| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 1308  [Dalších 248 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
22.4.2004 12:12:44
Hani,diky za pranicko k dalsim bobkum:)

A to mas,Hani,pravdu,ze pri tyhle povaze jsou jesle vpohode..to my bychom si dovolit nemohli:)

Tak my jdeme odpocivat po obede:)
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
22.4.2004 11:26:32
leni, taky bych před pár lety netušila, že budu mít radost z bobku v nočníku:o)))
vida, míšu nočník drží, tak jen přejeme, ať to tak už zůstane a maminka se může radovat nadále:o)))

k rozmazlení: občas mám pocit, že spíš máme rozmazlený dítě my, když se začne neuvěřitelně vztekat, že ji nechcem něco dovolit. ale jinak jsem strašně ráda, že ji můžu kamkoliv poslat, nehledě na to, že nebýt takové povahy, tak bych ji snad ani nemohla dát do jeslí.
22.4.2004 11:02:26
Katio,taky gratulujeme k uspechu:)To by clovek netusil,co nam udela takovou velikou radost,co?:)
22.4.2004 11:01:04
I my mame nocnik v pokoji:)) a kdyz je v koupelne,tak si ho misa prinese:) a musim se za Misu znovu pochlubit,ze sama udelala dneska opet bobika do nocniku:)

Hani,je fakt,ze Oli a Vy asi ditka muzete nekam bez problemu poslat...asi to maj v povaze:) a nebo my je mame rozmazleny?:) ti nevim:)
22.4.2004 7:05:46
leni, se taky nedivím, že chce mít jistotu maminky, když není moc zvyklá být jinde sama:o)
no my jsme snad rarita, že to dítě klíďo pošlem na víkend k babi a dědovi, protože jak to tak sleduju, tak většinou máte děti pořád u sebe, nebo ne? snad vím jen o oli, že fil jezdí k babi...

katio, gratulace k nočníku. my ho máme taky v obýváku na očích:o)

KATIA 11603
22.4.2004 4:45:59
Ahoj holky,
musim se pochlubit, ze jsme dneska poprve curaly do nocnicku (tedy ja ne...jen sophie) a byla na sebe strasne pysna. Takze davam nocnik do obyvaku, aby byl pri ruce a vyuzivam letniho pocasi tady u nas k trenovani na odplinkovani. Uvidime, jak ji to bude dlouho bavit.;-)

s tim unosem je to priserny. divim se, ze nekdo nechava kocarek venku. ale zaroven vim, ze kdyz jsem v Cechach tak musim casto bojovat, protoze me s kocarkem vyhaneji, eventuelne me osocuji ze znaji ty maminky, ktere si strkaji veci pod perinky. Chjooo.....snad se mimis najde v poradku u nejake nestastne zeny a nepotrvrdi se, ze jde o nejakou organizovanou skupinu. Kdysi jsem cetla clanek o tom jak to v pohranici funguje. nejcastejsimi "zakazniky" jsou Nemci a na sexualni sluzby se nabizeji deti vsech vekovych kategorii vcetne kojencu!!!!!!! U toho clanku jsem brecela a trasla se vzteky. Nejhorsi je, ze vlada o tom vi a nic radikalniho nepodnika.
21.4.2004 21:22:28
Hani,tak to je fakt strasny s tim unosem:(

Misa,mamanek,asi je,ale kdyz jde na odpoledni prochazku,tak je v pohode,ale takhle cely den vlastne byla teprve podruhy,prvne jeste s tatou jedla u babi a pak ji tam nechal..takze to proste je pro ni nezvyk a chce mit jistotu maminky:) se nedivim:)

Bryle mam ja na dalku (od 13-ti let) a cela rodina z me strany:( takze pravdepodobnost je velka:( chjo:(

21.4.2004 21:00:18
bylo to v liberci, leni. říkali, že může jít o obchod s dětmi díky blízkým hranicím. nedokážu si představit tu hrůzu:o(

hele, kámošky klukovi zase hodně slzely oči, tak šli na oční (původně na výplach kanálků) a tam jim daly šestky dioptrie...tak třeba opravdu míša špatně vidí. máte taky někdo brýle?

leni, je míša mamánek, nebo ji jen nevyhovuje tchýně? u nás totiž třeba vůbec neexistuje, že by se míše s babičkama nelíbilo...vlastně jsem ještě nezažila, že by chtěla domů k mámě:o) přes den si třeba vzpomene na mámu, tátu...a ptá se kde jsme, na druhou stranu, když jsme spolu, tak pořád akorát mluvíme o tom, kde je babička, děda...:o)

je fajn, že si to dnes tak užila v posteli:o) i když venku bylo úúúúžasně...a zítra zas:o)
21.4.2004 20:22:33
Hani,ja ti nevim,jestli by ji tak rozhodila,ale mohla mit treba pocit,ze tam je dlouho,kdyz jeli z prochazky,tak uz nechtela k ni domu a drzela si prezku od kocarku,aby ji nemohli vyndat a volala maminku:) jak rikala dr.staci malichernost a ditko si prave ruznymi "tiky" ventiluje...(mohla ji babi do neceho nutit..je toho hodne..)
musim ale rict,ze dneska se to o moc vylepsilo,za cely den jsem si vsimla snad jen jednou,ale zapli jsme vecernicek a zacala mrkat jak o zavod:( ze zacatku,pak uz zase ne..tak babo rad..muze treba i ostrit,tezko rict..

me je o neco lip,ale kaslu porad a rymu mam taky,ale trochu min..a hlavne,deda dneska 3 hodiny vencil misu a ja si pekne lezela a pred tim misa doma se mnou v jednu usnula,takze pohoda den:)

Jo a rano se svlikla z pyzamka,prinesla nocnik a udelala bobek:) supeer:))

Jeste,ze jsem ty zpravy nevidela:( to je teda hruza:( a kde to bylo?
21.4.2004 19:49:10
uff, běhá mi mráz po zádech..shlédla jsem teď televizní noviny, kde byla reportáž o ukradeném desetidenním dítku:o(( ukradli ji před obchodem....je to fakt hrůza...
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 1308  [Dalších 248 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.