| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 4200  [Dalších 3250 >>]
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
12.4.2005 7:47:43
Ahoj holky ,
teda těhulky vy už to máte za pár...Držím palce ať je vše ok .Pro mě byl konec těhu nejhorší ,měla jsem co chvíli poslíčky 2x jsem volala Martina domů z práce ,že už asi pojedem a ono nic :o( .A hrozně mě znervozňovali otázky okolí typu ty jsi ještě celá? apod.Teď si to užívám u bráchy a není pro mě nadto se s miminkem pomazlit ,vykoupat a předat rodičům :o)

Malý má rýmu takže do školky ho tento týden dávat nebudem ,ale už z něho olízám zase někde vyhrabal razítko (přitom je vyhazuju ,oni je snad vytahují z koše..) a opět řádil jak černá ruka.Včera jsem si chtěla očistit boty než pujdem ven dala jsem je do vany a odešla k telefonu a pan pako mi do nich nalil dětský šampon ...

Dnes konečně svítí sluníčko ,snad se zas oteplí ,mám v plánu konečně umýt okna tak doufám ,že tady nezkysnu.Mějte se hezky!!
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
11.4.2005 14:58:07
Čau holky,

taky přeju Adélce, ať je to rychle a úspěšně za ní. A Honey taky - já když vidím Viktorku nějak nemocnou a zjevně trpící, tak je mi do pláče - to každé matce - ale hold to nesmíme dát najevo. Za to včera jsem trpěla já, Viki večer stávkovala a já byla vzteklá jak fúrie. Tento týden je ve školce, škoda, že je taková zima. Bety má co chvíli škytavku a je to "tam dole" takže poloha O.K.
Čau D.
Janna + 2 berušky 22270
10.4.2005 17:11:01
Ahoj holky, taky to s váma prožívám :o)

Daggy, to určitě kope jen nožičkama, páč je naštvaný, že se zaseklo a nemůže se pořádně hýbat :o)

Marti, přeju hoooodně sil ;o)

Honey, Květo, ještěže tohle nemusíme (zatím...) absolvovat, já mám sama z doktorů hrůzu a ještě bych to přenášela na Verču, tak to by byla estráda :o/ Držím Adélce palečky, a ty se aspoň psychicky připravuj :o)
honey 6468
9.4.2005 20:57:15
ježišu, dvakrát jsem to nechtěla ....
honey 6468
9.4.2005 20:56:43
Tak holky, držte se! Úplně to s vámi prožívám ....

Květo, v Motole to kdysi dělali taky ambulantně, ale teď už jen s narkózou. Hlavně ať už je to za námi!

U nás je hnusně, prší a je zima, ještě že se stále topí. Tak abychom se ještě víc zahřáli, jsme si večer upekli muffiny, a pro velký úspěch je asi budeme ráno opakovat :) kdepak hubnutí :))

Štěpánko, ještě jsem si vzpomněla na to pročištění organizmu - můžeš také zkusit bílé jogurty bez konzervačních látek, s bifidogenní probio kulturami, nebo i jogurtová mlíka, teď jsem objevila od Olmy zakysaný nápoj Revital Active s Aloe Vera, je fantastický!!!!! I Robert, který tyto věci moc nemusí, se po něm olizoval a dožadoval se dalšího :)

A ještě mám tip pro Pražandy - celý víkend je na výstavě díla Zdeňka Buriana pořádána dílna pro děti v prahistorickém stylu (od 14,30 do 17,30).

Hezký zbytek víkendu!
honey 6468
9.4.2005 20:56:26
Tak holky, držte se! Úplně to s vámi prožívám ....

Květo, v Motole to kdysi dělali taky ambulantně, ale teď už jen s narkózou. Hlavně ať už je to za námi!

U nás je hnusně, prší a je zima, ještě že se stále topí. Tak abychom se ještě víc zahřáli, jsme si večer upekli muffiny, a pro velký úspěch je asi budeme ráno opakovat :) kdepak hubnutí :))

Štěpánko, ještě jsem si vzpomněla na to pročištění organizmu - můžeš také zkusit bílé jogurty bez konzervačních látek, s bifidogenní probio kulturami, nebo i jogurtová mlíka, teď jsem objevila od Olmy zakysaný nápoj Revital Active s Aloe Vera, je fantastický!!!!! I Robert, který tyto věci moc nemusí, se po něm olizoval a dožadoval se dalšího :)

A ještě mám tip pro Pražandy - celý víkend je na výstavě díla Zdeňka Buriana pořádána dílna pro děti v prahistorickém stylu (od 14,30 do 17,30).

Hezký zbytek víkendu!
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
9.4.2005 8:18:55
Daggy, díky moc... Dneska to naštěstí bylo v pohodě, takže jsem se krásně vyspala a přiznávám, že to byla velká úleva. Hurá.... Sice už bych chtěla mít miminko u sebe, ale jestli chce ještě chvíli zůstat v bříšku, ať tam je, ale ať hlavně moc nezlobí.
17.6modrasek13 4288
9.4.2005 6:26:12
Honey, překvapilo mě to. My jsme byli s Lojzíkem taky objednaní. Ale v pátek ráno jsme nastoupili, protože tam bylo asi 10 dětí, tak přišel na řadu kolem poledne... V sobotu ráno nás pustili domů. Ti kteří byli místní a v pořádku, odcházeli kolem 17.hodin ještě v pátek, my jsme zůstali na noc a pouštěli nás ráno. Lojzík neměl komplikace, kromě vykašlávání hlenů a krve po tom zákroku.
Ale odpoledne byl celkem fit a musela jsem ho držet v posteli.
Jinak u nás lije, přesně jak předpovídali.
Konečně jsem se trochu vyspala a dala dohromady, tento týden to pro mě byl děs na psychiku.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
8.4.2005 21:55:08
Martino, i když by to nebyla žádná hrůza, porodit dva týdny před termínem. Já měla minule poslíčky jednu noc, taky jsem nespala, a druhou noc o půlnoci mi praskla voda a jela jsem. Ráno byla Viki na světě. Každopádně je to nepříjemné. Musíš nějaký spánek nahnat ve dne. Moje mimi mi docela vevnitř řádí, tak nevím, jestli se mu nová poloha líbí nebo naopak. Doufejme, že je tam "zapasované".
Čau D.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
8.4.2005 12:10:20
Ahoj Janni, prý to nebude žádný obr - ale Madlenka taky měla 3,15, když se narodila... Naštěstí jsem něco dospala, ale stejně mi není zrovna do skoku...
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 4200  [Dalších 3250 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.