| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1308  [Dalších 1078 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
28.4.2006 20:59:54
ahoj Veri,manzel v poho,zabralo mu immodium.

Venku je hnusne,co?:(cely vikend ma prset,ach jo..jako naschval kdyz je volno..objednali jsme na chatu drevene piskoviste, s tim,ze ho o vikendu postavime,ale jak to vypada,tak tam ani nepojedem:(

Ve stredu jsem byla na koncerte Hudba Praha-jestli znate:) a zaparila jsem jak pred deseti lety:)) ze me jeste dnes boli cely telo..joo,uz to neni jako za mlada:))

Mejte se krasne,budte zdravi a piste novinky:)

joo,jak se prehouply 4 roky,tak jsme odstranili veskere "miminkovske" navyky:) jidelni zidlicku-miska nam dorostla do 100cm:)tak uz sedi na dospelacky,nutrilon uz nepije,ale cerstve mleko z lahve-krabice nechce:),proste uz je to "velka" holka:)))
néni 24998
27.4.2006 18:58:54
ahoj dubenky,

kde jste všechny. Koukám, že tu nepřibyl žádný článeček.

Leni - manžel je určitě už v pohodě viď? Mě to drželo tři dny. Né, že bych je prozvracela, ale nemohla jsem nic jíst. Byl to pěkný sajrajt. Všichni jsme si to až na manžela navzájem vypůjčili.

Vajíčka - až na jednu pomazánku, tak jsem je musela vyhodit. Nikdo to už ani nejedl. My na vejce moc nejsme. Chuděry slepice. Tolik práce si s tím daly :-)

A jak se jinak máte? Manžela mám venku - připravují májku, kluci čučí na telku, tak minuta klidu :-)) Potřebovala bych už zase trochu dovči. V práci je práce nad hlavu, doma jak by smet, tak jsem už nějaká unavená. Od rána do večera fofr, zastavím se až v osm, takže se cítím zase nějaká vyždímaná. Prdlajz už taky vydržím :-)

Tak až sem zase nějaká zabloudíte, tak písněte.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
20.4.2006 9:09:57
ahoj holky,zdravim vas vsechny po Velikonocich:) Byli jsme v Hradci Kralove u svagra,maji dve deti,stejne starou holcicku jako Misa a v prosinci narozeneho chlapecka.Bylo to fajn.Holky litaly s pomlazkou a koledovaly coko dobroty:) to,ze koleduji kluci je nezajimalo:)) proste chtely dobroty,tak se snazily:))) (ale jen doma,mezi svyma:))

Manzel chytl v nedeli nejakou tu strevni virozu,jako byla u Veri..hruza,co?ted je toho asi nejak plno vsude:( do dneska mu neni uplne nejlip:(

Dito,detem na fotkach to slusi.Mala Misa je roztomila:)

Veri,uz jste snedli vajicka?Kluci se asi cinili,co?:)))

Pavlo,k zubari,my chodime taky kazdeho pul roku,ale kaz zatim zadny,takze nemuzu poradit:( Pripravovala jsem ji,ze jen otevre pusu,pani doktorka se koukne na zoubky a bude to dobry a opravdu to na kline zvladla na jednicku,ale nic ji nedelali,takze to neni Vas pripad:(drzim palce,at to zvladnete v klidu a bez bolesti.

S mytim oken,jak jste tu probirali,tak my to letos mame vychytany:)okna jsem nemyla a v pondeli prijde firma zamerit na nova:))) Ony se nam totiz strasne poti mezi skly,styka tam voda,takze kdyz to umyju,tak muzu zacit hned znova.Tvori se tam uz i plisen:(

tak preju vsem krasny den,uz to vypda konecne na jaro,co?:)
Dita+4 18741
17.4.2006 12:01:25
Ahojky,
tak manžel s Martínkem chodí, ještě nejsou doma, to jsem zvědavá, kolik toho zase přinesou a do kdy to budeme jíst:-)))
Jinak tady je krásně, teploučko, Miška spí na balkoně, Nikča kouká na pohádku, takový klídek.
néni 24998
16.4.2006 19:46:22
Tak zdravím při večeru. Totálně mě to dnes schvátilo. Takovouhle čistku organismu jsem nezažila už hodně dlouho. Teď je mi už dobře, ale fakt jsem až brečela. Doufám, že to mám už za sebou. Teď už je jen řada na manželovi.

Úklid - Kriss - tak u nás je to to samé. Okna jsem na velikonoce nemyla.
Budeme malovat, tak to vemu při jednom. No jedno okno jsem teda umyla - v kuchyni, ale to meju pořád, protože nám tudy chodí naše Minda, takže je pořád zapatlaný.
Jinak u nás bylo dnes totálně aprilové počasí. Kluci tomu říkají srandičkový. Nevím, kde to vzali
Dita+4 18741
16.4.2006 12:27:17
Kriss, jaká ostuda, jsi plná:-), no já jsem taky teď dobarvila vajíčka.
Martínek s taťkou a Nikčou byli opět na kolečkáčích. Včera jsme totiž Marťovi koupili nové, lepší, s gumovými nebo silikonovými kolečky, měl ta umělá, moc dobře nejezdila. Teď říkal manžel, že fakt valil rychle. Já jsem si kolečkáče taky koupila vloni, já jezdím ráda s kočárkem, to je super, ale není na to moc čas. Martínek by mně nestíhal, takže s ním to nejde, tak jedině víkendy a letní dovolené, na Slovensko je bereme vždycky všichni.
Jo a Martínka to hrozně baví, vůbec ho letos ten sport nějak chytl, lyže, brusle, teď kolečkáče, to mám radost.
My dnes jdeme na oběd k babičce, tak nevařím:-)
Kriss,Kiki 4/02 3534
16.4.2006 11:48:08
Jéje Veri, tak se brzy uzdrav. Já si asi před hoďkou říkala, že bychom šly po o ven, ale najednou se zatáhlo a vypadá to na déšť. Já dopoledne myla ještě dvě okna, jsem ostuda a teď jsem dobarvila vajíčka. Taťku máme v práci, tak si tu s Kiki hospodaříme samotinké.

Dito, já o bruslích uvažovala loni, ale Kiki to nějak neuchvátilo, jednou si zkusila kamarádky brusle a nic, tak jsem jí je ještě nepořídila. Vy jste teda akční. Jinak já jsem si loni in-line brusle koupila v rámci skupinového šílenství :-) Jezdily jsme tři mamči, jednou týdně, když hlídali taťkové. Ale já jsem pohybový antitalent.
néni 24998
16.4.2006 9:05:54
Dito - tak to je Martínek pašák. Já to ani nezkouším. Máme tu blbý silnice, takže by to bylo naprd.
Ženský, taky je u vás hnusně. Já si dala navečer ven prádlo a mám ho znova vypraný,jak tu prší. Ach jo.
Jinak střevní chřipka se přenesla i na mě, takže od rána bydlím na záchodě. Teď je mi chvíli "fajn", tak jsem dřepla sem, ale nevím, na jak dlouho :-(

Dito - Miška je tam nádherná. Samozřejmně to sluší i starší dceři:-)
Dita+4 18741
15.4.2006 23:20:53
No Veri, jednak jich zas tolik nepřinese, myslím těch vařených, jednak mám další 2 holky, takže se to u nás "protočí":-)
Neboj, zubař dobře dopadne, já jsem se totiž taky hrozně bála. Před tím jsme tam byli asi ve 2 letech a to si Martínek nesedl ani do křesla, tak ho prohlédla u mě na klíně na normální židli. Ale teď už asi nějak vyspěl a jak říkám, ta dr. je fakt super.
My jsme se dnes byli projít na přehradě, Niki a Martínek si vzali kolečkáče a musím říct, že to Marťovi po roce šlo docela dobře, ujel sám celkem dlouhou trasu, jen z kopce a do kopce se přidržoval kočárku.
Jinak to zdobení vajíček, my jsme byli zdobit ve školce, byla to akce pro rodiče, ale zdobila jsem hlavně já, Marťu to moc nebralo. Doma jsem mu nakreslila tužkou velké vajíčko na papír a on ho vodovkama vybarvil, různé obrázky a ornamenty tam a tak, to ho docela bavilo, ale ke konci už mně taky řekl, ať to dodělám sama:-)
Taky se vnutím s jarníma fotkama z dnešního teplého dne:-)

néni 24998
15.4.2006 22:56:32
Kriss - tak to je Kiki šikovná a vy máte superfígl. U nás je to tak, že uši a nos si šťourat nechají, ale oči - to nám moc nejde. Aspoň teda u Mírečka. Jiřík to zatím nepotřeboval.

Dito - asi si půjčím tvého Martínka. Přiznám se, že mám z toho hrozný strach, jak to tam s nima zvládnu. Já, která chodím pravdelně dvakrát do roka, děti sebou zatím nevzala. Jsem hrozná ostuda, já vím, ale budu na to potřebovat asi nějakou dávku alkoholu:-)

Máme totiž zubaře nad dětskou dr. a jednou když jsme čekali ještě na chodbě, tak od zubaře šel ten "milostný" zvuk. Kluci - bohužel oba - se tak zalekli, že když jdeme k naší dr. tak schodům se vyhybají obloukem a pořád říkají, že tam nahoru nepůjdou. Vyprávím jim věčně pohádky, ale prd platný. No uvidím o dovče. Třeba to moc dramatizuji. Většinou z čeho nám hrůzu,dopadne přesně opačně.

Jak jste malovali s dětmi vejce? Za mě to letos udělala tchýně. Měla bych být asi ráda, ale spíš mě to mrzí. Udělala jich tolik že bylo zbytečné dělat další ještě extra. No s klukama jsem dělala minulý týden foukaný, ale doma to nebylo, takže takové to podomácku letos moc neměli. No snad jsem jim moc na tradici neubrala. Oni mají i tak radost, že jich každý vykoledoval ještě " tisíc" . Fakt nevím co s nima budeme dělat. Já je moc nemusím. Asi udělám nějakou pomazánku, ale co s tím zbytkem? Co s tím děláte?

Dobrou noc všem. Dokoukala jsem na VV, tak jdu chrupkat.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1308  [Dalších 1078 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.