Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
5.5.2004 22:27:29
Oli, Martínkovi sem tam dávám marťánka. Mám s nimi dobrou zkušenost u dcery, která je dost jedla přes zimy, a málokdy byla nemocná.
A taky mu kupuju malé kulaté vitamínky, jednotlivě balené, u nás je mají v lékarně vysypané v míse asi za 1,70 kč. Kupuju je po celých sáčcích nebo po válečcích, to je levnější - asi 17ks za 23 Kč. Martínek je miluje, vždycky ho rozčtvrtím a on pak jen otevírá pusinu a říká ještě. Jsou myslím značky INTACT, malé ploché slisované, práškové- ne cucací. Ovoce jí Marťa jen občas, spíš jen přesnídávku, když už něco sní celé, tak banán. Mandarinky sní jen pár dílků, jablkama se občas dusí, nesmí tam být ani mm slupky!!, hrozny plival (posledně byly kyselé)... |
|
|
5.5.2004 22:20:00
Lído,
ten dort byl vykrájený a slepený na 3-4 vrstvy z normálního rovného piškotu, babi pekla 2 plechy: jeden kakaový a jeden oříškový. To autíčko vzadu je koupené hotové, v jedné cukrárně u nás tu prodávají i vícebarevné čoko figurky, třeba i velký kopačák. Ta skla jsou obrácené malé čokoládky, ostatní ozdoby (nápisy, čísla, světla..) se malují čokopolevou na papír a pak jen přilepí krémem. Kola jsou koupené medaile. S tím malováním na papír mám dobrou zkušenost, ohřeju polevu v sáčku, a malým otvorem na potravinový papír kreslím ozdoby. Návštěvy se pak diví, když na moučník se šlehačkou píchnu třeba houslový klíč nebo dudlík nebo spirálu.... Akorát jsem kdysi s dcerou malovala bílou polevou a předkreslila si to tužkou a ono se to obtisklo zezadu na tu čokoládu :-))) Jinak po dceři máme taky dost hraček, malý dostal hodně oblečení, knížku o popelářích, popelářské auto, magnetickou tabulku, co se na ni přiloží magnet a objeví se obtisk, nebo se magnetickou tužkou kreslí..... |
| Lidka53 | 2408 |
|
5.5.2004 21:39:45
Ahoj holky, můžu nakouknout? :-) My jsme květnoví a já nějak nemůžu přijít na to, co bych malému koupila k narozkám. Máme totiž ještě pětiletého kluka (taky květen :-)) takže hraček už je plný pokoj. Neporadily byste, co mělo u vás úspěch?
Upřímně, myslím, že nejlepší by bylo, kdybych koupila kočárek :-)) Ale ten by mu asi sebral ten starší... Kdykoli se ke kočárkům dostanou v mateřském centru, jsou k neudržení. Dá se to ovládat! A nakládat :-)) Jitko, ten dort je úžasnej! Neměla bys alespoň orientační návod, co je z čeho vyrobené? Třeba to hlaďoučké přední sklo? A to malé autíčko?? Kloubouk dolů před uměním babičky. Díky Lída |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
5.5.2004 20:45:18
Veru,jen si uzivej klidku a "lenoseni" a cerpej sily na zabydlovani,ale uz se jiste tesis,vid?:)koupili jsme sandalky v exicu na tve doporuceni-jsou super!
Jitu,Martinek ma dobry reakce:)) to si nekam zapis:)dortik vypada fakt nadherne,zavidim:) Oli,multivitaminy nedavame,nejsem pro synteticky vitaminy,snazim se aby mela cerstvy,i kdyz nevim,jestli toho sni tolik...ale v tehotenstvi jsem taky nic nebrala a dopadlo to ok:) Jinak jsem byla dneska v Motole na ocnim s Misou,dopadlo to OK,ocicka ma bez nalezu,takze vidi dobre..ale vyvadela tam pekne:) nejdriv dostala 6 obrazku,naucila se je-pojmenovala vpohode,ale sestricka,kdyz je ukazovala a ona mela rict co vidi se zakrytym okem,tak opakovala domu,domu,domu:))) pak ji oci rozkapaly,dalsi pul hodina cekani a pristrojem dr.kontrolovala...stravily jsme tam 2 hodiny...obedvaly jsme az ve dve,ale pak jsme byly od pul ctvrty az do pul sedmy na hristi a motorce:))) to jsou novinky od nas:) |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
5.5.2004 20:30:55
a dotazek na telo. :o))
davate detickam nejaky vitaminy, jako multivitaminy? a jaky? |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
5.5.2004 20:28:16
ahojky. jaka u hani, lepsi? co mala?
jitu, supr dorticek. jestli chutnal i tak, jak vypada, byl hned spapkanej, co? leni, co u vas? veru, mam radost. jen se pekne zabydlujte, se vsim vsudy. :o) |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
4.5.2004 20:58:39
jitu, super dortík a martinkova reakce taky:o)))
míša teda tu rýmu a kašel má už asi týden, tak nevím, snad bude brzo ok:o) |
|
|
4.5.2004 19:20:18
Ahoj všichni, to je nemilé, že se necítíte dobře. Přeju všem marodům brzké vyzdravění!!
Hani, Martínkovi to taky začínalo stejně, jeden den blinkal ( i mat. mléko), pak 3 dny nic a pak kašel a rýma. Dostal sirup na rozšíření průdušek. Teď je už v pořádku a snad to vydrží dál. Veru, závidím domeček, hned bych přijela aspoň na kolaudaci, hrozně ráda koukám na nábytek a na to, jak mají jiní zařízené domácnosti. V neděli jsme oslavovali, Marťa v restauraci spal na kočárku, aspoň jednou jsem se v klidu naobědvala (měla jsem kuřecí stehno s čokoládou a sezamovými semínky), pak byla oslava doma, Marťa dostal hodně oblečení a něco hraček, byl spokojený. Nejvíce se mu ale líbila malá popelnice s bonbónky, no klasika:-)))) Pokusím se připojit fotku dortu, babi udělala nákladní Liazku a na ni naložila osobák. Někdo tu na oslavě prohodil, že ten osobák by měl být jako bourák, když se veze na náklaďáku, a tak ho Martínek vzápětí nakousl, aby tedy byl jako bouraný!! ![]() |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
4.5.2004 19:16:28
veru, ráda slyším, že je všechno v pohodě:o) klídku užívej dosyta, práce tě myslím čeká habaděj..i když na druhou stranu to bude jistě příjemná práce, zvelebovat nový a krásný domeček:o))) tak přeju hodně sil:o)
mišák se uzdravuje rychle, naštěstí, ale jak ona je čilá, tak já jsem mrtvá. asi jarní únava nebo co. |
| nikuska |
| • |
4.5.2004 18:24:30
ahoj holky, tak tedy pisu:o)
prestehovali jsme se bez potizi, vse probehlo v pohode. o vikendu jsme se jeste snazili organizovat ten chaos co je v domecku, ale moc toi nejde, dokud nebude kuchyn (patek) tak se spousta veci uklidit neda. ja s baru jsme ted u nasich a vegetime, nemusim nic delat, ale ve ctvrtek dopoledne pojedeme do skvorce a uz zacnu neco pripravovat na patek, aby mohli namontovat tu linku a pak to prave uklizeni teprve zacne. takz jsem si koupila sazenickz a udelam si na terasu aspon truhlikz, kdyz zatim jinam kytky dat nejdou. taky jsme vyrazily s mamou na nakupy a mam nove tricko a kalhoty (tesco), mam radost, uzivam si ten klidek, ale zaroven se tesim i na tu praci, az to tam o vikendu dame do pucu. dnes koncim a ozvu se vam asi az v patek nebo o vikendu, bud z pevne nebo netebooku, uvidime. mejte se mkoc fajn, vsem preju zdravicko, hlavne misakovi, ale samo i lence a oli (doufam, ye hani uz choroba pustila a jini marodi nejsou). Verca |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.