| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 4200  [Dalších 3480 >>]
Janna + 2 berušky 22270
16.6.2005 12:50:12
Ahoj holky, taky se hlásím....:o)

Úplně se to stydím napsat, ale zvážila jsem Verunku a má 20,5 kg :oD Je to buřt a to už takřka nejí sladké! Ani nepije, jen vodu nebo neslazené džusy z prodejny zdravé výživy, ona teda sladké nepila nikdy, ale teď jsem i důrazně tchyni zakazáli jupíky aspol., což je jejím zvykem, zvlášť teď po těch zoubkách to hlídáme.

Štěpánko, chudák Connie :o( My měli aljašskýho malamuta, taky zůstal u našich na venkově, ale loni jsme ho museli dát uspat :o( Bylo mu 13, nemohl se postavit na zadní nohy, doufali jsme,že to třeba půjde léčit, ale pan doktor nám řekl, že jestli ho máme rádi, že ho nemáme nechat trápit, no ořvali jsme to strašně. Teď si naši pořídili voříška - Šmudlu

Verunka je z něj na větvi, on jí furt honí a kouše do nohou a ona ječí a chechtá se :oD

O víkendu jsme tu měli Kmochův Kolín (festival dechové hudby), Verunka byla nadšená, tleskala jak o život, tančila, hrozně se jí to líbilo. Krásně umí držet rytmus. Tak přemýšlím, že o prázdninách si jí vezme do parády moje mamka a zkusí s ní flétnu a uvidíme, jak to dopadne, jestli bude schopná se na něco učit. Po prázdninách jí chci přihlásit do cvičení, kam už bude chodit sama (doteď jsme chodily spolu). A uvidím, jaký další kroužky budou otvírat, líbily by se mi nějaký tanečky, ale nevím, jestli ještě není malá. Jak jste na to vy?

Jdu nakrmit to moje zvíře, má zase hlad! Máme rizoto s kuřecím masem a zeleninou, to je snad dietní, ne? ;o) Taky se furt cpe jahodama, třešněma, kedlubama, okurkama, hráškem, je fakt děsná, ale ředkvičky, kterejch máme milion od babičky jí nejedou :o)
17.6modrasek13 4288
16.6.2005 12:07:53
Ahoj holky, tak mi to taky nedalo a Květuščiny míry jsou: váha 17,5 výška 103 a botičky 28. Navíc má vysoký nárt, tak máme docela problém s vybíráním.
A jen tak pro zajímavost - Lojzík má 8 roků, váha 28 kg, měří 135 cm a boty má 37-38. Já mám 39 a Pavel boty vel. 46.

Štěpánko, u mých rodičů máme psa Adama, Sibiřský barvíř, má asi 7 let, nevím kdy si ho pořídili, ale měli ho jako štěnátko, a trápí ho konečník. žlázy (snad), doktor si není jistý, tak tento týden by s nim měli jet k jinému. Mamka má podezření na páteř, uvidíme.....

Léňo, taky mám obavy s tou prací, ale už nevím co dělat. U manžela v práci je krize, nejsou zakázky. Utěšuju se že to bude dobré, protože je to velký podnik s dlouholetou tradicí, ale má dost konkurenci.....
Proto jsem psala, že bych musela mít předem bydlení, práci---- Jen tak bych se nestěhovala.

A co se týká rodiny - je pravda že ji tady máme, ale s Pavlovou rodinou se nějak nenavštěvujeme - přijdou jen když něco potřebují, jeho mamka - tchýně to je psaní na román a už mě to fakt nebaví. Nebude mi chybět. Dobře bychom neudělali ani kdybychom se vrátili k rodičům do Jeseníku. Přestože ty vztahy jsou dobré, tak bydlet s nimi ne.......

Lojzík přišel ze školy, tak mu jdu chystat oběd.

Květuška se dívá na Princeznu ze mlejna I., tento týden už asi podesáté. Ach joooo
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
16.6.2005 8:55:03
Ahoj holky,
Květo u nás byste si asi moc nepomohli , mrkla jsem na stránky úřadu práce a nezaměstnanost je na Hodonínsku 14,54% .Každopádně je to odvaha se takle někam přestěhovat , já bych do toho asi nešla ,ale je to tím ,že tady máme celou rodinu a nedovedu si to bez nich představit .Přeju vám hodně štěstí , myslím , že nejvíc pracovních příležitostí je v Praze ještě snad Brno na tom není tak bídně .

Štěpánko ,plně chápu tvé obavy o Conii ,mám u našich kokřici Adélu ,dostala jsem ji k 18ctinám a pak ,když jsem se vdala a odstěhovala už jsem jí sebou nebrala pač je u našich zvyklá a asi by si těžko zvykala jinde .Letos jí je 11 už špatně vidí a má problémy s krční páteří má tam nějaké výrustky, před rokem ,když ji to chytlo tak to vypadalo na utracení ,naštěstí se z toho dostala ,ale na procházky už to s ní nehrozí nedávno jsem ji vzala a myslela jsem ,že ji zpět ponesu na rukou...Snad nám ještě pár let vydrží ,ať je Conie brzy v pohodě .Jo a ten trapas s SMS mě velmi pobavil ,no stane se...

Honza má nohu 27 ,měří 106 cm a váží 16 kg ,to jsou jeho dnešní míry .

Marti ,myslím ,že stejně jako ty je na tom teď i Dagy taky se sem dlouho neozvala .Co ta Madlenčina alergie ,bere nějaké léky?

Mějte se hezky !
17.6modrasek13 4288
16.6.2005 8:16:58
Ahoj maminky

i já se ozývám po delší době, na Rodině jsem několikrát denně, ale nějak se mi nechce psát.

Venku je nějak divně, ty předpovídané lijáky a bouřky k nám ještě nedorazily, ale třeba za pět minut to bude jinak, protože je opravdu černo.

Včera jsem zažila menší šok... Byli jsme s Pavlem podat úrazovou pojistku k lékaři aby ji vypsal. Za měsíc si máme zavolat, jestli bude vypsaná. Není to obvodní doktor, Pavel chodil celou dobu na kontroly do nemocnice na ambulanci. A pak má pojišťovna 6 týdnů na posouzení, prozkoumání.... No ale protože začínají dovolené, tak se to třeba protáhne..... Dočkáme se do vánoc?

A teď napíšu o něčem jiném.
Psala jsem, jaká je tady u nás špatná situace s prací. V našem regionu je asi 15% nezaměstnanost.
Proto jsme se s manželem rozhodli, že úplně změníme náš život. Možná jsem praštěná a nepůjde to...
Chtěli bychom se přestěhovat kamkoliv, kde je víc pracovních příležitostí. Samozřejmě musíme mít zajištěné bydlení, práci, školu, školku..... Chceme jít i do úplně neznámé oblasti pro nás... Můžete nám prosím poradit, třeba na mail, abychom taky nezahlcovali diskusi?
Jaké jsou pracovní příležitosti u vás, kolik stojí bydlení,,, případně nějakou agenturu, která by nám mohla pomoci? U nás je třeba Kappa, ale ta zajištuje převážně brigády nebo krátkodobé zaměstnání..a většinou jen pro studenty a svobodné. Mnohokrát díky...
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
15.6.2005 23:00:27
ahoj, no Honey, na zemi byly nejdřív kapky, jako když se napije a kape jí to z tlamy, ale nebylo to bohužel z tlamy. Asi 2x pak po sobě nechala pořádnou louži a nežrala, chudinka. Takže jsme s ní chodili stále ven, pořád nám tu kňourala, ale léky zabraly a snad to bude už dobrý, za 10 dní jde na KO. V neděli, kdy jí to začalo, jsem ale měla strach, přecejenom jí je 6 let, její máma v tomhle věku pošla, tak jsem měla strach, aby to nebylo něco vážnějšího. Sice hubuju, že musím stále luxovat chlupy apod., ale je to člen rodiny, no.
Díky za optání na mé dutiny. Denně mám záchvaty kýchání, z ničeho nic plný nos, ale po chvilce to naštěstí přejde. Doufám, že neonemocním, aby se to nemuselo odkládat. V pondělí už musím začít obíhat předoperační vyš., jdu za praktickým lékařem a dohodneme se. K tomu počasí: v neděli a v pondělí má být kolem 30 stupňů! Je ale otázka, na jak dlouho, to je fakt.

Martino, dík za info.

Zítra dělám, příští týden naposledy a pak až v srpnu. Teda...uvidíme, co se do té doby vyvrbí. Ani jsem vám neposala trapas, co se mi minulý pátek stal. Psala jsem kolegyni SMS o tom kolegovi, jak s ním mám problémy, no a komu myslíte, že jsem ji poslala??? Jistě, jemu! No nic, pak jsme spolu ještě mluvili, nějak jsme si to vyříkali, ale prostě takováhle situace je mi hodně nepříjemná a vůbec nechápu, jak se mi to mohlo stát.

Tak se mějte!
Š.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
15.6.2005 22:30:27
Ahoj holky. Hlásím, že jsme v pořádku a že pořád nestíhám :-(( a asi už nikdy nebudu :-))). Manžel navíc už chodí pracovat do práce, tak je to ještě veselejší :-)). Teď je po asi 10 letech nemocný, bere antibiotika, ale do práce chodí dál...

Madlenka váží 14 kilo, botičky máme vesměs velikost 26, ale teď opravdu hodně vytáhla a jsou jí malá hlavně trička s dlouhým rukávkem... A Kačenka už váží 5 kilo :-).

Zítra mám třídní srazík se ZŠ, tak se moc těším a doufám, že zvládnu odstříkat dost mlíka, aby mi doma KAčka mezitím neumřela hlady. Mějte se moc pěkně, zvládněte to u doktorů a hlavně už nemaroďte.

Jo a Štěpánko - mamka byla s tou přepážkou v nemocnici 3 dny, další týden to myslím ještě cítila, ale už to bylo v pohodě.

honey 6468
15.6.2005 21:57:41
Jsem věděla, že něco zapomenu .... budu si muset zvednout dávku gingka :(

Chudinka Connie, chtěla jsem jí politovat ..... a teď budu mít blbej dotaz, jak se to projevuje u psů, stejně jako u lidí?

Ještě že Štěpánkovi to počasí vyšlo; a jenom koukám, co máte ještě za program, u nás už nic :(
honey 6468
15.6.2005 21:55:27
Štěpánko, já už se chystám do postele :)

Adélka taky váží 18 kilo a sandálky jsme kupovali 27čky. Otázka je, jestli je vůbec využije :(( Už mně to počasí fakt s..e :( Tohle není žádné léto!!!:(((

Zítra ráno nás čekají profuky v Motole, a mně pak odpoledne gynda .... no nic moc program :))

Co Tvoje dutiny, jak snášíš tohle počasí?

Tak už mizím ...
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
15.6.2005 20:19:13
čau holky, no kde jste všechny???
Štěpánek byl na tom výletě, naštěstí měli hezký počasí, zato dnes prší od rána. Líbilo se mu to, viděli medvěda a rytířský souboj. Zítra mají odpoledne rozlučku se školním rokem, na programu je divadlo, nějaké soutěže, grilování. Tak snad nebude pršet.
Teď mně Michal z koupelny hlásí, že Š. váží 18 kg. Jak jsou na tom vaše dítka? A sandálky jsme koupili č. 28, ale jsou teda akorát. Doufám, že nebudu muset v srpnu kupovat další...
V sobotu jsme byli u známých, Connie se tam vykoupala v nějakém špinavém rybníčku a má z toho zánět močových cest, chudinka. Tak jezdíme denně k dr. na injekce a teď má ještě nějaké kapičky.
No, tak taky napište!
Š.
honey 6468
15.6.2005 20:15:36
Hej, holky,

kde jste všechny??????
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 4200  [Dalších 3480 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.