| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 197  [Dalších 127 >>]
Kdo,co 24181
16.3.2007 19:58:40
Altamiro, teda deti ti krasne rostou, ja si kolikrat rikam, ze by bylo fajn, kdyby mela amalka taky aspon o dve kila vic, ale u holcicky, to zase tak nevadi.
A neboj, ten domek urcite taky jednou vyjde. O domku taky uvazujeme, ale zatim az za par let, ted si zrovna kupujeme byt.

Radi, vitam, klidne se pridej, aspon ten brezen trosku ozije.
Koukam, ze mala je narozena na MDZ :-)

a tady posilam na ukazku nase skorodvojcata
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 49086
16.3.2007 16:46:46
Ahojky holky!
Můžu se přidat? Mám holčičku Adélku 8.3.02, 5 letá prohlídka nás teprve čeká, neboť když nás na ni pozvali tak Aďa dostala teploty.Takže nás čeká příští týden.Už ted vyvádí, že žádnou včeličku do prdelky nechce.Máme vzít i moč.
Jinak já jsem z Jižních Čech.
Tak pa občas na vás kouknu.
Teď čekáme druhé začátkem června,takže už toho mívám dost.pa pa
Alt+3 56498
15.3.2007 15:54:53
Emcaku, teda ty jsou šikovný!!! Adam měl 114cm a 19kg, Barunka ve 30ti měsících 91cm a 12kg. Děkuju za držení palců, snad se to už konečně povede.

U vás musí být krásně, tady v Praze je taky hezky, ale někde venku na čerstvém vzduchu to musí být úplný ráj. Dneska jsme stály s dětmi pod rozkvetlou třešní a poslouchaly ten hukot. Pak jsme viděly 3 zápasící veverky a mravence v "našem" stromu, Adam už utrhnul první pampelišku a čichaly jsme k fialkám. Byly jsme venku 4 hodiny a Barunka už ani nepotřebuje kočár. Fakt si tohle jaro užívám. Už mi chybí jen domek někde mimo Phu a 3. mimi:o))
Kdo,co 24181
15.3.2007 14:05:24
tak mam doma skorodvojcata, dneska jsme byli na prohlidce a
amalka ma 107,5cm a 15kg a samik ma 99cm a 14kg

jinak my jsme z Roznova p/R

ALtamiro, tak at se brzy mimi povede.
Alt+3 56498
12.3.2007 17:44:59
Emcáku, omlouvám se za prodlení, byla jsem se synátorem na operaci s nosní mandlí a jak si sama naznačila, samé kňourání (to je jeho obvyklá reakce na veškeré životní ústrky), ječení, řev,... Jsme z toho ještě všichni vyklepaní. Nejhorší byly první dvě hodiny od probuzení z narkózy,kdy se nesměl napít....

Jsem z Prahy 5, nejraději bych bydlela někde úplně mimo, ale kvůli práci musíme zůstat tady. Mám slíbeno, že když se povede 3mimi, budeme se stěhovat někam do domečku.

To určitě manželovi vysvětlíš, že bys chtěla ještě mimi. Riziko je vždycky, ale nesmíme se kvůli tomu takhle držet zpátky. Můj mi taky řekl, že už další nechce (protože byly nějaké problémy) a jak se teď snaží!!!
Kdo,co 24181
6.3.2007 8:55:07
Altamiro, tak blahopreju k vyborne zvladnute prohlidce.
Taky to mame s hlidanim podobne, babicky mame od nas 60km daleko, ale stejne ten cas neuprosne leti a mam pocit, ze ti nasi 5leti, jsou cim dal vic odvaznejsi. Nase Amalka je strasne uknourane dite, neco ji nejde knoura, neco chce knoura ..., ale mam pocit, ze cim je starsi vic, tomu rozumi a uz to neni tak casto.

Treti - drzim pesti aby to vyslo, my ho mohli mit uz dvakrat, ale pokazdy to skoncilo mimodeloznim, takze manzel uz dalsi nechce, ale ja bych ho brala. Mozna casem uvidime.

A odkud jsi?
Alt+3 56498
5.3.2007 18:38:45
Emcáku, druhé dítko taky čeká tříletá, ale až v červenci. Jinak synátor byl pochválen a oproti obvyklému vyrválu při odběru krve, prý zatnul zuby a ani nemuknul. Hned mi volal z tátova mobilu, že má pro mě překvápko:o)
Snažíme se ještě o jedno miminko, ale nějak se mu k nám nechce.

U nás byla oboustranná závislost dána hlavně tím, že nemáme hlídání. Děti jsou stále se mnou, max. s manželem. Babička přijde občas na návštěvu a ostatní příbuzenstvo a "přátelstvo" záměrně nezatěžuju (jejich čas ještě přijde). Tak je to prostě moje vina. Ale klučík je to vážně šikovný. Přestává být maminčiným ubuleným mazánkem a začíná se profilovat, jako moudrý citlivý a pozorný mladý muž.

Děkuju za podporu, občas sem juknu, tak se tady můžem vidět. Pa.
Kdo,co 24181
5.3.2007 13:02:59
Altamiro, to bude asi tim, ze clovek je porad s tema detma a nejak se nedokaze rychle prehoupnout pres to, ze uz maminku nepotrebuji, tolik co driv.
Nas ceka taky co nevidet 5 leta a zaroven 3 leta, obe jsou v breznu.

Ta dvojka v tvem nicku znamena ze mas dve deti? a kolik je druhemu?
Alt+3 56498
5.3.2007 7:55:00
Vidím, že tahle diskuse vážně moc nežije. No, ale aspoň se tady mohu beztrestně vypovídat. Dneska jde můj syn (narozený 6.3.2002 po čtyřech letech snažení císařským řezem pro KP)na preventivní prohlídku a odběry krve, možná dostane i očkování. Všechno jsem s ním probrala, nejdřív strašně vyváděl. Nechtěl nikam jít a nic si nechat dělat. Potom se s tím smířil a souhlasil, že půjde. Všechno jsem nachystala, připravila, v hlavě srovnala, co potřebuju zjistit od pediatra - a ráno chtěl syn "už teda jako jít", ale že chce jít s tatínkem. Prý mě chce překvapit, jak moc bude statečný. A šli. Já tady brečím do čaje a je mi hrozně. Určitě je dobře, že se konečně začíná osamostaťnovat, vždycky byl mamánek a já byla jeho důsledná ale stále rozmazlující máma.

Já vím, že je to dobře, tak proč je mi najednou tak hrozně smutno?
průzkumnik
  • 
6.11.2006 12:55:04
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 197  [Dalších 127 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.