Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
4.5.2004 13:04:08
tak míša začala včera zvracet:o( od večera má teplotu, tak jsme byly ráno u dr...prý jsou teď takové virozy. má mít dietu, což u nás dost dobře nejde.
já jsem úplně vyřízená, nemám vůbec sílu, míša kňourá, je pořádně protivná...pomoooooooc, potřebuju chůvu:o) leni, taky drandíme na motorce:o) musíme ji pokaždý táhnout na hřiště a když si ji chce někdo půjčit, tak míša letí a řve "to je moje motorka". včera se o ni opět porvala s jednou holčičkou:o) ale zase prohrála:o) jdu si dát kafe, třeba mě to trochu zvedne. papa |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
3.5.2004 20:37:59
Oli,diky za prani,dam vedet,jak jsme dopadly..jdeme ve stredu.A preju,at je tobe lip..
Hani,jak je na tom Miska?Vylepsilo se,homeo zabraly,nebo jdete zase k "normal" dr? My byly dneska cele odpo na hristi..vzala jsem ji motorku:) a misa chodila a rikala to je Misi motorka:))) no a pak tam vzala jinou,ktera stala u zdi,prevratila se a odrela hlavu-nastesti nic jineho se nestalo..jen rev,ze jsem se desne vydesila:(Jinak si to drandila ze hriste skoro az domu (docela dalka,ale z mirneho kopce:))a vpohode..dokonce chtela jit ze hriste,aby se poradne projela:))Jen jedna boticka je lehce odrena:) a vecer byla tak unavena,ze usnula v 19.40:) |
|
|
3.5.2004 10:44:09
leni, oli, kupodivu ťuk ťuk ťuk mi je dneska celkem dobře. pobolívá mě pořád hlava a to horko mě polívá taky pořád, ale už mě nebolí v krku. míša bude asi zase nemocná, uvidím až pro ni dnes půjdu jak vypadá.
leni, jsi šikula:o) tak hlavně moc po té dietce nehubni:o) už se těším dnes domů, je tam krásně, tak zase vyrazíme na písek, nejspíš na celé odpoledne:o) hezké odpoledne! |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
3.5.2004 10:01:28
hani, jak ti je? lepsi nebo setrvaly stav? me to horko poliva furt a krece mam taky, ale uz ne tak intenzivni. kdo na nas zase co prsknul??
a co miska, jak ta je na tom? leni, vidis, jaka jsi sikulka. drzim pesticky, at to ocni dopadne co nejlip. veru, prace az nad hlavu, co? |
|
|
2.5.2004 20:03:56
Hani, tak uz ty taky nejsi fit?:( my to tady vedem,co?:) Drzim palecky,at to brzy prejde!
Ja si pomalu zacinam zvykat na tu dietku..neni to zatim az tak strasny, i kdyz s omezenim,ale zatim jsem nezkousela nic upect,pekla jsem normal piskot,pro deti od segry:) jsem si netroufla pect "zdravotni" takze jsem se na ne jen koukala:( a kureci polivka byla s zitnyma nudlickama a taky dobry:)byla jsem pochvalena:) Veru,taky netrpelive ocekavam jak se dari ve Skovrci:) premoz se a napis nam neco od Kaji:) Ja vim,ze ten notebook nesnasis:)ale spis ted mas jinou "zabavu" nez cist dubnata,ale ne ze na nas zapomenes:) Jinak pristi tyden jdeme s misou na to ocni,ale v patek jsme konstatovali,ze mrkat prestala:) no ale kdyz uz jsme tam objednani,tak ji zkontrolovat muzou..jsem rada,ze se to snad srovnalo,tuky tuk..tatka rika,ze to ma taky na jare,kdyz se zmeni intenzita svetla.. |
|
|
2.5.2004 10:48:16
ahoj holky,
veru, těšíme se na návrat a hot news z nového domova:o))) oli, přepadlo mě to samý co tebe...od včera mě děsně třeští hlava, motá se mi, polívá mě horko, bolí mě snad všechny kosti...asi nějaká viroza:o( míša má rýmu a kašel...zkouším léčbu homeo, tak uvidíme, jak to zabere. leni, to musí být pěkný opruz takový vaření. asi bych nezvládala...navíc vaření nesnáším, tak bych asi umřela hlady:o) jitu, koukám, že jsem, co se týče matiky, taky úplně vygumovaná. to bude bžunda až budu mít dítě školou povinné. asi bude učit ono mě:o) |
|
|
2.5.2004 10:29:43
cauky holky.
leni, drz se. nejspis to bude ze zacatku trosku narocnejsi, ale ty to zvladnes. a dortika bych si dala taky, klidne i toho tveho "upraveneho". :o) jitu, diky za vzorce. pomohlo mi to. preju pekny konec vikendiku. |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
1.5.2004 10:48:04
Oli, Leni, to mě mrzí, že jste na tom špatně se zdravím, když už je konečně venku celkem slušně a dá se chodit na delší vycházky....:-(((
Oli, obvod kružnice je o=2*pí*r, tedy dva krát pí krát poloměr. Nebo o=pí*d, tedy pí krát průměr. Pí je Ludolfovo číslo, asi 3,14. Jinak obsah kruhu je S= pí*r na druhou. U nás byly včera taky oslavy (vstupu do EU), dnes jsou na každém náměstí nějaké "kecy" a hrátky pro děti. Včera jsem chvíli poslouchala Mládka, Pitkina, Plačkovou, Martínek se bavil polízáním po kašně, Veronika byla večer na diskotéce na náměstí, ale chytil ji déšť, tak dorazila ja zmoklá slepice! Všechny jsem teď vyhodila ven do parku, musím trochu uklidit na zítřek, uvařit oběd, vyprat.... Přeju pěkný víkend a hezký začátek měsíce lásky:-)))) |
|
|
30.4.2004 20:41:00
Veru,drzime palecky,aby internet do tydne byl zaveden:)))
Oli,vcera jsem byla nabita energii,ale dneska jsem zase nejaka vysata:( dietu dodrzuju,ale ted patram po nejakych receptech s tema special moukama:( jak ja rada pekla z normal mouky:(ale z tehle se to neda jen nahradit za jinou,ale protoze pry saje vic vody,tak jeste upravit o vejce,tuk nebo tak..a kdyz to neni jak ma byt,tak se to sype,pry:(chjo:( bych si dala dortik:) Zatim maso na zelenine s ryzi a bramborem je bez zavady,ale co budu varit dal...ale to do tyhle diskuze nepatri:) se omlouvam:) Oli,preju,at se das s tema zadama brzy dokupy:( to taky neni zadna sranda,co?:( Jinak my byli dneska odpo na koncerte - akce spojene ostrovy,jestli jste neslysely..a bylo to fajn..hlavne blues bylo na tomhle:) a Misa tam chodila mezi lidma a byla spokojena:) |
|
|
30.4.2004 20:08:09
jitu, bud tak hodna a pisni mi, prosim, jak vypocitam obvod kruznice, kdyz znam jen polomer. zjistuju, ze jsem uplne duta.. :o(
veru, tak jaka? myslime na tebe. leni, uz je lip? ja dneska trpim, zacala jsem uz v noci, nemuzu se zbavit bolesti hlavy. k tomu me picha v podbrisku, je mi nevolno, poliva me horko a drbla jsem se do zad. ale ziju. :o) hani, co vikendek? mate neco naplanovanyho? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.