Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
22.6.2005 8:08:38
Ahoj holky ,
Dagy ,Betynka je moc hezká a píšeš ,že taky hodná tak to je fajn .Viktorka si časem zvykne a budou z nich kámošky :o) Štěpánko ,úplně jsi popsala Honzovo chování taky se chová jak pako a když není středem pozornosti tak začne ječet TICHO!!Ráno mi řekl ,že mě nesnáší a včera Martinovi "co na mě hledíš ,vole" ,no prostě je na zabití.. Honey ,c |
| Žáry |
| • |
21.6.2005 14:16:10
Až to začne zkoušet sám, tak mu to půjde. Předtím to opravdu bolí.
Říká se, že když se nepřetahuje, tak může vzniknout zánět. Nesmysl. Zeptej se na to nějakýho chlapa. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
19.6.2005 21:56:14
ahoj holky,
Daggy, máte krásný miminko! Viki to určitě brzo přejde, spíš by bylo divné, kdyby se narození ségry obešlo bez nějaké reakce... Štěpán teď taky blbne a zlobí mě, kdyby nám se narodilo miminko, tak to mám alespoň na co svést... šišlá, celé odpoledne říká pořád dokola slovo "bege", no, trošku se vrací ve vývoji zpět, mi připadá. Ještě že se nezačal počurávat, ještě to tak. Naprosto maximálně ho vytočí, když není středem pozornosti, to je pak nepříčetnej. Byli jsme v pátek na KO na urologii, tak mast sice pomohla, ale ještě mu to musí dr. "dopřetáhnout", což se dělá ambulantně, pak to prý je trochu citlivé, musí se to mazat, možná bude pálení při čurání. Tak jsem nás objednala až na září, protože v ten pátek mě to zaskočilo, Štěpán se ještě ujišťoval, že to vyšetření nebude bolet a tohle by považoval "za zradu". Taky tam pak chci jet autem, v pátek jsme jeli metrem a tramvají a já pak jela do práce, malej k našim, takže se to vůbec nehodilo. A dr. říkal, že pár týdnů to klidně počká. Tak vám přeji hezký týden! Š. |
| honey | 6468 |
|
|
19.6.2005 20:40:42
Daggy, tak gratuluju k úspěšnému vložení :)) Teď vážně, Betynka má krásný obličejík, a jsem moc ráda, že je to hodné miminko. Psalas, že Viki začíná zlobit .... asi se to dalo čekat, přece jenom je to nápor na korunní princeznu :) A chodí dál do školky, nebo sis jí nechala doma, aby si zvykla na Bety? Moc Ti přeju, aby všechno bylo jen dobré a bez problémů!
Tak konečně nám vyšel krásný víkend :) Včera jsme si udělali krásný dlouhý výlet (i když děcko po 5 metrech kňučelo, že jí bolej nožičky), dneska jsem dopoledne upekla citronový koláč, a pak jsme se s Adélkou válely po balkoně a slunily se :) Fakt vydařený víkend! Kéž by to ještě dlouho vydrželo! Zítra nám, prosím, držte palce, jdeme znovu na audio, ale stejně si myslím, že to bude k ničemu; ona je prostě ještě příliš malá na to, aby to zvládla. A stejně furt neslyší, ale třeba budu mile překvapena :) Krásný týden všem přeju! |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
18.6.2005 19:07:44
Děvčata, neuvěřitelné se stalo skutkem a za velkých porodních bolestí jsem vložila do alba rodina.cz/Henclovi dvě Betynky ...
|
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
17.6.2005 23:02:15
Čau všichni,
tak i já po delší době zdravím. Máme se dobře, nekoná se u nás žádné drama, ale večer mám přece jenom hodně práce s oběma - dát jim najíst, umýt je a uložit. Takže se mi večer už nechce sedat k PC. Betýsek je hrozně hodný, jenom mi zpočátku moc nepřibírala, žužlala se s tím pitím hrozně. Už je to snad v normálu, v pondělí uvidím, kolik váží. Viki váží 18 kg, měří 106, taky je jí kousek. Jenom docela zlobí, trochu se asi ta změna s Betynkou projevuje. Manžel už se tento týden vrátil do práce, takže byl pryč a já zase na děťátka sama. Měla jsem zase snahu dát sem nějakou fotku, ale vždycky to zapomenu zmenšit, tak snad příště. Děsně mě to nebaví. A Viktorka by taky potřebovala novou ikonku. Květo, držím vám palce, je to opravdu velké rozhodnutí. Jak už psala Léňa, tady je nezaměstnanost stejná jak u vás. Ale my bychom asi taky odsud nešli. Tudíž bude manžel muset zůstat u rakví a děti ho budou vidět jenom o víkendu. Taky nic moc ... Čau D. |
| Silva Barunka+Verunka | 27331 |
|
|
17.6.2005 12:06:26
Ahoj holky, konečně jsem se sem taky dostala:O(((
Ve vedlejším městě řádí bouřky....vypadává net a než to spraví to je věčnast:o((( Taky jsem byla marod, snad po 15ti letech jsem vyfásla ATB, měla jsem hnisavou angínu, horečky....no hrůza.Manža byl doma na paragrafu a pomáhal s holkama:o))))Já byla neschopná:o((Navíc je mi z těch ATB šíleně blbě tak přemýšlím, že je vysadím, protže se fakt trápím:o( Marťo, my máme taky sraz ze základky na celý víkend, ale já ještě nevím jestli tam půjdu dnes, nebo zítra, uvidím, jak se mi bude chtít, ale na celý víkend tam jít nehodlám! Květo, celkem odvážné rozhodnutí, doufám, že se vám vše povede a výjde vám to podle vašich představ:o))))Já jsem taky z F-M okresu a s tou práci je to tady běs!!!!!Tak hodně štěstí:o) Štěpánko, je mi líto pejska, snad se brzy uzdraví a bude fit! S tím vážením, já fakticky nevím, kolik ta moje princezna váží ani měří, hned jak příjdeme ze školky tak to zjistím, protože mě to opravdu zajím,á, jediné co vím, je že kupuju botičky 27 někdy 28. a před půl rokem vážila skoro 16kg.Tak jsem zvědavá jak to bude teď, až se stydím, že to nevím:o((((Ale my váhu doma nemáme, tak ani nevážím. Verunka bude mít už skoro 7kg, ale to vím odo doktora:o)))20.6. jdeme na 3měs. prohl. tak to budu bvědět přesně, jsem taky zvědavá:o) Tak já zase končím, ještě něco pouklízím teď malá chrapčí tak mám čas.Zatím se mějte moooc hezky a užívejte hezkého dne:o))) |
| honey | 6468 |
|
|
16.6.2005 20:34:47
Ahoj holky!
Tady se toho najednou urodilo :) Já se z toho počasí snad zblázním .... včera hnusně, dneska krásně, o víkendu 30, a pak znovu ochlazení a deště :( Taky začínám mít ten pocit, že pořizovat tolik letních šatiček bylo pouhé vyhazování peněz :( Tak je Adélce aspoň dovoluju nosit doma :)) A co se sladkostí a sladkého pití týče, tak jsme na tom stejně .... kdyby mohla, tak se živí jen tím; ale naštěstí jí chutná v podstatě všechna zelenina i ovoce, mléko taky, ale masu moc nedá, vždy se v tom jen pohnípe ... to má po mně :) (a to sladké taky :)) Štěpánko, chudák Connie :( snad už se cítí líp! My jsme doma žádné zvíře nechovali, ale byla jsem kdysi u kamarádky, kde měli strašlivě starého jezevčíka ..... on působil jako stařičkej dědeček :(, jenom ležel, pak s obrovskou námahou otevřel jedno oko, to ho unavilo, pak spal, pak otevřel druhý oko, znovu únava a spaní, a pak, když se snažil chodit, tak už se na těch nohou ani neudržel :( bylo to fakt smutný! Ani se nedivím, že to tak prožíváš. A s tím kolegou, to je fakt dobrý :) Zákon schválnosti opravdu funguje! Květo, teda klobouk dolů před takovým rozhodnutím! Možná byste mohli zkusit Plzeň, tam se teď hodně investuje, nebo Mladá Boleslav / Kolín, pokud byste nechtěli do Prahy. Do vyhledávače si zadej třeba zprostředkovatelské agentury v Plzni / MB / Kolín, měly by vyběhnout agentury, které se zabývají zprostředkováním práce v těch městech. Nebo zkuste oslovit přímo personální oddělení všech větších firem z těchto měst. Držím vám palce! Hezký večer všem! |
| Markys | 12183 |
|
|
16.6.2005 17:24:25
Ahoj holky,
teď snad bude zase pršet. Toho léta si teda letos moc neužijeme. Takhle neunosíme ani letní šaty:-(. Jani, snad Tě uklidním. Klárka váží 20kg, měří 104, sandály 28. A jí celkem normálně, hodně ovoce a zeleniny. Ale kdybych jí dala volný přístup k čokoládě a bonbónům, tak nevím.... Jediný problém je u nás pití. Čaje nechce, vodu minimálně a pije jen džusy, sice ředěný, ale stejně.. A mlíko ani náhodou. Chudák Connie, tak hlavně, že se to zlepšilo. Hezký den! |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
16.6.2005 12:53:46
Tak jsem jí ještě změřila - 103 cm. A boty č. 27, ale jedny i 28.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.