Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
2.6.2005 9:08:06
Ahoj holky,
včera i předevčírem mi rodina nebrala mé duchaplné příspěvky tak snad se mi to do třetice podaří. Dagy,připojuju se ke gratulantům a přeji vám vše nejlepší !! Štěpánko ,jak jsi dopadla na CT a kdy pujdeš na operaci? Květo ,snad se to Květušce zlepší, když už víte na co je alergická ,ovšem pro vaši doktorku je to dobrej trapas.. Naše Jessica měla v neděli svaté přijímání v kostele bylo moc slavnostní ,já to tam samozdřejmě prořvala .Malá z toho byla unavená ,pak jsme měli ještě oslavu doma a ani se nechtěla fotit , byla pěkně protivná ,ale není divu bylo pořádné horko a v kostele dusno. Silvo ,naše stránky jsou family.cz/seckarovi Mějte se krásně ,lupnu vám sem foto naší princezny ,snad nezaberem moc místa :o) ![]() |
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
1.6.2005 23:06:38
Ahoj ve spolek, hlásíme návrat!!! Tady to teda zase žije, spousta nových přírůstků... :o) Daggy - moc gratuluju kdalší zdravé holčičce!!! Sde mnou to mává, já bych do toho hned bacila taky! Ach jo!
Honey, co Adélka? Vše ok po té operaci? Dopadlo vše dobře? Štěpánko, jak bylo v ozdravovně? Co si to zase "vymýšlíš"? Když je zdravý Štěpánek, tak musíš mít něco ty??? Vy jste teda rodina... :o) Tak ti držím palce, dej vědět, jak jsi dopadla! Martino, jak válčíš? Vše v pohodě? Co Madlenka? Mám teď dost hoňku, přijely jsme včera, v baráku... no hrůza, chlap sám měsíc doma, příště ho pošlu ke tchýni, ať si ho taky užije a nedělá mi tady nepořádek... :o) Ale už se mi po něm stýskalo, tak jsem ani moc nenadávala.. Víc zítra, jdu vybalovat... :o) |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
31.5.2005 22:59:12
Silvo, my máme album: rodina.cz/connan. Pak máme ještě společné album, párkrát jsme se sešli a fotili, tak to je: rodina.cz/listopad-2001. Zažádej, potvrdím.
Jdu spár, ráno musím být po osmý na tom CT. Dobrou, Š. |
| Silva Barunka+Verunka | 27331 |
|
|
31.5.2005 22:24:59
s tím miminkem to jemi líto:o(Doufám, že se brzo zadaří:o)
Jinak my byli s Barunkou taky na Michalovi a byla nadšená.A když budete v první řadě tak si ho možná vytáhne i k sobě na podiuma a dostane od něj i nějakou tu věcičku udělanou z těch pásek. Samozřejmě když jsme odcházeli, tak tam prodávali knížky, pásky a FRANTIŠKY, za "dobré" ceny.No, jelikož knihy byly už prodané, tak jsme bez Františka neodešli.Barča ho zbožňuje a všude sebou tahá, i do školky:o))A taky má fotku s Michale, tak na tu je patřičně hrdá, tak ať se vám tam líbí, což určitě bude:o))) |
| Markys | 12183 |
|
|
31.5.2005 22:01:10
Ahoj,
Silvo, nečekám, ale i Klárka by moc chtěla nějaké mimi... A já bych taky moc ráda:-). Už víc než před rokem jsem potratila, pak byly nějaké zdrav. problémy, tak uvidíme.. Květo, tak ať Ti to v pátek dopadne dobře! A s tchýní to teda nemáš jednoduchý, ale asi je fakt lepší si s tím nelámat hlavu, když to jde... No, Štěpánko, my měli sraz minulý týden, ani snad nebudu říkat po kolika... Fakt to teda uteklo, ale hezký je, že ty lidi se až zas tak nezměnili, hlavně holky:-), bylo to moc fajn. Jo, a abych nemlžila, bylo to po 20ti... To je dobrý, že to tam Štěpánek prospal! No ono když se zhasne, tak to celkem dokážu pochopit:-))). Muselo to být docela roztomilý. Držím palce s tou operací, ať to máš co nejsnazší... Jo, abych nezapomněla, koupili jsme lístky na Michala, tak jsem zvědavá, protože to máme do první řady:-). Tak, holky, mějte se hezky!!! |
| Silva Barunka+Verunka | 27331 |
|
|
31.5.2005 21:55:47
Květo, držím pěstičky ať to s prací výjde:o))mmchd. já jsem taky z moravskoslezského kraje:o)
A tchýně, kapitola sama rpo sebe:o(to mi povídej:o( Honey, vůbec nemáš zač děkovat, ráda pomohu:o))Ještě sjem tam našla jako prevenci proti suchému kašli, echinaceový sirup 3-6xdenně 1 lžička nebo domácí sirup z cibule:o)to je výborné, manžovi to vždycky pomohlo:o)Jo a ta travesti tu bude ještě v 11 měs. tak to už si asi ujít nenechám. Bude zima a děti nebudou večer venku, tak se půjdu kouknout.Já už jednou na travesty byla a bylo to parádní:o) Štěpánko, já měla taky takové pocity, mít druhé mimi, nebo nemít, pak jsme do toho praštili a já byla ta nejšťstnejší osoba, když jsem zjistila že se to povedlo a všechny obavy byly ty tam:o))Vřele doporučuji:o))) Držímě pěsti, ať operace dopadne v pohodě bez nějakých komplikací:o)))) My jsem odpolko strávili u našich na rod. domku na zahradě.Byli jsme s Barunkou u vody, ta to tam přímo miluje:o) Tak se mějte fajn a dobrou noc:o)) Ještě jsem se chtěla zeptat, mohla bych si požádat o přítele, nebo je to ještě brzy, chtěla bych okouknout fotečky:o)) |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
31.5.2005 20:47:49
čau!
Silvo, ne, já nečekám mimi!!!Ale Štěpánek by si to hodně přál, myslím, že by byl hodný bráška. Tak uvidíme. Já si jednou říkám, že druhý chci, pak zase nevím...no, ale už moc času nemám, je mi 33 a půl...Ty tu jsi chvíli, takže jen krátce napíšu, že Štěpán byl náročnější miminko, do třech let v noci nespal atd. atd. Teď mě bohužel čeká ta oparace nosu, dnes jsem byla na ORL na Homolce, tak zítra ráno jedu na CT a rozhodne se o rozsahu operace. Hospitalizace asi 3 dny, celkem asi 14 dnů na neschopence. To bude léto. Hlavně ale aby byl pak už klid! Ptala ses, co je Štěpánovi, že jsme byli v ozdravovně. Nic závažného, ale od října do ledna bral samá antibiotika - měl zánět dutin, pak hltanu, průdušek, rýmu celou zimu...přestal jíst, jedl jenom přílohy, zhubnul, byl bledulka. Do školky chodil max. 5 dnů v měsíci, zbytek promarodil. V naší ulici je velký provoz, tak jsem to zkusila a pojišťovna to schválila. Tak byl 3 týdny na vzduchu. Dneska byli se školkou v Planetáriu - on to celý PROSPAL!!! Učitelky se ho snažily probudit šimráním na tvář, ale on měl půlnoc. Prý jakmile se zhaslo -a na těch židlích se spíš leží než sedí -tak hned usnul /přitom spal od 20 do 7 hodin/. Tak ho vzbudily když odcházeli. Musíme tam jít sami. Je unavenej z tý změny. Jo, ještě, Silvo, to je strašný s tím spolužákem teda!!!! My máme v pátek sraz se střední školou, po 15 letech-to to letí, to je hrůúúúza! Tak zatím, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
31.5.2005 20:37:27
Silvo, velice děkuji!!!!! Tak mám pocit, že Adélka má všechny příznaky :( Včera už byla dobrá, bez sirupu, ale dneska kašlala od rána, a zase to znělo tak suše a dusivě :( Zítra s ní jdu k lékařce já, ať jí udělá ty výtěry, nebo ať mi poradí, co s tím. Přece nemůže být furt doma!
Štěpánko, až se Ti příště v našem okolí přihodí něco podobného, tak zavolej! Mohli jste se u nás usušit! Silvo, ještě mně napadlo k tý travesti show - jestli budeš mít ještě někdy možnost, tak určitě jdi! Já byla jednou, a strašně jsem se bavila, bylo to úžasný :) Květo, ta Tvoje tchyně .... :( S prací ještě nevěš do hlavu, do pátku jsou ještě 3 dny. Budu Ti držet palce! |
| honey | 6468 |
|
|
31.5.2005 20:30:39
Daggy, moc gratuluju! A vítám Betynku na světě! Ať se jí v životě daří a ať vám dělá jen samou radost!
|
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
31.5.2005 19:44:33
Posíláme velké gratulace Daggy, Betynce a Viktorce...
Včera jsem tu nebyla, protože u nás byla vichřice a blikalo světlo, tak jsem PC raději nezapínala. A když jsem chtěla, tak Rodina nešla - přesměrování na nový výkonnější server. Měla bych vyzkoušet, jestli třeba vkládání fotek jde líp. Dnes mám za sebou docela náročný den. Ráno jsem jela zase za prací, jen jsem vyplnila dotazník, žádný další pohovor..... Ozvou se do pátku. Byla jsem v personál. agentuře Kappa, tam nabízí jen dělnické profese mimo moravskoslezský kraj. Odpoledne mě vytočila tchýně, holky já mám vůči ní čím dál větší odpor. Volal její syn, který se vrátil z Holandska, jestli má oběd a jestli něco nepotřebuje. Víte co mu odpověděla? Nic nepotřebuju a přece tě nebudu obtěžovat, nebudeš jezdit 7 kilometrů, když si to umím zařídit tady - tím myslela nás. Ale já odmítám..... Nesehnali jsme jí svíčky, tak udělala příšernou scénu, slzičky.... Necítím vůči ní lítost jen se mi hnusí..... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.