Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
10.6.2005 8:16:01
Jani ,připojuju se ke Štěpánce moc hezký fotky a jak dopadla jízda na kole ,už jezdí Verča bez koleček?
|
|
|
10.6.2005 8:11:56
Ahoj holky,
Pražandy ,kde berete to hezké počasí tady je táák hnusně ,sluníčko 2 dny nevylezlo a včera jsme začali topit.Už jsem z toho zdeptaná ,jsme zavření doma a Honza od rána prudí.. Stodal jsem si zapsala do svého speciálního bloku a jakmile začnou děcka kašlat tak ho koupím teď jsme několikrát po sobě užívali mucosolvan ,ale má se to střídat ,aby to zabíralo a je fakt ,že teď je to trápilo mnohem dýl než jindy . Holky ,kam vyrážíte na dovolenou ? Já už začínám něco hledat ,ale vlastně ani nemáme přžedstavu kam ,ale určitě k moři ,takže mi prosím napište své typy a inpirujte mě ,díky předem .Taky jestli se vám konkrétně někde moc líbilo tak mi to napište nebo odkaz na ubytování ,díky. Mě z toho počasí fakt začíná hrabat a Martin se k ničemu nemá , ještě si v práci ani nenahlásil dovolenou tak jsme měli včera doma kapánek dusno ,dokonce jsem začala vyhrožovat ,že se na to taky vyprdnu a pujdu přes prázdniny do práce..Uf ještě ,že mě nevzal za slovo :o) Mějte se hezky a pracujícím ať to dnes rychle uteče! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
9.6.2005 20:20:53
Jani, krásný fotky, pobavila mě ta proutek se musí ohýbat... máš recht!
Tak a odcházím od počítače. Ehm. Ale zítra se vrátííííím. Pěknej večer, Š. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
9.6.2005 19:40:36
Ahoj,
Honey, ano, na Homolce. Už se mi o tom na dnešek zdálo! Akorát že mi operovali koleno, no, tak takhle já začínám blbnout. Na tý Homolce jsem byla od minulého týdne 3x a mám pocit, že se k pacientovi chovají jako k rovnoprávnému, svéprávnému člověku, což se jinde zas až tak nestává. Kamarádka tam byla na operaci v říjnu a taky byla spokojená. Takže po této stránce jsem klidnější. Honey, a mají tam ty děti kam chodit? Je to v centru. Ale určitě mají dvůr, takže chodí tam. Naše školka má za rohem Letenskou pláň a stejně jsou teď pořád na zahradě. Tak a´t tam jste spokojení. To je dobře, s tím výletem, že se to Adélce líbilo. Já budu taky nervozní v to úterý, až mi Š. na půl dne odjede. Ale moc se těší, dneska se ptal, jak se jmenuje ten hrad, kam se školkou pojedou. Stodal známe taky, je výbornej. Včera jsem byla na muzikálu Tajemství od Daniela Landy. Moc se mi to líbilo, tajemství jsem neuhádla, o to víc jsem byla na konci překvapena, hlavní roli hrála Kuklová, jsem ráda, že nebyla zrovna mladá Vondráčková, tu nemusím. Výbornej byl Dejdar, líbila se mi i Linda Finková. Pokud budete mít možnost, určitě na to jděte! Akorát jsme pak šly s kámoškou na tram. do Spálený, okolo Tesca a tam byl houf příšernejch, hnusnejch zfetovanejch, opilejch nevim jak je nazvat, až jsem se divila, že jsme okolo nich prošly neokradený. Ta noční Praha je děsná. Mějte se, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
9.6.2005 17:50:19
Ahoj holky!
Štěpánko, ta operace bude na Homolce? Robert si tam nechal operovat slepák, a říkal, že tam byli příjemní. Léňo, ten sirup Stodal je na různé druhy kašle; řekla bych, že zabírá ... Adélka kašle stále, ale už to není tak dusivý, a tak často, a potvrdily mi to i učitelky ve školce. Na chuť teda nic moc, ale hlavně že funguje :) Adélka byla dneska se školkou na výletě v Průhonicích, měli tam i divadlo. Naštěstí jim vyšlo krásné počasí, a ona vylezla z autobusu úplně nadšená :) Musím přiznat, že jsem z toho byla dost nervózní, že někam jede bez nás, poprvé, a ještě k tomu autobusem (v práci jsem se několikrát napojila na net, abych zjistila, jestli náhodou nehlásí nějakou nehodu :(), ale zvládla to dobře, a furt mi o tom výletu vykládá :) Musím se pochlubit - povedlo se mi pro Adélku sehnat novou školku!!!!!!! Jsem šťastná jak blecha, je to od nás 5 minut tramvají! Ta současná školka je fajn, ale musíme do ní jezdit přes půlku Prahy, a já mám Adélku pokaždé na klíně, plus nosím nákupy, a už je to únavný :( Takže sice po zápisech, ale obvolávala jsem školky v okolí a všude mi říkali, že mají plno a že museli odmítat :( Ale kdyby byla předškolák, tak místo měli všude. Naštěstí jsem měla štěstí :))))) a od září bude chodit do školky u metra Malostranská. Já si tam pak vemu metro a pofrčím do práce. Včera jsem se tam byla podívat, prostory jsou úžasné a ředitelka vypadala moc příjemně. Takže jsem to hned oznámila v té staré školce, kde z toho sice byli smutní, ale na druhou stranu jim to udělalo radost, protože letos museli odmítnout 5 dětí, tak se dostane aspoň na jednoho. Jsem tento týden strašně unavená, tak už se moc těším na víkend. Doufám, že už bude konečně! nějaké hezké počasí ... když už jsem si pořídila tu novou sukni :) Mějte se hezky! |
|
|
8.6.2005 15:22:22
Ahoj holky,
zima je i u nás ,je to hnus ,nemáme doma pečivo a zatím jsem se nedonutila jít do obchodu a začínám uvažovat ,že raděj něco upeču i když dnes jsem vařila kynutý knedlíky s jahodama a to je teda mňamka ovšem už teď mám výčitky svědomí kolik jsem toho zase sežrala :o( Honey ,Adélka má ten kašel suchý nebo vykašlává?Ptám se kvůli tomu sirupu co jsi jí koupila na jaký je kašel?Děcka jsou teď 2 dny konečně bez kašle ,ale myslím ,že je tohle počasí dorazí navíc Jessica jela dnes s výtvarkou kreslit do skanzenu a počasí jim teda vůbec nepřeje. Květo ,jsem ráda ,že nejsem sama kdo má doma ranní ptáče ,malý taky vstává po 5h ,ale naštěstí je ohleduplný a stačí mu pustit pohádky nebo se sám hraje v pokojíku a nás nechá spát ovšem ,když nejde chrupnit poo tak s ním není k vydržení..S tou prací vám držím palce ať něco brzy najdete! Holky,mějte se a snad se počasí umoudří!! |
| Silva Barunka+Verunka | 27331 |
|
|
8.6.2005 11:08:42
Díky za přítele na listopáďátka, hned tam pádím, jsem zvědavá!
|
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
8.6.2005 9:22:47
Ahoj holky,
ta zima je opravdu hnusná. To zase bude nemocných, nachlazených ach jooo Květuška možná prostydla v tu neděli, jak jsme zmokli. U doktorky jsem nebyla, protože když jsme ji vzali ze školky, prospala s malými přestávkami celý den, noc a dopoledne v úterý ..... a byla fit. Kašel, rýma, teplota nikde.... Možná to taky byla únava po víkendu, v sobotu po obědě nespala, a každý den vstává sama od sebe tak v 5.30 Usíná mezi 20-21 hod., přes poledne spí asi hodinu,ale musí, protože pak nevydrží, je od 17. hod. protivná...... S Pavlem si oba hledáme práci, protože jeho podnik má krizi - nemá zakázky, tak se různě vybírají dovolené...... No a já po mateřské, teda ještě mám čas, ale u nás fakt práce není,,,,, U nás lije a je 8 st., takže hrůza. Květuška chce jezdit na kole, ale nejde to. Lojzík je ve škole, už cítí prázdniny, tak je divoký, zlobivý.... |
|
|
8.6.2005 8:19:44
POVEDLO, PARÁDA.TAK PŘEJU HEZKÉ RÁNKO:O)))JEJDA MALÁ SE BUDÍ TAK ZATÍM:O)))
|
|
|
8.6.2005 8:18:31
Zkoušela jsem změnit ikonku, povedlo se???
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.