| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 1308  [Dalších 278 >>]
pani jedna 6505
30.4.2004 1:20:53
Ahoj vsem,
denes me odstrihli uz rano. trochu neplanovane:o{ Pisu od Kaji y notebooku, ale jak vidite, moc mi to nejde...
Sbaleno mam skoro, sice uz je podstatna vetsina hotova, ale prace tadz je jeste desne moc. Ale dneska uz na to pecu a jdu spat a zitra to snad dodelame.
Tak se tu mejte pekne, az to pujde ozvu se, ale nevim kdy to bude. Je nadeje ze mozna uz za tyden, to nam prijdou yapojit pevnou od telecomu a snad i pripojeni - drzte palce, psani na tomhle "kramu" bz me znicilo:o]]
Packo Veru
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
29.4.2004 19:01:00
Hodne stesti do noveho domova,snad si to jeste od nekud prectes,kdyz te dneska odstrihnou...a at jste tam spokojeny a brzy pripojeny na net:)A ted posledni den a kus hodne sil do konecneho baleni!!!
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
29.4.2004 9:02:03
Oli, ta oslava nebyla ani tak zkažená, jako pro ně normální, přirozená. Já to beru jako běžnou "návštěvu na kafe".
Oslavu narozenin máme tento víkend, přijede i brácha se švagrovou (bydlí 60 km od nás, navíc švagrovka letí na rok do Ameriky pracovně, tak to bude i jakési rozloučení), fotky snad nějaké udělám, tak pak dodám.

Ps: děkuji za nápad, tu vestu bych mohla koupit a teď mě napadla i helma....
S tou školou si nedělám starosti, třeba se mu povede i nějaká střední a bude ty popeláře řídit z kanceláře vysílačkou:-))))))
Jdeme ven, dopo za obchodama, odpo do jesliček na hřišťátko. U nás je každý čtvrtek odpo otevřeno v jeslích (jinak jediných ve městě) pro maminky s dětmi. Připravují tam i prográmek (malování, lepení, skládání) a cvičení, Marťa je tam moc spokojený.
28.4.2004 20:19:57
tak my jsme byly zase cele odpo venku,tentokrat po nakupech..zelene pitko do avent hrnku,zdrave mouky ve zdrave vyzive:( atd....oli,diky za podporu..me hold ta stitna zlaza ovlivnuje ty moje alergie a pridavaji se dalsi a dalsi:( tak treba se to nekdy zastavi:)

s pujcovanim hracek to u nas je tak,ze pokud mise treba 14-mesicni kamaradka:)) vezme lopatku,tak misa ji hned musi mit taky,ale necha si vysvetlit,aby ji vratila a je to zatim bez problemu,revu a tak..v jinych pripadech taky vsechny maminky,babicky vedi,ze co je cizi je lepsi,ale s tim kocarem jsem docela nachapala...presne ten pripad hec, ja mam kocarek a nepucim,zavidis,vid? No,holka za to nemuze,maj to v rodine:)

Hani,uz si tu nepovidame jen my dve,uz jsi to tu zase rozjela:)))

Verca bali a bali..teeeda,to to uteklo:( ale Baru se bude drandit na trikolce u domecku,maj tam peknou asfaltku:)Vid, Veru?:)

Holky,hlavne,at mi nezakazou cokoladu:(((bych se asi zblaznila:)

Jitu,Martinek je cislo s tema popelarema:)Misa zase ted usina s takovym tim piskacim,tvrdym medvidkem od chicca,jak se kyve a nespadne,je desne tezkej a ja ji ho asi tak pred pul rokem zabavila,kdyz s nim hazela a ted jsme ho objevily a ona s nim musi i spat:) no aspon si ho ted vazi:)
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
28.4.2004 18:29:10
oli, to mě moc těší, že ti míša připomíná mě...já totiž neslyším nic jinýho než "ježiši, ona je celej táta":o)
s tou prací...nemám výčitky, že ji zanedbávám co se týče pobytu venku, toho má ažaž, ale na odpolední se mi nechce, kor když teď začíná být hezky. oli, do kolika pracuješ, když jdeš až na šestou?

jitu, koukám, měli byste ještě koupit tu oranžovou popelářskou vestu:o)))) no aspoň si nemusíš dělat nějaký iluze co všechno vystuduje, na popeláře mu bude stačit i základka;o)))))))

hřiště: oli, míša si na hračky taky nenechá sáhnout. pokud je nikdo nechce, tak si jich taky nevšímá, ale v momentě, kdy si chce někdo něco půjčit, tak nepůjčí. naštěstí nebrečí, ale tahá se o ně a řve NEEEE, NEPUTIM. v tomhle případě pak silnější vyhrává:o).

oloušek, chlap. 4roky 7476
28.4.2004 16:55:36
ahoj. asi vsichni randite venku, co? mne se filip pred pul hodkou vzbudil a nnez bysme se vychystali ven, uz bysme zase museli zpatky, valim na 18hod do prace. byli jsme venku pres poledne, tak snad mu to bude stacit. zitra taky tak.. mam nekdy vycitky, ze kvuli praci sidim filiho o pobyt venku, ale na kveten jsem si napalnovala i ranni smeny, tak mu to vynahradim. :o) mivas to taky, hani?
hanicko, ja si myslim, ze ma miska neco z tebe. pripomina mi te. ale na manzela je samo taky. :o)
leni, stitnou zlazu mam taky, brala jsem letrox50. na ko jsem mela jit po ukonceni laktace, uz vic jak rok nekojim a na ko jsem nebyla.. jsem hrozna. ale problemy nemam zadny, mam ji jen mirne zvetsenou, tak snad se nic moc nedeje. tehotna byt nechci, takze ohrozuju jen sama sebe. :o) tobe drzim pesticky, at se "das" dohromady co nejdriv a zadari se hned, jak jen to pujde.
jitu, vynahradili jste martinkovi tu zkazenou oslavu? urcite jo. co fotecky, mate?

ohledne pisku a hracek. taky chci, aby se filip ptal na pujceni veci, ale vetsinou to zbyde na mne. jeste, ze se vetsinou vsechny zname a pujcovani je bezna vec. stava se ovsem, ze jakmile filipovi nekdo vezme, i s ptanim, balon, je zle. plac a zase plac. na balon si sahnout nenecha, pujci ho jen kdyz chce on sam. a nenecha si to vysvetlit..
ale jak pisete, cizi veci jsou vzdycky ty nejlepsi. :o)

veru, tak jaka? nachystani? mailik prisel, adresa ulozena. budem komunikovat pres smsky, zatim. drzim pesticky.
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
28.4.2004 13:04:03
Tak to je u nás na písku podobné, cizí je vždy lepší....
Martínek si poslední dobou ale nosí svoje bábovičky= hrneček, pánvička, rendlík, lžička a hlídá si to, pořád si s nimi hraje a dělá mi kafínko!! Prostě místo kyblíku a lopatky má dětské nádobíčko. Zatím se naštěstí nijak nesnaží brát cizí hračky, pořád mu vysvětluju, že co není jeho, nesmí odnášet.

Dneska dopo jsme koupili knížku (velké leporelo) o popelářích, tak si ji celou cestu držel a teď s ní spí.

PS: v batolatech jsem zjistila, že Petra letí na měsíc do Soulu. Nevím, jak bych to já vydržela bez malýho....
28.4.2004 11:27:07
leni, tak koukám, že dubňata navštěvujeme hojně snad jen my dvě:o)

s tím hřištěm...pokud si chce míša půjčit hračku a je tam majitel, tak se ptáme, ale pokud např. na písku, kde jsou hračky poházené po pískovišti, tak na to peču a nechávám míšu brát si co chce. občas se "porve" o nějakou bábovku, nebo hrábě, ale jinak je to v pohodě. nikdy se mi nestalo, že by se někdo choval, tak jako ta "vaše" maminka, leni. vždycky mi ty maminky říkají "ať si to klidně půjčí, cizí je stejně lepší" a je to fakt.

co mě ale štve je to, že míša pořád opakuje....babičce nepučím brambory, dědovi boty...prostě nikomu nic nepůjčí, nikomu nic nedá...a to přesto, že ji učím, že se musí rozdělit. když přijede filip na návštěvu, tak je to pořád akorát "moje moje" a filip nemá šanci si s něčím pohrát. nevím, buď to má v krvi a nebo z toho vyroste.

27.4.2004 21:11:07
Teeeda,Hani,to teda cumim:)))
my byly dneska cele odpoledne na hristi,Misa byla spokojena..zacina byt suveren..jezdi po brise na skluzavce,schudky bere po dvou a tak:)

Ale co me dostalo,prijde holcicka na hriste s kocarkem baby born-od pohledu nesympaticka a taky se to potvrdilo-misa k ni prijde a sahne ji na nej a ona nesahej na to,ty nejsi moje kamaradka..pak si ho misa chtela pujcit,kdyz si s nim nehrala a jeji maminka na misu,nech to byt,jsi mala,to je pro vetsi..tak jsem misu odtahla pryc,at se s nim treba udavej:) nechapu nektery lidi:(
Ucim misu,ze se vzdycky musime zeptat,kdyz si neco chce pujcit a vzdycky ji to vsichni pujci,dokonce vcera i starsi holcicka se me sama zeptala,jesti si s Misou muze hrat...ale tohle to je teda fakt super vychova:(
27.4.2004 18:23:03
jasně, leni, to víš ranní ptáče dál doskáče...:o)) navíc nám doma střídavě jde a nejde net, takže to doháním v práci a takhle brzo tam jsem sama a mám aspoň trošku času...:o)
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 1308  [Dalších 278 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.