Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
6.6.2005 15:28:47
Ahoj holčinky
ráno jsem zavedla Květušku do školky, šla krásně, neplakala, jen trošinku chrčela a měla rýmu. Potom jsme jeli s Pavlem darovat krev. Doktor byl protivec protivný, řekl mi že dnes ještě darovat můžu, ale že jsem pro ně nežádoucí. Všechno snáším naprosto v pohodě, ale mám divnou krevní skupinu. Mám 0+ jako dárce, ale jako příjemce 0-. Vysvětlovat mi to nechtěl, tak mě mrzí, byla jsem 3x a pomáhat chci..... Asi v 9.30 nám volali ze školky, že Květuška nejí, leží na stole, usnula na lehátku....... Přijeli jsme pro ni asi za hodinu, dřív to opravdu nešlo, teplotu nemá, zase asi ty průdušky, nebo nevím. Ještě teď spí. Tak uvidíme zítra, protože doktorku jsme dnes nestihli, byla jen do desíti... |
|
|
6.6.2005 1:20:22
Ahoj mamči
Nemůžu spát, Květuška dostala strašnou rýmu a začíná zase trochu chrčet. A to jde dnes do školky. Teď se rozkašlala. Přijeli k nám babička s dědou, tak bylo krásně.Venku se sice kazilo počasí, ale bylo horko. Šli jsme na Den dětí u nás. Viděli jsme parašutisty, děti byly na malém řetízkovém kolotoči. Najednou se zatáhlo a začalo hrozně pršet. Květuška plakala, protože ji ty kapky studily -ještě se točila na tom řetízkáči. Neměli jsme se kde schovat, tak než jsme doběhli domů, promokli jsme. Máme to kousíček - asi dvě minuty... A strašně se ochladilo. Během půl hodiny - víc jsme na tom dětském dnu nebyli - o rovných 12 st. (z 26 na 14). To bylo odpoledne v 15 hodin. Doufám, že Květuška nebude nemocná a že si poradíme sami..... Štěpánko, co máš za krém na to uvolnění? Je na předpis? Vím že jsi to psala, ale už je to dlouho. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
5.6.2005 22:15:07
ahoj holky,
Daggy, tak ať to doma zvládáš a holky ať Ti dělaj jen radost!!! Co Viki a školka? Bude chodit nebo by to špatně nesla? Taky se moooc těším na fotečku! Honey, opal. krém mám. Teď se mi strašně opupínkovaly ruce, asi z toho sluníčka, musím se tím mazat snad celá...To bude ale drahé léto!!! Štěpán měl od soboty nějaký ekzém okolo pusinky, celkem dost, myslela jsem, že místo do školky půjdeme na kožní. Ale ustupuje mu to, tak zítra bude školka. Odpol. chceme jít na výstavu loutek, kousíček od nás mají známí galerii. Dnes jsme byli v Jindřišské věži na výstavě vláčků. Byla jsem tam poprvé, je odtamtud krásný výhled, akorát jsme stihli zvonkohru a ty vláčky se malýmu taky líbily. Jo, jak mažeme už skoro měsíc toho bimbáska, tak se mu to krásně rozlepilo!!! Za 14 dnů jdeme na KO, tak jsem zvědavá, ale vypadá to, že ta obřízka asi nebude nutná, tak pokud to potvrdí i dr., tak budu šťastná. V létě půjdeme na svatbu! Na konci července se mi podruhé ožení brácha! Oznámili nám to včera, tak se těším. Tak hezký týden, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
5.6.2005 12:08:40
Daggy, tak ještě jednou velká gratulace a přeju pohodové spolunažívání! Na fotku se taky těším :)
Štěpánko, no ptám se sestrou: Jaks to zvládla? :)) Teď vážně, tu operaci bych být Tebou podstoupila, snad můžu říct, že horší to být nemůže ..... teda tím jsem chtěla říct, že se to zlepší :)) akorát že jsem z toho počasí taková přešlá, tak mi nefunguje mozek jako normálně :) Ten opalovací krém jsi sehnala? Nás čeká zítra ten Motol, tak pak dám vědět. Léňo, ještě že jste se stihli najíst :))))) Taky přeju hezký zbytek víkendu! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
5.6.2005 8:38:57
Ahoj holky,
Dagy to je super jak jste to krásně zvládli podle toho jak jsi psala byl porod pohodový - naštěstí .Co manžel nebyl s tebou?A jak Betynku přijala Viktorka ?S fotkou pohni už se těším jak budu slzet nad monitorem PC :o) Já doufám ,že to Jess s vírou nebude nijak přeháňet zatím tam chodí kvůli tomu ,že chodí její nejlepší kamarádka a v neděli ,chodí velmi zřídka pač naše slečna si ráda přispí a vycházet v 9 z domu nestíhá :o) Včera jsme si vyrazili k vodě na Pálavu ,rozložili jsme ležení ,snědli řízky a přihnala se bouřka tak jsme valili domů aspoň ,že jsme se stihli najíst na to se vždycky nejvíc těším... Mějte se hezky příjemný zbytek víkendu! |
|
|
5.6.2005 8:02:32
Daggy vítej doma, je to opravdu změna, mít dvě děti, ale uvidíš že super. Moje děti byly jako miminka povahově každý jiný - Lojzík spavý, hodný, téměř neplakal.... Květuška moc nespala, byla uplakaná, ale dalo se to zvládat, a hlavně byla čilá¨, hodně živá a divoká už asi od 3 týdnů...
My máme za sebou Den dětí, který byl vynikající... Květuška soutěžíla - držela provaz provazochodkyni v cirkuse, udržela tři roztočené talíře na tyči, nabírala vodu lžičkou a nosila do mísy, skákala v pytli, našla poklad------ A skoro všechno se zavázanýma očima, protože to byla akce pro zrakově postižené děti. Vyvrcholením celé akce byla jízda na poníkovi - jela asi 5x, grilovačka a diskotéka. Počasí nám vyšlo, sice lilo, ale až večer, tak jsme šli do klubovny a tam jsme se vyřádili já a Lojzík - zpívali jsme s kytarou. Bylo nádherně. Dnes nás čeká den dětí tady u nás, ale to nebude takové zajímavé. Pro malé děti tam skoro nic není. Je tam plno stánků s jídlem a hlavně alkoholem. Vloni tam byl i skákací hrad, za 40 kč na 5 minut... Krásnou neděličku, jdu nachystat obídek - máme Pstruha a pečené brambory. Lojzík se už těší a prý bude pomáhat. A odpoledne možná přijede babička s dědou z Jeseníku, chtěli přijet včera, ale nebyli jsme doma. Naštěstí zavolali, tak nejeli zbytečně. Mamka občas dělá přepadovky...... |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
4.6.2005 22:26:56
Ahoj holky,
tak jsme doma (u nás duzní matky v porodnici až do šestého dne). Betynka je zlatá, vypadá, že nebude žádný vztekloun. Dnes jsem ji musela budit na jídlo (ale to mi dělala i Viki), nechci to zakřiknout, uvidíme. I tak je to samozřejmě velká změna, ale dnes jsme zvládli přečíst pohádku ve třech (manžel má dnes dlouho plánovanou akci,tak jsem musela já). Bety zpočátku plakala, ale pak se krásně uklidnila a usnula. Jinak porod normální, jenom s asistentkou, bez nástřihu, jenom dva stehy. Ne že by to nebolelo pravda, ale pořádné bolesti trvaly dvě hodiny a samotný porod asi pět minut, Bětka byla venku na dvě zatlačení. Jo a byla to naštěstí hlavička. Kvůli tomu pocitu, když miminko "vylítne" a najednou vás nic nebolí a děťátko je na břichu bych rodila každý den. Kojíme se dobře, poslední dva dny jenom byly problémy s bříškem ale Sab Simplex nám pomohl. Tak nám držte palce. Zkusím sem co nejdřív dát nějakou fotečku. A moc díky za gratulace. Čau D. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
2.6.2005 17:37:49
ahoj holky,
Radko, taky jsem se chtěla zeptat, co Aninka... a s tím maroděním u nás máš pravdu, už jsme fakt "trapní"...když mě ta nemocnice prostě láká, no! Narkóza, tampony v nose, modřiny na obličeji...je to silnější než já!!!??? Na CT jsem byla, sestra se mě ptala, jak jsem to dokázala, že prej mám tu přepážku celou ohnutou někam jinam...doktor se vyjádří až v úterý, jsem objednaná, ale podle reakce tý sestry nedoufám, že se tomu vyhnu. V práci má kolegyně podobné problémy jako já, ale ta na to odmítá jít, že nevěří, že jí to pomůže. Léňo, Jessica je úplná princeznička. To jsem zvědavá, kam s tou vírou až zajde, my jsme taky ateisti a tyhle "akce" mi nic neříkají... Tak já se loučím, jsem ještě v práci, ale už na odchodu, Štěpán spí u babičky. Ani se mnou nechtěl mluvit po telefonu, to je láska, cha. Š. |
| honey | 6468 |
|
|
2.6.2005 16:38:47
Jsem věděla, že něco zapomenu .... Silvo, naše stránky jsou: http://rodina.cz/AA , ale musíš si zažádat o přítele.
|
| honey | 6468 |
|
|
2.6.2005 16:37:18
Ahoj holky!
Radko, vítej zpátky!! Tak jaký to bylo? Co Aninka, rozmluvila se německy? U nás dobrý, má to zahojený, ale bohužel byla ve školce jen pár dnů a znovu začala kašlat :( Tak mi tady holky dávají tipy, co s tím kašlem. V pondělí jdeme na kontrolu sluchu, ale řeč se jí o dost zlepšila. Aspoň si to myslím :) Štěpánko, už víš výsledky? Léňo, teda Jessice to sluší .... úplná princezna :) To je zajímavé, jak ty bílé šaty sluší každé holčičce :) Zítra se nám vdává kolegyně, jdeme se tam podívat celá firma, tak vzhledem k nedávné zkušenosti, kdy se mi vdávala kamarádka, jejíž svatbu jsem obrečela, si radši zítra dám voděodolnou řasenku, ať tam nedělám ostudu :) Zatím se mějte! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.