Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
25.4.2004 13:23:00
leni, díky moc:o) míše ty vlasy docela rychle rostou, ale má to stejně nakrátko:o)
tobě se líbí ten náš pc koutek? vidíš a já ho chtěla zbourat:o) no tak když se ti tak líbí, tak já ho nechám:o)))) mimi se míše líbilo, pokud nebrečelo, když začalo, tak na něj tak divně koukala. pak jak leželo v postýlce, tak tam chtěla k němu, ukazovala mu panenku a nakonec ho chtěla praštit po hlavě. nedokážu si představit, že bych k míše to mimi měla doopravdy. dort nechal dělat brácha, byl to harlekýn a fakt výbornej, škoda že už není:o) |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
25.4.2004 11:15:07
Hani,ten dort je moc peknej,samovyroba?:) A Misakovi uz vlasky zase dorostly vid? Slusi ji to v sateckach:)A jak se chovala k miminku? Byla na nej hodna?
Koukala jsem,jak mate pekne oddeleny PC koutek od obyvaku-pekne reseny!A myslim,ze jsme meli stejny koberec jako Vy,kdyz jsme bydleli v garsonce...je na nem vsechno videt,co?:) Jsem sama doma-MIsa jela s tatou k babi,tak si to jdu uzivat:) |
|
|
25.4.2004 10:28:34
oznamuji všem, že jsem dala do našeho alba fotky ze včerejší oslavy druhých narozenin...tak kdo má zájem, může mrknout:o)
papa |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
23.4.2004 9:53:03
nejdriv ze vseho vsechno nejlepsi vcerejsim oslavencum. omlouvam se, nedostala jsem se k netu. tak aspon dodatecne. doufam, ze oslavy byly nebo budou veliky a vsichni si to uzijete. pusu od filipa.
taky gratulujeme k nocnikovym pokrokum. my mame bobika na 100%, ale to curani.. a na kolaudacku u veru uz se tesim ted. :o) pekny vikend vsem. |
|
|
22.4.2004 19:03:19
halooo, dvojče, dobře:o)))
také přejeme martínkovi zdravíčko, štěstíčko a spoustu toho sluníčka:o) to by se hodilo pořád:o) zároveň všem gratulantům děkujeme a míša posílá pusinu:o) |
| pani jedna | 6505 |
|
22.4.2004 15:02:20
taky se přidávám ke gratulantům, Míše a Martínkovi všechno nej nej nej, krásné dárky a ať vám do života svítí sluníčko pořád tak jako dnes!!!
A Oli, moc se omlouvám, kdybysme se tady o tom nebavily, možná by to teď nebyl takový trapas. Tak aspoň dodatečně i Filípkovi všechno nejlepší, ať se taky má jenom sluníčkově. Verča a Barča |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
22.4.2004 14:00:08
Tak teď mi dcera přišla říct, že v TV hlásili, že tu 11denní holčičku našli u nějaké 40leté ženy!!!
Aspoň nějaké dobré zprávy!! |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
22.4.2004 13:51:03
jejda,jejda to je ostuda:( Uplne jsem zapomnela..tak Miso a Martinku vse nej k narozeninam a dobroucky dortik a nejaky ten darek:)a pusu od Misi posilame:)
|
|
|
22.4.2004 13:34:04
Taky gratuluju k bobkům do nočníku!!
Martínek celkem spolehlivě bobkuje do nočníku, to hlásí, že ho "bolí bříško". S čurkáním je to horší, sem tam si řekne "nočník" nebo "kaka", ale venku se neozve. Ale občas nám stačí jedna plínka na den, posledních pár nocí se budí ráno a se suchou plínkou, i když se třeba 2x za noc vzbudí na kojení. S tím uneseným mimčem je to hrůza, ale vzpomínám si, že jsem nikdy neměla odvahu nechat kočárek i s ním venku, byť jen na minutu. Teď někdy nechám prázný kočárek venku a Marťu beru s sebou, zvláště, pokud mu potřebuju něco měřit. Většinou ale navštěvuju jen obchody, kde můžu s kočárem. No, k hranicím máme taky kousek, ale Slovensko se asi nepočítá.... Manžel taky říká, že to asi bylo na zakázku:-(((( |
|
|
22.4.2004 13:25:44
Haló, dvojče, jak se daří?????
Přejeme k narozkám moc a moc zdravíčka, štěstíčka, fůru hraček, velký dort, hodně parádních oblečků a hlavně apetit k jídlu!! Martínek a Jitka PS: Marťa ty narozky dnes nějak nezvládá, byla jsem s ním dopo u dr, dostal nějaký sirup na pročištění dýchacích cest. Prý je teď nějaká nová viróza, začíná nevolností, pak 2-3 dny klid a potom nastupuje rýma a kašel. On už se chudák v noci málem dusil, tak jsem raději šla na vyšetření. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.