| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 1308  [Dalších 268 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
27.4.2004 14:17:15
omlouvam se,nejak se to odeslalo nekolikrat:)
27.4.2004 13:51:20
Hani,to uz jsi psala v 7,12 z prace?:)Hroznej cas:)))
27.4.2004 13:51:16
27.4.2004 13:50:53
27.4.2004 13:32:33
Hani,jasne,4 roky budou vpohode:)

na stitnou beru Letrox nejdriv 50 pak 75 uz rok..jsou to hormony..snad to vylepsi...diky za podporu:)
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
27.4.2004 7:12:30
jitu, děsná oslava, taky je mi to líto. ale tu druhou si určitě užijete:o)

oli, díky, dort byl fakt výbornej:o) hele, akorát, míša je celej táta, tak nevím...fakt tam vidíš podobu se mnou?:o))))

leni, achjo, co říct. samo, že je zdraví nejdůležitější, ale to člověk pozná, až když mu schází:o( fakt mě to mrzí, jak se to s tebou vleče, asi by tě nenapadlo, že to porod takhle rozjede, co?:o( hele, ale nesmutni, za rok to bude ok a víš co jsme říkali...až budou holkám čtyři....:o)))))))
leni a ty tu štítnou žlázu nějak léčíš? nebo se to nedá?

veru, zabaleno? už se to blíží, viď...tak se s náma hlavně nezapomeň rozloučit a brzo zase přispěchej zpátky:o)
26.4.2004 20:27:58
Jitu,to je mi lito,jak Martinek "oslavil" narozky:( hruza:( tak snad pristi tyden bude veselejsi oslava!

Jinak to sem asi nepatri,ale musim se vam sverit,co mi dneska rekl doktor:( mam zatim zakazane druhe mimi,mam dalsi alergii-zacatek potravinove (ale jeste neni schopny na co presne) a telo si zacina vytvaret autoimunitu,mam zakazany cerstvy mliko a psenici...coz je skoro ve vsem:( jsem z toho celkem smutna:(ale snad se to brzy spravi..tezko rict:( Je to vsechno od porodu-porucha stitne zlazy a pry me porod poradne vycerpal:(chjo:(tak snad to nebude trvat dlouho..musim verit..

Rika se hodne zdravi,zni to jako fraze,ale je to hodne dulezity..vsak urcite vite:(
oloušek, chlap. 4roky 7476
26.4.2004 14:03:42
ahoj hani. musim pochvalit dortika, vypada uzasne. jestli i tak chutnal, zaprasilo se po nem, co? :o) miska uz je slecna. je ti podobna.
taky musim pridat par fotecek z narozeninek. ale jeste nejsou ani vyvolany..
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
25.4.2004 20:52:12
Tak vás zdravím,
Hani, fotky krásný, dort taky, i Martínek říkal, že by chtěl taky šnečka...

Naše oslava u tchánů katastrofa, je mi z nich vždy tak trochu na nic. 2 dny se dohadovalo, jestli bude oslava u nás nebo u nich (tchán je na vozíku), nakonec jsme museli dojít i s kašlajícím Martínkem my. Napekla jsem štrůdl, donesla chipsy, tyčinky.., tchýně se nenamáhala ani dát to na stůl. Dort byl, ale obyčejný, foťák neměli, půjčili sousedce, dárek pro Marťu ani jeden!!! Dostala jsem pak pro něj v obálce penízku, ale uznejte, to je babička, když mu nekoupí ani tu blbou čokoládu. Bylo mi za něj smutno, ještě, že nějak nechápe, že to byla jeho oslava a jeho narozeniny. Tchán celou dobu mluvil o smrti, jak ho nebaví žít, dort nechtěl, že bude těžkej do rakve.... Tchýně ho omlouvala, že je to s ním čím dál horší, místo povzbudivých slov jen litování a vzdychání. A navíc silně schizofrenní švagr, kterej celou dobu sedí a nepřítomně čučí (buď na TV nebo z okna), případně si jde do pokoje číst a dá si sluchátka na uši, aby ho ostatní nerušili.

No prostě, čím méně tam musím chodit, tím líp.

Příští víkend slavíme s mými rodiči a bráchou a švagrovou, máme zamluvený stůl v restauraci, bude dortík (babi chce péct autíčko, tak to pak určitě dodám fotečky), budou dárečky, už se moc těšíme!!
Snad bude tento týden hezčí počasí než o víkendu a Martínek bude moci trošku na vzduch.
25.4.2004 13:29:16
Hani,nic nebourejte:)
No,to jsem mela na mysli,jestli Misa mela snahu po mimi neco hazet,nebo jestli byla "maminka -opatrovatelka":)) Jak mi kamaradka minuly tyden rikala (ma dve deti, ani ne dva roky od sebe) "Uzivej si,ze mas jen to jedno" a ma pravdu:)

[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 1308  [Dalších 268 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.