký rozkládací hummer, což se teda dost divím. Pak byla velká radost z kytary. A taky z nové autosedačky a plyšovýho medvídka Pua a prasátka. Tak se mějte hezky, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
26.12.2005 13:50:19
vše nejlepší k dnešnímu svátku!
|
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
23.12.2005 17:10:40
Hvězdný pozdrav sněžných vloček, mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky a příští rok žádné vrásky. Přejeme vám krásné Vánoce! Š. |
| Markys | 12183 |
|
|
23.12.2005 13:39:01
A také přeji všem krásné vánoční svátky, hodně dárečků a hlavně hooodně pohody:-)!!!!!!!!
|
| Markys | 12183 |
|
|
23.12.2005 13:37:15
Ahoj holky,
dneska mám volno, tak si to užívám:-), teda snažím se. Mezi svátky budu doma, tak se hlavně těším, že se vyspím... S manželem nic moc, pořád mu není dobře... Mezi svátky jde na kontrolu, tak uvidíme. Zatím se mějte krásně!! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
23.12.2005 9:32:13
Holky, taky Vám přeji šťastné a veselé vánoce!!
![]() |
| honey | 6468 |
|
|
22.12.2005 19:10:29
Všem vám přeju krásné a pohodové vánoční svátky, pod stromečkem hodně dárků, do nového roku hlavně zdraví, štěstí a spokojenost!
![]() ![]() ![]() |
| honey | 6468 |
|
|
22.12.2005 19:04:07
Ahoj holky,
tak jsem tento týden neměla šanci sem nakouknout; v práci jsem místo 4 hodin dělala 6 i víc, ale jen pod vidinou představy, že to dneska skončí ..... bylo to šílené! Ale už je to za mnou (i když se cítím jako vyždímaný citron), zítra mám dovolenou a příští týden máme volno od firmy, takže si odpočinu; aspoň doufám :) Jo, od ledna se mi prodlužuje ten úvazek na 6 hodin, takže tam budu déle, ale snad to už nebude tak stresové, jako teď ke konci roku. Holky, mně se ostříhala Adélka :( Ja vím, že jsou to jen vlasy, ale .... normálně si ustříhla celou ofinu, cca 20 cm, takže musela ke kadeřnici, aby jí s tím něco udělala :( Protože s tou kraťounkou ofinečkou a zbytkem vlasů pod lopatky vypadala dost nepatřičně, tak jsme to nechali zkrátit tak na ramena a tu ofinku zarovnat .... ježiš, mně bylo do pláče! Aspoň jsem se s ní domluvila, že až bude chtít příště zkrátit vlasy, tak si řekne a půjdeme ke kadeřnici, tak už se snad nebude škubat sama. Fotky radši nedodám :)) Markys, co manžel? Zatím se mějte, zítra ještě jdu nakoupit nějaké drobnosti, upečeme slané pečivo a pak mohou vypuknout vánoce :) |
| Markys | 12183 |
|
|
19.12.2005 13:56:48
Ahoj holky,
to je, Štěpánko, moc hezký veršík:-), už se ke mně taky nějak donesl. Ráda čtu, že taky někdo nešílí s vánočními a jarními úklidy:-))). My máme už konečně umytá okna, teda jen zevnitř, Ježíšek může přijít! U nás se často myjí jen před Vánoci a to třebas moje maminka nechápe:-))). A mám o naše vánoce obavy. Manželovi není moc dobře, zítra má jít na chirurgii, snad žlučník, ale kdo ví... Má horečky, zvýšenou sedimentaci a bolesti v místě žlučníku na zádech.. No uvidíme, konečně musí mu být fakt blbě, když sám chce jít, chjo... Klárka zůstala dnes doma, v sobotu pokašlávala, včera už to šlo, tak pro jistotu. Všem přeji hezký týden!!! M. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.