| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 1308  [Dalších 308 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
7.5.2004 13:39:58
jojo,misa si pobrecela na tom ocnim,ale dulezity je,ze ma ocicka v poradku..

ja byla vcera se 4ma:) kamoskama vecer posedet a bylo to moc fajn...jinak misa se dala na poobedovy spani:) uz spi od dvanacti hodku a pul...asi nejaka jarni unava:)

chystame se s kamaradkou do knihovny,kde muzou i takhle maly deti,tak jsem zvedava,jak se ji tam bude libit:) venku je pekne hnusne,tak mame nahradni program za hriste:)doufam,ze nebude sedet pred plastenkou v kocare:(

Hani,je mi lito,ze Misa zase kasle:( toho homeopata by chtelo co nejdriv,co? drzim palecky,at se z toho brzy dostane a hlavne,at ji nedaj dalsi atb:(
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
6.5.2004 20:56:07
čaves,
jsem vyřízená. právě jsem dorazila z práce a zítra jdu zase i s mišákem. to bude žůžo:o(
mišák začala strašně kašlat, jdem ráno k dr, aby ji poslechla. moc se mi nezdá:o( nezvrací, ale zase tohle. já se z toho fakt zblázním.

leni, chuděra míša, ale hlavně, že má očička ok:o) to potěší viď:o)

jitu, gratulace k nočníkovým úspěchům, oli, leni, trpělivost! teda mě se to asi kecá, míša je celkem spolehlivá. už zkoušíme i na ven bez plín a klidně se vyčůrá na travičku, takže u nás to jde ťuk, ťuk, ťuk. ale nebojte, přes léto to všichni vypilujete:o)

paaaa
oloušek, chlap. 4roky 7476
6.5.2004 12:44:01
jitu, velka gratulace k pokrokum. martinek je sikulka. ja osobne mam stejnou zkusenost jako lenca. byli jsme skoro bez plin a ze dne na den jako kdyz utne a uz si nerekl.. dneska jsem mu jeste plinku nedala, uz se mi 3x pocural. ale na bobek si rekl. trpelivost! :o)
a diky za info ohledne vitaminu. filip uziva nejaky sirup Multi-Sanostol, ale dochazi a moc mu nechutnal, je sladky. takze se poohlidnu po necem jinem.
leni, jsem rada, ze to vysetreni dopadlo dobre. miska si toho ale vytrpela, co?
hani, uz je lip?
veru ma porad co delat, predpokladam. pisni nam, jsme zvedave, jak pokracujete. :o)
Lidka53 2408
5.5.2004 23:35:08
my máme jen jeden mlýnek. Před časem si někdo liboval v rubrice hračky tohle
http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=OTEy&akce=detail&id=3111

zaujala mě na tom ta sprcha a kohoutek, o sprchu je u nás velká tahanice :-) Jen nevím, k čemu jsou na to zapotřebí baterie?

Magnetickou tabulku máme. Ten starší ve dvou letech dostal (na vlastní žádost :-)) kachnu na tyči - dítě ji "vede" před sebou, kachně se otáčejí kolečka a na každém kolečku je připevněná guma jako noha, při otáčení kolečka to pleská :-) To byl taky hit. Ale po roce praskla a osa a krátce po opravě znovu. Možná bych kachnu mohla sundat ze skříně a nechat ji opravit...
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
5.5.2004 23:06:39
Tak nad vanou máme takové ty vystřižené skládací obrázky (jako pěnové puzzle- to malého ale ještě nebere) a nedávno jsme za pampersky dostali taková ta nalívátka- kačenka konvička, mlýnek... -to si vyhraje dost!!
Lidka53 2408
5.5.2004 23:03:30
Holky moc díky. Zkusím dát manželovi děti a jít se rozšoupnout do hračkářství :-)) Ještě jsem uvažovala o nějaký hracích panelech nad vanu, to je tak jediné, co u nás není.
Od tchánů dostane batůžek na kolečkách (něco jako mají letušky). Ten dostal ve třech letech ten starší a ještě teď ho odmítá mladšímu přenechat :-)) Myslím, že žádná hračka u nás neměla tak dlouhodobý úspěch. Kromě www.vlackodrahy.cz Ale malý už mašinku dostal předem :-), takže by to nebylo překvapení..

Jitko díky moc za dort!! Možná se zhluboka nadechnu a něco zkusím vytvořit :-))
díky

Lída
5.5.2004 22:55:06
Jo, Leni, je to prima! Když vidím ten jeho "zděšenej" obličejík a jak říká, že čurá, tak nevím, jestli se smát a nebo zachovat dekorum a jen chválit. Taky máme světlé dny, kdy máme za den ani ne jednu plínku a z toho se nedaří ho odchytnout a plínky jsou na ždímání. Akorát Marťa nechce čurat ve stoje, jedině na nočník, maximálně ještě na záchod s malým prkýnkem. Prostě kytičky zalívat nebude. Budu muset přes léto zapojit tatínka:-)))
5.5.2004 22:37:19
Jitu,my jsme slavili stejne uspechy s nocnikem,jenze najednou jako kdyz utne a Misa do nej nechce udelat nic:((( nevim proc:( ale kazdopadne gratuluju,to potesi,vid?:)
5.5.2004 22:35:26
Lido,ta tabulka je dobry napad,my ji koupili ted o vikendu v carrefouru a Misa se s ni docela dobre zabavi.Jinak nejaky tipy lego,knizky,obleceni..jak pise Jitu a nebo jak dostala Barunka-trikolku.

Misa si obcas poruci dzusik-vymackam cerstvy pomeranc,mandarinku a naredim vodou,jinak ji banany,jabka,hr.vino miluje..je pravda,ze nektery den sni treba jen pul bananu,ale pak ma zase nejakou zeleninu,mrkvovy salat,cervenou papriku,okurku,rajce...nevim,kolik by meli vlastne snist vitaminu za den..u dospeleho je to myslim pul kg?
5.5.2004 22:34:20
Ještě musím popsat naše pokroky s nočníkem.
Martínek si poslední dobou "uvědomuje" čurání, nedávno při jídle se začal tvářit provinile a zvolal: MAMI, JÁ ČURKÁM!!, stalo se to už víckrát. No nic, udělal to do plínky, ale pochválila jsem reakci. Dneska vpodvečer jsem ho dala na nočník, vyčural se, uklidilo se. Pak jsem ho nechala běhat po bytě dole bez. Umývala jsem nádobí v kuchyni, chystala večeři a mrknu do obýváku -- Marťa se sám usadil na nočník a vykonal obě potřeby!! Ani nezavolal, obsloužil se sám. Akorát jsme ho musela otřít, to ještě neumí :-)))

Třeba bude výhodné ho doma nechávat úplně nahého, žádné slipy, a povede to k úspěchu!
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 1308  [Dalších 308 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.