Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
17.4.2004 15:28:15
taky zdravim o vikendu-uzivam si bez Misi-je u babicky cely den a jak se lecim-trochu se to lepsi,ale ne zase o moc..
S tim svlikanim-Misa kdyz mela "1.nocnikovou vlnu":)je to uz nekolik mesicu,tak se taky svlikala do naha a vlastne tam nic neudelala..tak jsme toho nechaly a ted si obcas sedne a muzu ji nechat i stazeny kalhotky u boticek-to pred tim neexistovalo:))) S tim UM myslim,ze by mel byt 500ml..Misa vypije rano 210 ml nutrilonu,vecer to ted celkem flaka:) necha 100 z tech 210ml a pak se vzbudi nekdy kolem pulnoci a dozaduje mliko-protoze je nedojedena-nedopita:)),pak 1 jogurt denne,nejaky syr,obcas puding nebo pribinak-ten ma jen obcas a ma z toho vzdycky desnou radost a vyskrabe ho,ze tam nic nezustane:))) Veru,uz se tesim na Baru, az uvidim,jak ji to slape:))doufam,ze se jeste uvidime,nez nam utecete:((( Oli,Filovi vse nej k narozkam a at pekne papka mleeeecne vyrobky,kdyz je v tom vyvinu:)))) |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
17.4.2004 11:48:33
cauky o vikendu. u nas se oslavuje, nebo bude, nasi tady pristi vikend nejsou, takze filiho narozeniny se slavi dneska.
veru, mam radost, jak se to u vas na baracku rozjizdi. jeste tu travicku zasad. :o)) a s nocnikem si hlavu nedelej. ja pokud na neho filiho neposadim, tak v nem nic neni. teda krome bobku, na ten si rekne. aspon neco. v lete na to najedem. hani, s homeopatem nemam zkusenost, tak neporadim. ale muzu tvuj dotaz pretahnout k nam do brna, tam holky nejaky zkusenosti maji. treba by poradily. mam? kriss, tynka je sikulka. na tom bezplinkovateni jsi nejak zapracovala? katio, vitej mezi nami.:o) o vztekani vime svoje, taky to na nas deticky zkouseji. my teda mame prave nejaky utlum, tuk tuk, jsem rada. :o) a curkani mame taky srovnany, jen je pohodlnejsi to udelat do pliny, nez se vyslikat a sedat na nocnik.. mam dotazek. kolik vypiji vase deticky UM denne? je nejaka norma nebo tak neco? fili mi vubec nechce, posledni dobou, jist zadny jogurty. obcas si vezme kakao, taveny syr, zerve, eidam, nejaky dezert, puding.. |
| KATIA | 11603 |
|
|
17.4.2004 3:56:22
Jeste k te trikolce. ase Emka mela takovou obyc. trikolku z tesca, tak jsem ji na to privazovala pasek a tahala ji. Uleva na zada.
|
| KATIA | 11603 |
|
|
17.4.2004 3:55:09
kriss, my jsme koupili k narozkam trikolku s tyci a moc si to obe pochvalujeme. Az se nauci trochu ridit, tak vyndam tycku a bude se ucit slapat po svych:-)
|
| KATIA | 11603 |
|
|
17.4.2004 3:53:43
Ahoj holky,
mam holcicku Sophii, ktere byly 2.dubna dva roky, tak jsem si rikala, ze se mrknu jak si stojite vy s dubnaty;-) Asi mame co dohanet, protoze jsme s treninkem na nocnik jeste nezacaly, ale teoreticky to ma srovnane, kdyz kouka na svoji 4letou sestru a komentuje co dela:-)) Mozna az se otepli zacneme odkladat. Ach jo...dalsi miminko uz neni miminko. Taky se vam zacinaji deticky vztekat? Ja to s Emcou nikdy nezazila, ale Sophie to umi paradne a zacala temer presne na den svych narozenin. |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
16.4.2004 22:18:35
Hanischo, je fakt, že když zapátrám v paměti, tak na to svlíkání taky přišla asi v souvislosti s nočníkem, ale to už je dost dlouho.(bez plínek jsme od srpna) Pak byl nějak tak klid (co se toho svlíkání týče) a teď začla nanovo.
Veru, Týna taky dostala tříkolku, ale šlape jen když jí postrkujeme. Moje záda trpí :-( |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
16.4.2004 20:25:38
jitu, jsi mě pobavila s těma popelářema..marťas má aspoň jasno:o)))
veru, spousta novinek na baráčku...jak já vám závidím;o) a baru je šikulka, když si to tak drandí na tříkole:o)) leni, díky:o) a z příbuzenstva si nic nedělej...ho´d to za hlavu, nestojí to za to:o) kriss, s tím svlíkáním já nevím, možná je to obdobím, ale začala to dělat přesně když začala na ten nočník..začne to tak, že si sedne na nočník, sundá kalhoty, ponožky, kalhotky, vstane a sundá triko a lítá tu nahatá... a oli zase v čudu...haloooooo, oli, kde jsi?:o) |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
16.4.2004 20:19:24
teď jsem zaskočená tou školkou...kdy my půjdem k zápisu, když míše budou tři v dubnu a nastoupit by měla v září? zima-jaro 2005? počítám dobře?
jo a ještě jeden dotázek..máte někdo zkušenosti s homeopatií a jak se vám to zdá? máma tuto léčbu shazuje slovy "no jo, víra tvá tě uzdravila":o( našla jsem si jednoho dobrýho tady v hk, uvažuju, že tam s míšou zajdu, kvůli těm jejím věčným nemocem a atb. mám dojem, že její imunita za tu zimu dost utrpěla. můžu tam s ní i když je teď momentálně zdravá? nebo tam musíme jít nemocný, aby měl co léčit:o))) |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
16.4.2004 16:16:56
Ahojte, tak tedy pár novinek od nás.
Martínek si spolehlivě říká na velkou, většinou to komentuje BÍŠKO BOLÍ, už neříká KAKA. S čůráním je to horší, snažím se ho dávat často (i po 1/2 hodině, pokud jsme doma) na nočník a on tam většinou načurká. Občas ale prohlásí NIC NEUDĚLÁ!! a z nočníku odchází. Bez plínek ho nenechávám, jen sem tam chvíli doma, venku je vždy s pamperskou. Minulý týden se mu 4x stalo, že se ráno probudil se suchou plínkou, i přesto, že se vzbudil 2x na kojení v noci. Ale tento týden zase pročuráno:-))) Máme ale problém, nechce vůbec čurat ve stoje (třeba venku), budu muset na léto zapojit do procesu tatínka!! V pondělí jdeme k zÁpisu do školky, pokud bych musela nastoupit za rok v dubnu, musí být letos zapsán. Tak se půjdeme ukázat a povědět nějakou "básničku". Určitě z něho budou mít radost, na otázku, co mi Martínku hezkého povíš?, odpovídá: POPELÁŽI, KONTEJNER A VENTILÁTOR. Přeju všem hezčí počasí, na víkend předpovídají samý déšť. |
| pani jedna | 6505 |
|
16.4.2004 14:47:57
Ahoj holky,
tak nejdříve novinky od nás:o) Dneska je na domečku fofr - přijeli s bagrem srovnat pozemek okolo, vymalovat hořejšek, dodělat jednu drobnost ze sádrokartonu, namontovat krbová kamna a změřit okna na žaluzie. Až se Baru probudí, tak se tam pojedeme kouknout:o) A příští týden by měli dodělat malby dole a položit podlahy, tak že o víkendu už tam pak začneme převážet věci. Jinak u nás s nočníkem žádný pokrok, Baru ho ignoruje i jakékoliv zmínky o něm, tak to dělám stejně (u poznámek příbuzenstva:o)) Občas má taky svlíkací dny, většinou se to týká jen ponožek a sem tam kaťata, jenže ty nepřetáhne přes boty (ty sama nerozepne), tak že končí u kolen:o) Všem marodům přeju rychlé vyzdravení, ať můžete užívat pěkné počasí!!! PS: musim se pochlubit, Baru dostala k narozkám 3kolku a už jezdí jak drak - dopoledne to vyzkoušela a odpo už jezdila sama. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.