| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1308  [Dalších 1098 >>]
Dita+4 18741
7.5.2006 19:07:44
Ahojky,
tak Martínkovi ouško museli píchnout:-(, ale už mu nic není, jen má trochu rýmu.
Leni, tak to jsem netušila, že jsi měla nějaké zdravotní problémy, ale už je to v pořádku, že? Nebo jsem to tak nějak pochopila. Promiň, snad nejsem moc vlezlá.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
7.5.2006 10:40:26
Dito,tak jak dopadl Martinek?Jinak me od rana taky boli ucho a krk...mam to vzdycky spojeny..taky tu hodne foukalo,tak si myslim,ze to bude z toho:( Ale krasne bylo,to jo..jsem vyprala periny a polstare ,to se to spinkalo:)

no jo,miminko..uz me to laka:) ale stale jeste zvazujeme to zdravi,ale snad to pujde:)Proste si rikame,jestli nemame byt vdecni za jedno zdrave a moje zlepseni zdravi,nez pokouset osud...treba by to dopadlo vsechno dobre,ale treba by se mi mohlo vse vratit a to nikdo nevi..ale to uz jsem tu psala:(proste musime se rozhodnout.
Dita+4 18741
6.5.2006 22:19:57
Ahoj holky,
dnes bylo nádherně, jak u vás?
Leni, no tak to musíte Míše ještě miminko pořídit, když si ho přeje, ne?:-)
Před chvilkou se Martínek vzbudil s pláčem, že ho hrozně bolí ouško, ach jo, tak jeli s manželem do dětské nem., jsem zvědavá, jak dopadnou, jestli to bude na píchnutí:-(, ale do teď mu NIC nebylo, ani rýma, takže to nechápu, je fakt, že u nás dnes hrozně foukalo. A to máme jet příští víkend až do neděle pryč.
Veri, no já se Ti nedivím, 2 děti jsou málo:-))), včera se známé narodila holčička a já jsem měla takový ten mrazivý pocit:-)...no však určitě víte. A to má Miška teprve 15m. a navíc už mám 3 děti!
6.5.2006 11:07:44
Veri,to je hruza,co uz musite resit,co?:(
Morcatko dobry:) ono se da pry docela ochocit,ze posloucha:)

Jinak my jsme se rano probudili a Mise tece ryma jak vodovod - chjo:( to je vzdycky 3 tydny ve skolce a neco prijde:( tak hlavne,aby k tomu neprislo neco vic.

preju vsem hezky prodlouzeny vikend.

Kriss,Kiki 4/02 3534
6.5.2006 9:51:29
Ahoj holky!
To je hezký, jak na nás myslíte. Kiki byla ještě včera doma, ale už je ok. Byla to opravdu jen reakce na očkování, ikdyž podle dr. na tuhle vakcínu reakce nebývají ;-)
Teď se balíme a pojedeme s našima na chalupu. Taťku máme celý víkend v práci, tak co doma - ve městě.
Lenko, u nás je to s tou samostatností obráceně - tatínek jí bez řečí poslouží, oblíkne, vyčistí zuby, obuje... A já macecha po ní chci, aby to dělala sama :-D No jsou to boje.

Tak si hezky užijte víkend a já zase nakouknu. Ahóóój!
néni 24998
6.5.2006 8:51:22
Dito - jo tak dvojčátek se Martinkovi zachtělo :-)) Jé fakt, že když byli kluci malý, tak jsem o dalším dítěti nechtěla ani slyšet :-) Teď nás to bere s taťkou čím dál víc. Já už mám i připravené jméno pro kluka ( my totiž nic jiného neumíme ). A když to vemu úplně zpátky, tak bychh brala i ta dvojčata ještě jednou. Má to své pro a proti. Těch "pro" je 1.000 x víc, takže bych se toho dneska už asi nebála. No uvidíme, jak příroda zaujme svoji pozici. V rodině je máme kam dohlédnu z obouch stran. A podpora od státu už je také přijatelnější :-))

Kriss - jak s horekama - už je to pryč?

Jo jinak se musím pochlubit, že naše rodina se rozrostala. Včéra přijeli poslední gratulanti k Jiříkově svátku a víte co nám přivezli - MORČE. Málem mě šmejklo, ale co můžu dělat, když je to dárek. Kluci jsou z něj samozřejmně hin. Pořád ho krmí, tak čekám, kdy praskne :-))) Teď jedeme do Krumlova pro pořádný domeček, aby nebyl utlačovanej. Máme takovou malou klícku, tak to má zatím provizorní.

To jsem ráda, že se nedržkuje jenom u nád a ještě jste mě potěšili s tím oblékáním. Učitelka je ve školce velmi chválí, jak jsou samostatní, ale jen co se objevím ve dveřík, se samostatností je ámen. Hned "mamko ty" "mamko oblíkni" mamko, mamko, mamko

Leni - u nás jsou také peprná slova. A také jsme měli teď týden problém. Jiřík nám opět začal ve školce ráno plakat, ale fest. Už jsem z toho začínala být zoufalá. Nic jsem z něj nemohla dostat, no fakt už jsem měla strach, že to začne vše jak na začátku školky. Až ve čtvrtek se rozpovídal v posteli. Probírala jsem to s ním až do devíti hodin a pořád mu vysvětlovala, jak se věci mají. Představte si, že mají ve školce kluka, který nemá maminku, tak dětem nakukal, že jejich maminky taky umřou a budou na celém světě sami. No a náš cíťa Jirka to vzal po svém. Pořád mi byl u zadku, pobrekával a do školky nechtěl. Tak jsem mu vše vysvětlila - a huráááá v pátek poprvé neplakal. Odpoledne jsem to probírala s učitelkou a vysvětlila mi stav rodiny ve které klučík vyrůstá. No máme se asi ještě na co těšit. Prý si na ně stěžují skoro všichni rodiče. Takže musíme být pořád ve střehu a snažit se s klukama co nejvíce komunikovat o problémech. Já je pořád mám za malá mimina a na tohle jsem teda připravená nějak nebyla.

Jéžiš to jsem se rozkecala. Manžel už volá " Mamko - Krumlov - né počítač " :-)))) Chyby po sobě nečtu, tak se předem omlouvám
5.5.2006 20:38:30
dito,tak to musite jeste poridit dvojcatka:))))

Kris,co Kiki,jak bojuje s horeckou?rozjelo se neco?
5.5.2006 20:36:51
Zdravim vsechny:)U nas to je tak,ze kdyz jsem na blizku ja,tak si Misa necha rada posluhovat-zkousi to-oblikni mne,vycisti mi zuby apod...kdyz ale je jen s tatinkem,jako napr.dneska rano,tak vsechno zvladla sama a bez reci:)

vcera mi rikala,ze mi neco posepta a pry nektery deti ve skolce rikaji hovinko a dokonce nektery rikaji hovno:)tak jsem ji rekla,ze to neni hezky,ze jsou hloupi a ona ze to nerika,ale nektery kluci joo:)

vcera jsem si pujcila od kamaradky rocniho chlapecka a bylo to skvely..misa mi "pomahala",byli jsme na hristi a tak jsem si tak zavzpominala na to miminko a myslim,ze ho si ho budeme muset "udelat":))dneska mi dr.rikala,ze nemam myslet na nejhorsi,co by se mohlo stat a at miminko mame jeste,ze to bude dobry:)

Dita+4 18741
5.5.2006 0:17:30
Ahojky holky,
no tak Martínek mně zase leze na nervy jeho nepřetržitou chutí na kinder vajíčka a kinder čokoládky, hned po ránu, ještě nemá vyčištěné zuby, je ještě v pyžamě, ale už se shání....:-(, tomu bohužel Velikonoce pomohly:-(, jinak taky mami obleč, mami ty mně to podej atd...Ale zase mně třeba 3x za den (to minimálně), sám od sebe řekne, že mě má moc rád:-), to je takový milý:-), nebo na písku hrozně hájí Mišičku, až je to někdy fakt sranda. Nedávno jsme potkali dvojčátka v kočárku a on prohlásil, že by chtěl taky "obě miminka", já jsem šla do vývrtky:-)))
Kriss,Kiki 4/02 3534
4.5.2006 7:55:05
Ahoj holky!
Veri, Kiki držkuje děsně. A taky to na mě zkouší stylem udělej, podej, přines. No občas jenom zírám :-o
Jinak byla včera na očkování proti žloutence A a dneska má horečku, takže jsem s ní doma. No tatínek jí včera hodně protáhnul, pak byla ještě se švagrem na zahradě, tak toho na ní bylo asi moc. Teda doufám, že to ničím jiným není.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1308  [Dalších 1098 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.