| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 4200  [Dalších 3470 >>]
Markys 12183
13.6.2005 17:09:03
Ahoj holky,

Honey, taky se těším:-).

Včera jsme byli na Michalovi a bylo to fajn. Děti se tam docela vyřádily. Klárka byla nadšená a na závěr se fotili:-). Hned se ptala, kdy půjdem na Majdu...

Už se těším na prázdniny:-). Dneska jsem si v práci o skříň trochu rozsekla čelo, fakt pěkný. Prostě jsem se zvedla a nevšimla si, že jsou otevřená dvířka od té vrchní skříňky... Ty prázdniny už potřebuju:-)).

Tak všem hezký začátek týdne!!!

honey 6468
11.6.2005 20:24:25
Škoda :(

Ale kafe určitě proběhne :)
Markys 12183
11.6.2005 18:41:59
Jen se ptej, nechodí. Chodí tady kousek od nás, na P4, já to mám do práce tak 45 min, no jak kdy...
honey 6468
11.6.2005 18:16:24
Markys, tak už se těším :)

Ani se neodvažuju zeptat, ale líná huba, hotové neštěstí .... chodí Klárka do této školky??????
Markys 12183
11.6.2005 15:33:44
Ahoj,

Honey, já kousek od tamtud dělám. Tak to kafe zvládnem určitě:-).
To věřím, že to máš takhle náročný, vůbec si neumím představit ještě jezdit daleko do školky.. Ale taky jsem teď nějaká utahaná a v pátek jsem byla taky úplně hotová... Chvilkama jsem měla pocit, že ani nemůžu artikulovat.... Jsme si říkaly s kamarádkou, že to musí být tím počasím:-((.
Štěpánko, nebyl tam někde taky Klub architektů?

Honey, nám se to bohužel moc nehodí. Teď mám děsný frmol až do konce června... Škoda, to by se Klárce určitě líbilo. No jo.

Hezký víkend!

honey 6468
11.6.2005 11:10:11
Ahoj holky,

včera nám přišly do schránky noviny Prahy 6 a na zadní straně je oznámení o Dětském dnu P6, který se bude konat ve čtvrtek 23.6. od 10.00 do 18.00 hodin na koupališti Petynka. Tak když nebudete mít na ten den nic jiného, tak tady je návrh :)

Vstup zdarma, občerstvení po celý den (je tam logo Mac Donalds, takže hádejte, co bude k jídlu :)), změna programu vyhrazena.

Program:

Šašci, kašpaři a klauni, cirkusové šapitó, žonglování, provazochodství, akrobacie, výtvarná dílna, bublinová dílna (obří mýdlové bubliny), soutěže dovednosti s cirkusovou tematikou, projížďky na koníčkovi Jerikovi (lze mu přinést tvrdý chléb, mrkev, jablka a cukr), možnost plavání po celý den, petanque, hřiště na beachvolejbal a nohejbal.

Myslím, že program je vyčerpávající, teď ještě aby vyšlo počasí :)

Hezký víkend!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
10.6.2005 18:05:31
ahoj, tak Letenskou ul. znám moooc dobře i já, kdysi dávno jsem tam dělala v České komoře architektů, to by mělo být hned u té školky. Hm, tak ta zahrada je teda doooost dobrá!
Jsem ještě v práci, dnes to mám na dýl, ještě musím večer udělat jídlo na zítřek, takové, co se dá jíst v přírodě, poněvadž vyrážíme na výlet za Mělník, měly by tam na jedné turistické trase být kamenné sochy. Koupili jsme si knížku, jak a kam na výlet s dětmi a podrobnou mapu, tak budeme jezdit. Jede s námi ještě kamarádka s rodinkou, mají malé štěně, tak aby se seznámili s naší Connie.
Hezký víkend, odpočiňte si a dík za držení palců na tu moji operaci, já zase dnes začala z ničeho nic kejchat a hned jsem měla plný nos.
Š.
honey 6468
10.6.2005 17:16:46
Ahoj holky!

Markys, ano, je to školka v Letenský :) Tak Ty se tam pohybuješ někde v okolí? Až tam Adélka bude chodit od září, tak bychom se mohly sejít, třeba na kafe. Já už se nemůžu dočkat, až tam bude ..... v práci končím v půl druhé, a pak mám až do 3 hodin prostoj :(, protože čekám, až skončí spaní. Po obědě jí vyzvednout nestíhám, takže se snažím v tý mezidobě nakoupit, to ale pak sebou tahám ty tašky, no dneska to na mně tak dolehlo, že jsem únavou usnula v tramvaji ... ne tvrdě, jen takový mikrospánek, ale už si říkám, že už je opravdu čas to změnit.

V červenci si beru 2 týdny dovolený, takže budeme všichni spolu, a v srpnu bude chodit do náhradní školky u Míráku, no a pak od září do tý nový .... bude v tom mít teda zmatek, chudinka moje malá :(

Jinak ještě přesně nevíme, kam pojedeme, ale buď to budou jižní Čechy, nebo Morava, zatím ještě nemáme nic vybraného.

Štěpánko, mají hned u školky zahradu, 2000 metrů čtverečních!!!! Velká zeď kolem, východy a vchody pouze do školky, která se přes den zamyká, prostě ideál :)

Stodal opravdu zabral, dám ho ještě dneska večer, a tím skončíme, aby zabral i příště :))

Jo, bohužel si už nepamatuju, kdo se ptal na ty třecí stehna, no tak bohužel je mám i já :(( vlastní žravostí jsem si je vypěstovala :( je to hnusný, ale pracuju na odstranění :)

Všem přeju krásný víkend!!!!!!
Markys 12183
10.6.2005 10:55:29
Ahoj holky,

zdravím při pátku.

Děkuju za slova podpory pro mojí kamarádku, je fakt neuvěřitelný, co Ti doktoři dneska dokážou. Kamarádku už snad pustí domů, malý si tam ještě pár týdnů pobude, ale už začal přijímat její mlíčko. Zní to všechno mnohem nadějněji, než na začátku.

Úplně Vás, holky chápu, že když jedou děti se školkou na výlet, že máte obavy... Taky jsem se bála, jenže... Klárka měla školní výlet minulý týden, ale ve školce nás poprosili, jestli bychom jí nenechali ten den doma. Jeli do ZOO a báli se vzít s sebou ty nejmenší, což je Klárka a snad ještě jeden klučina. Původně jsem si říkala, že bych jim navrhla, že bych jela s nima, ale nakonec jsme si udělali rodinný výlet. Takže jsme si vzali s manželem dovolenou a jeli tam s ní taky. Moc se tam těšila, tak jsme nechtěli, aby o to přišla. Bylo to moc fajn. Tak jsme aspoň viděli tu dětskou ZOO. A taky indonézskou džungli.

Jani, fakt moc hezké fotky. Verunka má takový roztomilý kukuč.
Už dlouho plánuju, že přidám nové fotky, ale nějak nestíhám, je to teď, holky, rychlejší než dřív?

To počasí mě fakt deptá. Vždyť bude za chvíli léto a člověk aby se furt balil. A včera zase bylo chvílemi fakt horko. U Klárky ve školce měli na zahradě divadlo na rozlučku s prvňákama, byli jsme se tam podívat a sluníčko pálilo pěkně, ale ten vítr nic moc.

Musím se taky vyjádřit ke Stodalu. Je skvělý. Před lety jsem něco chytla, přestala jsem mluvit a pak začal kašel, trvalo to několik týdnů, kašel se sice zlepšil, brala jsem Stoptussin, ale nepřestával, pak mi kamarádka poradila Stodal a ten mi zabral docela rychle. Od té doby na něj nedám dopustit.

Květo, s tou prací moooc držím palce.

Jé, Honey, není to ta školka, tuším, v Letenské? Je to po trase tramvaje, kousek od metra? Kolem ní denně chodím, školek si teď nějak víc všímám:-))))).

Dovolenou ještě nevím.

No a ježdění na kole u nás není až tak v kurzu. Sice jezdí, ale jen s kolečkama... A musíme jí trošku nutit, protože to potřebuje kvůli nožičkám. Dává trochu špičky k sobě, chodíme jednou asi za 3/4 roku k doktorce, je to prý tím, že se docela brzo postavila a chodila... Takže cvičíme, hodně práce nám dá vybírání bot...

Štěpánko, ať Ti to dobře všechno dopadne!

Hezký den
M.
Janna + 2 berušky 22270
10.6.2005 10:02:01
Ahoj holky :o)

Honey, tak nová sukýnka? ;o) Já si tuhle přinesla takový střevíčky s odůvodněním, že nemám žádný boty k sukni a Martin mi řekl, že na mě sukni viděl naposledy před svatbou na dovolený :o), což je asi 6 let :oD No ale kecá, čas od času si v létě vezmu šaty. Když já jak jsem tlustá, tak se mi v létě o sebe třou v sukni stehna a to je pěkně nepříjemný :oDDDD máte některá taky takovej problém? No asi ne, vy jste určitě všechny jak proutek.
Jinak gratuluju k získání nové školky, vím, jakej je to v Praze problém.

Štěpánko, držím palce na tu operaci, připadáš mi relativně v klidu, já už bych asi vyšilovala. Já nikdy v nemocnici nebyla, jen v porodnici a pak loni den po tom potratu a to jsem teda byla pěkně hotová, ale to bylo spíš psychického rázu. Tak držím, ať to zvládneš, ale hlavně ať to k něčemu je! Kdy přesně tě to čeká?

Děkuju za pochvalu fotek, mám jich ještě plno, ale jak bylo vedro, tak je na většině nahatá, ty jsem nevkládala. Léňo, no jezdí, ale moc suveréně ne. Když vidím některý ty děti, jak to mrskaj, tak to ona teda ne, jí to dá práci :o) Zastavuje samozřejmě nohama.
A už jsem tu myslím psala, že my pojedeme jen tady v Čechách pod stan. Ke Chlumu u Třeboně, rybník Hejtman, Martin totiž bude chytat ryby a Verunka už se moc těší. Byli jsme pod stanem i loni. Na víc holt zatím není :o) Ale my si to užijeme i tady. Jsem ráda, že vůbec donutím Martina vzít si dovolenou, aspoň na ten týden, jinak by se to bez něj v práci zhroutilo ;o)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 4200  [Dalších 3470 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.