Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
21.4.2004 8:43:28
no jo seznamování taky nemusím, ale když jsou ty lidi vstřícní, tak to jde samo, viď veru:o) pro přepadovku jsem všema deseti, jen netuším, jak se tam k vám dostanu, ale na to je stejně ještě čas, tak třeba něco vymyslím:o))))
leni, snad to bude s míšou ok. držíme palce. myslíš, že by ji tchýně tak rozhodila? leni a jak je tobě? veru, jaký X? oli, díky:o) |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
20.4.2004 21:49:30
Veru,hlavne ze jsou sympaticky:)
Jen pockej,Vam to tam s detickama zkolaudujem:-))) Diky za podporu,uvidime,co se z toho vyklube.. |
| pani jedna | 6505 |
|
20.4.2004 20:57:22
hihi, Lenko, ono s tím seznamováním je to tak:
lidi se kterejma sme se seznámili jsou děsně vstřícní a tak ani povaha jako já nemá problém při seznamování (ženský jsou děěěěěěěěěěsně ukecaný:o))) Navíc, jako správný vesnici, se tam všichni zdraví, tak je ten kontakt nějak jednodušší. Jinak párty není problém, jen ten trávník letos asi nebude nic moc, když vidím ten úhor co tam teď je, tak to ještě bude pěkná fuška. Ale i tak vás všechny rádi uvidíme!!! A píkovitě bude, i když trávník nebude:o))) A s Míšou Leni neboj, teď mysli hlavně na sebe. Pak to holt bude opruz, ty vyšetření, ale uvidíš, že to nebude nic vážného. My s Baru jdeme (jen co se objednám) na ortopedii, aby si dr. přečetla ty její X :o)) |
|
|
20.4.2004 19:57:06
a jeste si Vam musim postezovat:(Veru uz to vi..Misa zacala nejak hodne mrkat:(tak jsem volala dr a rikala,ze to muze byt ocni vada,alergie,nebo tik:( chjo..furt neco..trva to uz asi tak mesic,ale bylo to jen obcas a skoro nikdo si toho nevsiml,ale posledni dva dny se to opravdu zhorsilo a vecer me doslo,pokud je to tik,tak je to horsi od te doby,co byla cely den s babickou-tchyni..hm..rikala,ze od ni nechtela jist,ze me volala atd..ale jinak pry byla hodna..rika se,ze staci malichernost jako spoustec..takze az budu fit ja,tak budem litat po doktorech:(
|
|
|
20.4.2004 19:53:45
No vidis,Veru,a pak ze se spatne seznamujes:)to je super! a Baru bude mit taky kamarady:)Domecek se uz rysuje do obyvatelny podoby a moc pekny.Tak uz jen tu travicku a prepadnem Te tam vsechny dohromady:)))Hani,Oli..co rikate,udelame si Skvorcovy party?:)
|
| pani jedna | 6505 |
|
19.4.2004 19:06:52
ahoj holky, díky za pochvalu, jsem fakt moc ráda, že se vám barvy líbí, zatím jsem moc úspěchu neslavila (hlavně s ložnicí).
Zdá se, že se to fakt vyvýjí slibně, tuk tuk tuk. doufám že se nic nepokazí. Oli, díky moc za SMS a nic si z toho nedělej, já pořád nemám vůbec ponětí kolikátýho kdy je a případně jestli někdo něco neslaví. Koukám, že si Fil pěkně užil oslavu a hojné dárky, musíš taky časem přidat nějaký fotky do alba ať si toho velikýho mužskýho prohlídneme. Hani, brýle si Baru vybrala sama v obchodě a já krkavčí matka jsme jí je pak zabavila a zabalila k narozkám:o))) |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
19.4.2004 15:00:22
cauky. hani, dotaz byl polozen. uvidime, co z toho bude. :o)
veru, fotecky supr. baracek je krasnej. uz ted vypada o mnoho utulneji nez na tech prvnich obrazcich. barevny steny jsou fajn, i my je mame. :o) baru je uz slecna. vypada dulezite, kdyz jede na te trikolce. :o) dodatecne vsechno nej male k narozeninkam, nejak jsem to propasla.. filip dostal od segry slapaci traktor s vleckou. je supr. takovy bytelny. jen nevim, kam ho tady doma dame, zatim je u nasich. nevesel se mi do kufru.. :o( zitra udelame malou oslavu doma, balonky a dort, dorozbalime darky a bude doslaveno. |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
19.4.2004 12:43:14
veru, jůůůů, z baru je úplná slečna...ta tak vyrostla:o) moc jí to sluší, kočce, hlavně na té tříkole:o) takovej malej boss:o)
a domeček.....hm, tak teď ti závidím ještě víc;o) je to úžasný. jen tak mimochodem, ta růžová ložnice se mi líbí z těch všech místností nejvíc! je to moc příjemná barva, pak mě ještě zaujala ta zelená, to vypadá taky moc dobře:o) a samozřejmě celý baráček je prostě super. zvyknete si tam, ani nebudete vědět jak:o) |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
18.4.2004 22:37:27
No Kristýnka zatím jezdí JENOM doma. Když jsem jednou vzala tříkolku ven, tak jsem jí celou dobu nesla :-( Na ven chce motorku-odrážedlo, doma tříkolku.
|
| pani jedna | 6505 |
|
18.4.2004 21:52:24
tak jsem do našeho alba přidala nové fotky (rodina.cz/slesingrovi) z 2. narozenin a domečku.
Dnes jsme tam byli poprvé celý den, první oběd, Baru první spaní, byla celkem pohodička. Sousedi vypadají sympaticky, budou to asi pěkný pařiči (Kája zapadne) a se 2 sousedkama už si tykám:o)) Jo, a za přispění obce si tam už (svépomocí)chystají dětský hřiště, tak že paráda. Kriss, Baru má tu samou tříkolku jako Týnka, i červenou. Myslím, že tahání na šňůře je dobrý, my jsme tahali fakt jen jednu vycházku, pak už jí to šlo samo, celkem i řídí. Ale smí trénovat i doma:o)) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.