Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Silva Barunka+Verunka | 27331 |
|
|
31.5.2005 14:01:18
Tak jsem našla několik suchých kašlů různého charakteru:Tak ti to tu napíšu a ty se podívej na malou jak vypadá a kdy je její kašel největší"
Při suchém dráždivém kašli: Lékořice 3xdenně 10-15 kapek (měla by být v lékarně) Suchý kašel, bílý jazyk, červená špička:Antimonium tartaricum 15 CH (to je homeopatikum) Dušnost při usínání a probouzení: Grindelia 9CH nebo Aralia racemosa 9CH (to jsou taky homeopatika) |
| Silva Barunka+Verunka | 27331 |
|
|
31.5.2005 13:23:19
Tak jsem dnes zase napsala parádní příspěvek, ale bohužel blbla rodinka, tak je fuč a Jirka(tuším) správce se v knize stížností omlouvá, že už to nepůjde dát zpátky, tak jsem pěkně nasr....
Včera jsem se tu nedostala, protože rodinka blbla a pak nám "spadnul"net. Chci poděkovat Štěpánce a Marky za přívítání.Jsem ráda, že jste mě všechny vzaly mezi sebe:o)) Moc gratuliju Dagy k Betynce.Je taková maličká, musí to být hotová panenka(ta naše Verunka 2měs. a něco, už je parádní obřík:o)) Štěpánko, Markys, pochopila jsem dobře, vy taky čekáte miminko???? Honey na ten kašel se ti podívám a pak ti to tu písnu...Teď se má malá budit, tak napíšu jen v rychlosti co jsem chtěla, ikdyž už to nebude tak dlouhé, jako ten první, to už nezvládnu:o( Štěpánko, jaké má drobek potíže, že jste byli v ozdravovně??? Čtu, že jste si parádně užívali, když byla taková teplíčka:o))Na bazéně by se mi taky moc líbilo:o))Ale Verunka je na to ještě malá a Barunce stačí bazén u babičky:o)) V neděli jsem byli s dětma v tom lesíku na vaječině, párečkách, samozřejmě pro dospělé nechyběla bečka.Barunka se vyřádila o sto šest:o)))Pak jsem měla jít na tu trvestit šou, na kterou jsem se mimochodem tolik těšila.Ale když jsem řekla že jdeme domů a viděla ty smutné Baruščiny očička, tak jsem to zrušila a lístek dala kámošce.Barunka byla strašně spokojená, běhaly s dětmi po lese a řádily.Je nás 6 rodin, každá 2děti cca stejného věku, tak si to dokážete představit, jak se moc Barušce nechtělo, ale co bych pro ty moje poklady neudělala:o))JSOU PRO MĚ NA PRVNÍM MÍSTĚ!!!!!Chlapi si pak večer dalik koupání v řece, tak byla legrace!Bylo prostě super a nelituju, že jsem se té dámské jízdy vzdala, oplátkou na to byl spokojený výraz dětiček:o))) PO už bylo méně veselejší, teda jen dopoledne.To jsem byla na pohřbu mého bývalého spolužáka Od 20 bojoval(tzn. 3 roky a něco) s rakovinou a boj prohrál:o(((( Odpoledne už zas bylo fajn, strávily jsme ho s dětma venku, jen jsme domu vždycky zaskočily na baštu:o))Na večer jsem opět naše rodinky pádily jak jinak než na pivko:o))) Musím se pochlubit, že si Verunka udělala bezvadný režim: 19.30koupání, krmení a skoro okamžitě usíná samozřejmě s plínkou v ruce:o)))Pak krmení mezi 4-5ráno, brkání a okamžité spaní:o))Pokračuje ve spánku do 7-8hod, pak zase krmení: Další krmení je v 10.30 pak 13.30. pak 16.30 no a zase těch 19.30.Mezi každým krmením pospí hodinku, je to prostě šikulka šikovná:o)) A když náhodou není v těch 19.30 ve vaničcč, tak vznáší okamžitě protesty a vzteká se, jako např. včera, když jsem se v 19.30 vraceli z pivča a ona nebyla ve vodě:o)), ale máme to kousíček, takže to bylo jen s 10min. spožděním:o))) Doufám, že to je vše co jsem psala(sice je to ve velké zkratce:o(()na víc už si asi nevzpomenu,doufám že se mi to odešle, potřetí už to psát Teď to raději odešlu, ať to zas nezečne blbnout a večer ti Honey napíšu ty homeopatika a sirupky(přírodní) Zatím papa |
| andrea + vojta 11/ 01 |
| • |
30.5.2005 22:20:10
Ahojky maminy,
jsem 31 letá mamča s 3,5 letým lumpem , bydlíme v brně střed a hledáme touto cestou kamarádku na společné výlety a jiné akce. protože nejsem na netu často najde li se dušička, která se chce seznámit pisnu mejlik:andulkas@volny.cz |
| Markys | 12183 |
|
|
30.5.2005 21:42:58
Jé!!! Moooc gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka a spoustu radostí a štěstí!!!
No, Štěpánko, u nás je to trošku podobný, už nějakou dobu mi Klárka říká, že by chtěla sestřičku, bratříčka prý né. Jo a že se mi přece narodí tak za dva měsíce... |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
30.5.2005 20:45:51
No to je skvělý!!!!!!!! Gratulujeme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ať je Betynka zdravá a maminka spokojená.... já mám úplně husí kůži.... to ani nemůžu říct Štěpánovi, ten by mě poslal hned do porodnice taky. Honey, my tam dnes chytli tu průtrž mračen, museli jsme útéct do sprch, taky padaly kroupy. Ale Š. se vykoupal a vyblbnul v bazénu, tak to zásadně nevadilo. Akorát tam pak byl dopravní kolaps, všude velikánský louže, auta nás ohazovala, nejezdily tramvaje...no, byla to trochu divočina. A celulitida??? To neřeším. Máma s náma zase nechodila k vodě, protože měla po třech porodech popraskané břicho. Kdyby s náma nechodil táta, tak jsme si jako děti vůbec neužily. Takže svoje silnější nohy atd. neřeším.... Š. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
30.5.2005 20:22:57
Ahoj holky, mám moc krásnou zprávu od Daggy! SMS: "30.5., 18:02, holka 48cm, 3,23kg. Vse ok. Daggy a Betynka.
Jé já mám velikánskou radost! Tak to vypadá, že bouřka fungovala :-)))). |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
30.5.2005 20:22:26
Ahoj holky, mám moc krásnou zprávu od Daggy! SMS: "30.5., 18:02, holka 48cm, 3,23kg. Vse ok. Daggy a Betynka.
Jé já mám velikánskou radost! Tak to vypadá, že bouřka fungovala :-)))). |
| honey | 6468 |
|
|
30.5.2005 19:31:23
Štěpánko, tak to by bylo príma s tou Petynkou. Jsme ve Střešovicích. Včera jsme se tam byly podívat, ale byla tam hlava na hlavě, a Adélka se stejně nemůže koupat :( Nehledě na to, že mám fakt hnusnou celulitídu!!!! No ale budu se muset přemoct, pamatuju si, že máma s námi trávila celý léto na plovárně.
Dneska jsem měla štěstí, přijela jsem z práce pouhých pár minut před tou průtrží ..... teda to bylo něco!!!! Máme vyfocené kroupy, co nám napadaly za okna, v zahradě to zničilo kytky, u sousedů vyvrátilo slunečník i se židlemi ..... okamžitě se ochladilo u 10 stupňů :( Ale teď větráme v celém bytě, a je tady příjemně. S tou školkou se nebojte, Adélka taky před týdnem brečela, že tam nechce, a pak jsem měla problémy jí odtamtaď dostat :) Květo, díky za info z alergologie! Mějte se hezky! |
| Markys | 12183 |
|
|
30.5.2005 19:21:36
První příspěvek se smazal a v druhém jsem pak úplně zapomněla na Martinu.. Takže všechno nejlepší!! Je skvělé, že už máte Madlenku doma!!! Mám z toho radost a moc držím palečky, aby už bylo vše v pořádku!
|
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
30.5.2005 19:13:40
Hezký večer
Včera jsme se byli odpoledne koupat,bylo moc fajn. Květuška se vody nebojí a chodila ven s řevem. My s Pavlem máme spálené záda a ramena, protože jsme se nenamazali krémem. Děti jsou krásně opálené. Dnes jsme byli na té alergologii. Květuška má silnou alergii na trávy a slabou na roztoče, jinak vše v pořádku. Krevní testy budou za 14 dnů, tak uvidíme. Dostala ještě takový přístroj a sprej na dýchání - když bude mít potíže. Jinak půl tabletky zyrteku. A kontrola na podzim a bude mít něco na posílení imunity. K nám ještě bouřka nedorazila, ale už se něco chystá. Zatím je venku pořád 30 st., takže děs. Daggy, že by pomohla bouřka? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.