| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 1308  [Dalších 228 >>]
Kriss,Kiki 4/02 3534
18.4.2004 21:40:20
Domácí výroba to není. Sice jsem si chvíli s tou myšlenkou pohrávala, ale nakonec jsem si řekla, že to svěřím profesionálům. Dělali ho v učňovské cukrárně a byl nejen hezký, ale i dobrý :-)
Lidka
  • 
18.4.2004 20:34:12
Kriss, kde jste "sehnali" ten dort? Taky by se mi líbil. Nebo je to domácí výroba? Pokud jo, tak smekám....
Kriss,Kiki 4/02 3534
18.4.2004 17:53:42
Ahoj Lenko!
To by asi chtělo. I když Týna si moc věci do pusy nedává, pokud nejsou k jídlu. Tedy zatím. Ale stejně musím navlékat s ní, prtože se jí ohýbá ta šňůrka, takže před každým korálkem narovnávám :-) Ale je fakt hodně trpělivá a líbí se jí to.
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
18.4.2004 0:23:24
tož, filípkovi také přejeme trochu napřed k jeho druhým narozeninám hodnou maminku, tatínka, pejska, babičku...:o))) a taky velkej dort, spoustu dárků a sluníčka:o)

lidko, k té homeo. co jsem četla, homeo léky by se neměly kombinovat s jinými léky. každopádně, míša má neustále záněty průdušek, ale je pravda co píšeš, co když homeo nezabere a ona dostane zápal plic...teda to bude ale ještě hodně velké dilema, jakou léčbu zvolit. jinak já jsem samozřejmě počítala s tím, že po nástupu do kolektivu bude hodně nemocná, ale prostě mě štvou ta neustálá atb. jinak díky za názor a radu:o)
oli, zeptej se prosím u vás na to homeo:o) díky, jsi zlato...vítám teď každý názor:o)

no, mlíčka my máme určitě dostatek....odhaduju to tak na litr denně:o) bohužel máme nedostatky jinde. norma nevím jestli je, na roce to měl být ten 0,5litr denně, nesnižujou se ty nároky na mléko, nebo jak dlouho myslíte, že ten 0,5l bude aktuální?

leni, naše míša to dělá stejně, večer se fláká a pak si flašku dopíjí o půlnoci...jsou to stejně potvory:o)))

tak papa
Lidka
  • 
17.4.2004 22:15:01
Tak jsem vám tu zabrousila, doufám, že NEVA...Jsem z květňátek, ale u nás se nic neděje, tak brousím "kolem". Hanischo, k homeopatovi můžeš i když bude malá zdravá. On ji stejně nevyšetřuje.Ví jenom to, co mu povíš ty.Dokonce bych řekla, že tam klidně můžeš jít i bez malé.Myslím si, ale že všechny děti co jdou poprvé do kolektivu /kort v tak mladém věku/ jsou dost nemocné...Náš mladý měl jenom jednou chřipku, co chytil od nás, jinak nic./ťuk,ťuk.../.Taky ale do žádného kolektivu nechodí.Ale myslím si, že to s homeo...můžeš zkusit.Každý má jinou zkušenost, nám například u staršího syna vůbec nepomohl.A když jsem mu volala, když dostal syn antibiotika na zánět průdušek, jestli mu mám dávat i ty pilulky /aby se to nějak nekřížilo/, tak mi říkal, jestli nechci s těma antibiotikama počkat. Což se mi teda vůbec čekat nechtělo, aby mu to vlezlo na zápal plic, a doktor mi odpověděl, že bych se měla léčit spíš já. Tak jsem mu práskla s telefonem, a s homeo.. jsme skončili.
Jinak k těm koloběžkám, kupovali jste přímo koloběžky, nebo takové ty malé kola s postraníma kolečkama. My uvažujeme o takovém kolu, šlapání to má jako koloběžka /dopředu,dozadu,když nešlape nejede/, a pak se mu můžou oddělat kolečka a může se učit rovnováhu...Zatím mu šlapání moc nejde, tak uvidíme...
Jo a nočník u nás taky NIC neznamená. Když čůrá tak mi to hlásí, ale sednou na nočník nebo WC tak to NE. Sednou vlastně jo, ale oblečený.
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
17.4.2004 21:10:32
Tak nevím, jestli jsem to prošvihla, ale asi jsem to tu neviděla. Baru měla 14. narozeniny, tak jí dodatečně s Martínkem přejeme vše nejlepší, hlavně zdravíčko. Jo, a brzy to píkoviště!!

A teda Filípkovi, když už to slavíte dnes, taky všechno nej a fůru hraček a velkej dort!!
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
17.4.2004 21:06:49
Taky zdravím při večeru, dneska byl u nás blbec den. Marťa asi včera něco špatného snědl (absolutně nevím co??) a dnes od noci blinkal a blinkal. Ještě dopo všechno vyhazoval do lavorku, odpoledne po delším spánku je to lepší. Už se nám jednou stalo, že měl bolení bříška a teplotu a do druhého dne pohoda. Uvidíme zítra. Kdyžtak naběhneme na pohotovost.
Dnes seděl co chvíli na nočníku (BÍŠKO BOLÍ), ale spíš to šlo vrchem a jen trochu čurkal. A kojila jsem jako zběsilá!!
S tou školkou jsem se ptala, kdybych chtěla za rok v dubnu, tak musí být letos zapsaný. I kdybych šla do práce od září 2005, tak bych ho chtěla ještě před prázdninama zkoušet na 1 den v týdnu (nebo třeba 1 týden v měsíci) a to taky musí být na seznamu!

A s popelářema má Martínek jasno, možná jsem to tu psala, my spolu nechodíme na procházky, ale jen hledat popeláře. Už mám docela zmapovaný nejbližší okolí a vím kde je který den hledat. Hrozně ho ale rozčiluje, že tam ty popelnice nechávají a to auto je "nespapá" celé:-))))
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
17.4.2004 20:45:55
Ahoj Kriss,tak jsem se koukla na tu Vasi sikulku...inspirovala jsi me tema koralkama...jen to chce asi sledovat aby si je nekam nestrcila,co?:)
Kriss,Kiki 4/02 3534
17.4.2004 19:48:38
Katio,
díky za tipy k tříkolce. Už jsem o tom přemýšlela, že jí budu tahat na nějaké šňůře, protože takhle to opravdu nejde.

Kdybyste se někdo chtěl podívat na pár fotek z narozenin, tak jsou na rodina.cz/breitkopfovi
Kriss,Kiki 4/02 3534
17.4.2004 19:45:39
Oloušku,
s tím UM taky myslím, že to má být okolo 500ml, nebo odpovídající množství jiných ml. výrobků. Mě teď Týna vůbec nejí jogurty ani sýry. Ráno má 250 Sunaru a večer 250 kaše. Někdy si řekne o mlíčko i odpoledne, tak jí ho dám.
Ohledně nočníkování - pořád si svlíkala plínku, tak jsem si řekla, že to zkusíme přes léto bez ní. Byly docela i vedra, tak i proto, aby jí v té plíně nebylo horko. Možná to souviselo i s tím, že jsem v té době přestala kojit. Měli jsme hrací nočník a to byla docela motivace. Někdy ze sebe vymáčkla aspoň pár kapek, aby jí zahrál :-) Časem jsem hrací strojek odlomila, protože hrál pořád (nějak zrezly kontakty). Nočníkujem pořád, jsem líná s ní běhat na záchod, i když tam to už zvládá taky.
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 1308  [Dalších 228 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.