| Šárka+Šárinka 12/01 | 899 |
|
|
1.10.2003 21:25:00
Zkouším taky něco takovýho najít někde blízko. Můžu se zeptat odkud jste? My jsme z Prahy 2 - Vinohrad.
Ta výtvarka by se hodila, Šárinka je výtvarnice, pořád doma malujeme, lepíme, teď si zrovna oblíbila malování vodovkama. Zatím ahoj. |
| SUNY | 2242 |
|
|
1.10.2003 20:11:26
Já s dcerou chodím do cvičení od roku. Je to spíš mix. Jeden týden cvičení, další týden " ruční práce ". Cvičení probíhá zhruba, tak že s dětmi v kroužku na pár písniček tancujeme, cvičíme na balonech a různě závodíme. Vždy je lekce vedena určitým směrem - k podpoře vývoje prstíčků, nožiček .... Když máme " ruční práce " tak např. malujeme prstíkovýma barvičkama, posilujeme prstíky trháním a mačkáním papírů, doma si namalují mamky např. jablíčko a děti ho ve cvičení vybarvují .... Je to super nejen pro děti, ale i pro nás mámy. Získáme tam mnoho inspirace pro domácí řádění a naučíme se s dětmi spoustu písniček a říkanek. Mohu jen doporučit. |
| Šárka+Šárinka 12/01 | 899 |
|
|
30.9.2003 21:10:38
Ahoj holky,
to jsem ráda, že nejsme jediný, kdo nechodí na nočník. Šárka na něj jde jen občas, někdy na záchod, ale nic moc. Chtěla bych se zeptat, jestli někdo chodíte na nějaké cvičení nebo výtvarku? Zajímalo by mě, jak to probíhá, protože si to neumím dost dobře představit. Mějte se moc hezky Šárka a Šárinka |
| Laďka |
| • |
29.9.2003 22:45:43
Ahoj,
zas taková rychlovka to nebyla. Mě taky praskla voda ve tři v noci, kolem páté jsem vzbudila muže, v šest jsme přijeli do porodnice, v devět to vypadalo, že to bude každou chvíli, pak se to začalo nějak zpomalovat, tři hodiny jsem se sprchovala, pak skákala na míči, lezla po zemi a po zdi a tak, několikrát mě nechali vylézt na stůl a zase dolů a kolem třetí se rozhodli, že jí ze mě buď vymáčknou nebo vytáhnou, no a v 15.30 se nám to společnýma silama povedlo. Byla jsem tak vyřízená, že jsem ani nevnímala, jestli malá brečí nebo ne. S Jani jsem doma, do školky by jí nevzali (ale potřebovala by jí jako sůl - kvůli dětem - je strašně družná). Na nočník jí ještě nedostanu, když ho vidí, popadá jí amok. Jenom oznamuje, že dělá eeee a přinese si ubrousky. |
| evullenka | 9311 |
|
|
28.9.2003 14:11:59
Ahoj,
takže jsi to měla rychlovku? Já ji měla a nemůžu si to vynachválit. Ve tři v noci mi odešla voda, do porodnice jsem přijela asi kolem páté a v 7,05 se narodil Matýsek a za deset minut se mi narodil Dominiček. Taky na mne sestra "hupsla" a už to bylo i když jsme v nemocnici zůstali ještě měsíc. Jak je to stebou? Dáváš malou taky někde do školky? Eva |
| evullenka | 9311 |
|
|
28.9.2003 14:06:35
Ahoj Aleno,
já kluky nedávám do školky, protože to teď nepovažuji za důležité. Tady u nás je to jiné. Nevím jak v Canadě, ale tady je mateřská "dovolená" do čtyř roků věku dítěte. Když si něco potřebuju zařídit tak si to vždy naplánuju tak aby s klukama někdo byl. Do školky bych je začala dávat až asi příští rok, ale u nás to jde jen 5x do měsíce, protože by mi jinak sebrali mateřskou. Jak je to vlastně s placením mateřské v Canadě? U nás beru 2552,-Kč + 478,-Kč přídavky na jedno dítě. Takže je to almužna. Zatím Eva |
| Laďka |
| • |
25.9.2003 0:08:30
Jsme z Českého Krumlova. Těhotenství proběhlo celkem v klidu. Chodila jsem do práce, kupovali jsme dům.
11.prosince jsem náš byt sama se stěhovákama přestěhovala do domku (manželovi někdo řekl, že mi pohyb před porodem jenom prospěje - a taky byl zrovna před Vánocema strašně pracovně vytížen) a 21. jsem asi o 2 týdny dřív porodila. Jednoduchý to nebylo, jedna sestra si na mě musela obkročmo vylézt a zatlačit, takže mě roztrhla, ale holka byla venku. Teď už na to jenom vzpomínám. Malá měla těžkou žloutenku, měnili jí krev, ale na Silvestra jsme už byly u taťky doma. Čtu co Vaše děti už umí a je to zajímavý. Ahoj |
| alena |
| • |
24.9.2003 23:06:11
jak to??? kluci vyzaduji neustalou pozornost, nebo je to neco jineho??? my jsme zacali chodit dopoledne k babysitrovi, jeste na jare se vzpouzeli a vubec tam nechteli byt, vcera jeste trosku vylekane koukali, kdyz jsem odchazela,ale dneska uz utikali k pani ucitelce a pak nechteli jit domu, dokonce si Nicolas rekl anglicky, ze chce curat...casto prekvapi....je to jen takovy program na dva dopoledne v tydnu, ale pomuze!!!ozvi se, az budes mit cas...a.
|
| evullenka | 9311 |
|
|
24.9.2003 20:53:52
tak ke druhému mimi gratuluji. Mám dva kluky, nevím co přesně myslíš? Jedná se snad o obřízku? Se zubařem Ti asi těžko poradím, protože nevím odkud jsi ale asi se stačí zeptat známých.
|
| evullenka | 9311 |
|
|
24.9.2003 20:49:09
Ahoj Laďko,
odkud jsi a jaké jsi měla těhotenství a porod? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.