| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1308  [Dalších 1088 >>]
néni 24998
3.5.2006 17:14:52
Leni - tak se sněhem je to už dobrý :-)) No aby né, když píšu po takové době :-). Dneska tu máme sluníčko - no parádička. Jen ten vítr, ten to trochu kazí.

Jinak jsme OK. S klukama pilně trénujeme, už se nám to blíží. V neděli je závod. No musím uznat, že jsou opravdu moc šikovní. Za chvíli zase mastíme.

Souhlasím, že sloupec 4-5. je už síla. Za chvíli abychom se připravovali do školy. Holky, ale je to stejně už takové zvláštní. Nedavno miminka a teď mudrcové až na půdu. Taky vám děti už pěkně "držkujou" Jiřík se semnou hádá jak dospělej chlap.
Jinak čarodějnice u nás dobrý. Přijel kámoš s kytarou, tak jsme pařili s dětmi do jedenácti a my s manžou pak do třech. No po pravdě - už jsem si odvykla flámovat. Druhý den jsem byla jak zbitej pes. Ještě, že bylo volno :-))
A co u vás?

Tak jo, zase někdy mrnu. Manžel už na mě volá.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
2.5.2006 14:19:55
Dito,opravdu vcera to bylo na slabou mikinu a misa byla i v triku s dl.rukavem,slunce hralo:)kdyz zalezlo,tak bylo chladneji..dneska neprsi,ale je zatazeno uz hodku a myslim,ze asi neco "spadne":)
co u Vas?:)
Dita+4 18741
1.5.2006 21:54:08
Fakt Leni, i teplo? U nás přece jen po 2. hod. vylezlo sluníčko a přestalo pršet, ale žádné extra teplo tedy ještě nebylo, snad to počasí od vás zítra dojde k nám:-),většinou to tak bývá. Takže do školky nemusím chystat nic teplého?:-)))
1.5.2006 20:12:44
ahooj,tak musim rict,ze v Praze bylo dneska naaaaaaaadherne!! Byli jsme na Letny -koncertiky -misa si zaskakala na trampoline a tancila a kopala do mice,bylo to fajn odpoledne,jen ten polibek pod rozkvetlou tresni jsme nejak nestihli:)

Teda taky koukam,jak jsme se posunuli do dalsiho sloupce..to je fakt hruza:)

Dito a v Brne prset prestalo?:(
Dita+4 18741
1.5.2006 8:45:18
Ahojky holky,
jéééé, tak už jsme ve sloupečku 4.-5. rok! To je síla, co? Jaké máme velké děti.
Tady je tak škaredě, lije a lije, manžel šel do práce, prý se ale vrátí brzy, tak do 17. hod., no uvidíme, ani nevím, jestli dnes proběhne líbání pod rozkvetlou třešní, jestli vůbec vyjdeme ven.
Příjemný den. Jak je u vás, všude prý neprší.
30.4.2006 20:47:14
ahooj,tak odstrkovadla..motorku na ven uz jsem ze sklepa navyndala, i kdyz Misa by jiste rada na ni jezdila:)uz na ni vypada fakt divne:))ale je fakt,ze na takovym tom auticku odstrkovacim,co pouzivaji asi tak rocni deti,tak na tom doma jeste jezdi:)))

Veri,to je des s tim snehem u vas:(tchyne dneska vzdala pobyt na chalupe a jela dom (u Jána) Jo ta Hudba PRaha ma stranky www.hudbapraha.cz,tak jukni,jestli si na ne vzpomenes:)

My jsme na chate dneska postavili piskoviste,tak si ho misa hned vyzkousela:)projela se taky na kole a zitra kdyz nebude prset,tak se chystame na Letnou,maji tam byt koncerty.

Carodejnicim vse nej:) a hezky prvni MAAAAAAAAAAAJ:)
néni 24998
30.4.2006 15:06:49
Kriss - výdrž? Neskutečná. Nechápu, kde to berou. Už kolikrát si říkám, že do večerníčku nevydrží a houbes, ještě se pak rozjedou víc. Dneska nás čeká dlouhý večer, tak jsem si s nima zkusila teď lehnout a ono to zabraloooooo. Oba usli a já si tu lebedím u počítače :-))

Dito - no tak to u nás odstrkovadla také ještě fungují. Střídají to s kolem, s motorkou, s minikárou, no prostě co má kola to osedlají. Na odstrkovadle si už hoblují kolena, ale hlavně, že jezdí. No vypadáme jak blázni, ale když je to baví, tak to zatím nějak neřeším:-))

Jinak u nás dneska sníh, ale teď je to už lepší. Doufám, že na Májce moc nezmrzneme. Za chvíli ji půjdeme zdobit, tak se zase musíme obléci do zimního. Chjo, tak hnusná zima snad nikdy neodejde.

Tak jo holky. Startuje koště a letím. Zase mrknu

Kriss,Kiki 4/02 3534
29.4.2006 22:11:58
Ahoj holky, tak já dnes i přes špatné počasí jela s Kiki k našim na chalupu. Byla tam ještě skoro stejně stará neteř, tak si to hoky užily :-)
Jinak Kiki měří 105 cm, ach jo, kdepak jsou ty miminkovské časy. Jo a u nás po odebrání lahve Kiki mlíko pít přestala a zatím nezačala :-( Teda úspěch je, že začala pít aspoň kakao a ochucené (jahodové). To trvalo ale taky dlouho. Obyč mlíko nepije stále.
Taky mají vaše děti takovou výdrž? Ta naše cácorka vstávala dneska po šesté a usnula až po deváté. Já už padám s prominutím na hubu a ona je k neutahání.
Dita+4 18741
29.4.2006 21:59:09
Ahoj holky,
tady bylo pře týden nějak mrtvo, co? U nás je dnes od rána hnusně, je to hrůza a k tomu jen 10 stupňů.
Se musím smát, jak popisujete, že se loučíte s miminkovskými věcmi:-), no asi bych to taky jinak prožívala, kdybych neměla ještě po Martínkovi další dítko. Židlička na krmení přešla ani ne před rokem plynule na Mišku a pak půjde asi rovnou do odpadků, jak je dodělaná:-(
Veri, z láhve s dudlíkem si nic nedělej, ono to pak přejde samo, je fakt, že Martínkovi mlíčko z hrnečku taky nechutná tak jako kdysi z láhve. My jsme láhev zrušili nedávno, je to asi rok.
Jo a Martínek dom ajezdí na motorce, odrážedle:-), vytáhla jsem ji pro Mišelku a on si vzpomněl a začal se na ní pohybovat po bytě. Mišelka si ji taky hned zamilovala, takže se dnes kupovala motorka 2.:-) Ale ven s ní s Martínkem teda nejdu!!!:-)
Doma ať si blbne, proč ne, že?:-)
néni 24998
29.4.2006 15:56:56
Leni - Hudba Praha mi něco říká, jen nevím, kam to zařadit. Je dobře, že jsi se odreagovala . Já včéra byla také v hospůdce ( mmch. moc krásné, vůbec jsem o ní nevěděla ). loučili jsme se se spolupracovnicí, tak to bylo také moc příjemné. Né nemyslím to loučení, to veselé nebylo, ale to posezení:-))

Jinak u nás taky hnus fialovej. Dopoledne to bylo docela dobrý, tak byli kluci na zahradě, ale teď budeme asi doma. Chtěla jsem jí sít na zahrádku, ale mám smolíka. Manžel šel s chapama připravovat máj, tak bude asi pěkně mokrej. No je fakt, že hlásili hnusně, tak jim to zas jednou bohužel vyšlo.

Leni - souhlasím s tebou, že všechno miminkovské už je tak pryč, až je z toho smutno. No ikdyž Mireček má pořád jeden zlozvyk. Mlíčko pije zásadně z flašku. Díru tam má už jak vrata, ale z hrnečku to prostě pít nebude :-)) Věřím, že k tomu také někdy dospěje :-)) Ale zatím mu ten jeho požitek nechci brát.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1308  [Dalších 1088 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.