| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 256  [Dalších 36 >>]
evullenka 9311
24.9.2003 20:47:35
Ahoj Aleno,

kluky do školky ještě nedávám, klub dvojčat pokud vím je nejbližší v Brně a to je asi 60 km od nás. Na nočník kluci chodí, ale probíhá to tak, že je nechám nahaté a oni až se jim chce čůrat tak se sami posadí a vyčůrají se. S mluvením je to čím dál lepší už hodně věcí opakují, už umí říct svoje jména a skoro všechna zvířátka - myslím tím zvuky. Někdy se Ti na "mejl" ozvu, ale teď je to pro mne svátek se vůbec dostat k počítači.

Zatím se měj.

Jiřule a 3 skřítkové 855
23.9.2003 12:02:37
Ahojky hoky nevíte o nějakém dobrém a citlivém dětském zubařovi? A dotaz na maminky s chlapečkama: Honí vás s klukama na proříznutí čudlíka?
Laďka
  • 
22.9.2003 14:08:35
Mám Janinu, 21.12.2001, 3,1kg, 50cm.
alena
  • 
21.9.2003 18:29:01
ahoj evo...ma odpoved se vzdy ulozi do hlavniho fora, nevim, cim to je....ja jsem letos taky oslavila 25. narozeniny....jak jste na tom s mluvenim a nocnikem??? davas deti do skolky??? je v cechach nejaky klub dvojcat???zatim.... jestli chces, muzes mi napsat na frankova@hotmail.com, chodim tam mnohem casteji nez na rodinu.....a.
alena
  • 
19.9.2003 22:20:17
tak ja jsem ti odpovedela, ale ulozilo se to nekam do jine rubriky....
evullenka 9311
19.9.2003 20:27:52
Ahoj Aleno,

moji kluci se narodili ve 32. t.t. původně se měli narodit až v únoru, ale nějak spěchali. Ten starší Matýsek měl 1900 g a Dominiček měl 1750 g. Něco přes měsíc jsme si poleželi v nemocnici, ale už jsme v pohodě. Kluci jsou taky dvouvaječní a opravdu jsou každý jiný, jeden je totálně blonďatý a druhý má takové světle hnědé vlásky.

Odkud jsi z České republiky, já jsem z Jižní moravy. Kolik Ti je? Mě bylo 25.

evullenka
alena
  • 
18.9.2003 6:47:26
ahoj Evo.... v canade ziju dva roky, pristehovala jsem se z Los Angeles asi tri mesice pred tim, nez se kluci narodili...jejich otec je kanadan a v dane dobe to pro me bylo dost nestasne rozhodnuti, protoze jsem tu nikoho neznala a ten posledni trimestr je uz takovy lezak, urcite si to jeste pamatujes, ze....kluci se narodili 5 prosince, mela jsem puvodne termin na vanoce, ale lekar mi doporucil nosit deti jen do 38 tydne a sla jsem na indukci....kluci meli kazdy 3kg, a byli zdravoucky, vsechno OK, byla jsem lucky.....jsme clenove klubu dvojcat v edmontonu, ktery je opravdu hodne aktivni, poradaji ruzne akce, vyprodeje obleceni apod. /zaplatpanbu za to./....
.....zadne miminko necekam, to jsem se musela smat, zatim dva lotrici staci, myslim, ze jsme z tech dvojcat dost vystaveni, ze.....ale jedno miminko je pry brnkacka......mozna bych si to chtela nekdy v dalekem budoucnu zkusit....mozna......terrible two znamena hrozna dvojka a vztahuje se na dvouleta prtolata......myslela jsem si, ze to bude porad lehci a lehci, ale deti jen prechazeji z jedne faze do druhe, vypada to, ty priserne boje o hracky a kousani uz je za nami, ale zase uz kluci zacinaji mit tantrum.....porad neco.....ale obecne musim rict, ze to jsou zlaticka...moje twins jsou dvojvajecne,i kdyz jsou si hodne podobni, ale nejsou identicti...myslim, test jsme nedelali...tak zatim, co tvoji kluci??? davas je do skolky? a jaky je zivot maminky twins v Cechach nebo v Brne???a.
evullenka 9311
17.9.2003 19:09:04
Ahoj Aleno,

tak taky mám dvojčata a kluky jmenují se Matěj a Dominik a narodili se 24.12.2001. Jen se omlouvám, ale nerozumím tomu "terible two", promiň ale neumím anglicky. To čekáš další mimi? Tak jest-li jo tak Tě obdivuju, protože mě bóóhatě stačí tady tito dva raubíři. Kolik je Ti let a jak dlouho jsi v Canadě?

Ahoj Eva
alena, dvojcata Alexander a Nicolas
  • 
16.9.2003 7:43:21
ahoj Evulenko....u nas je uz skoro k pulnoci a pada mi trosku oko - bydlim v Edmontonu, v zapadni CAnade, ale zaujalo me, a podle posledniho dopisu hadam, ze mas taky dvojcata kluky, jako ja.....moji smudlaci maji ted 21 mesicu a blizi se Terrible two....urcite bych si s tebou nekdy rada popovidala, casto mam pocit, ze me muze pochopit jen jina mamka od dvojcat.....tak zatim...a.
evullenka 9311
10.9.2003 22:35:15
Tak holky s těma zoubkama jsme to vyřešili, kluci si každé ráno sednou na židličku a dobrovolně se drží.

S plínkama trochu zaostáváme i když je pravda že si zavolají když jsou bez plínek a mají ohromou radost, že jim nočník za to zahraje.

Zatím se mějte evullenka
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 256  [Dalších 36 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.