Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dita+4 | 18741 |
|
|
15.4.2006 21:22:47
Ahoj holky,
Veri, krásné fotky a o tom kmoledování, jak píšeš, několikrát.... to jsem ještě nikdy neslyšela, je fakt, že Velikonoce se dost podle krajů lišía navíc já jsem z města. Ale sama píšeš, že Tě to taky překvapilo, že? Teda zase střevní chřipka, to je hrůza, ještěm, že to byla taková rychlovka a máte to za sebou. A prasátka jsou rozkošná:-) Pavlo, my zkušenost máme. Martínkovi vrtali a to ještě ani 4 roky neměl, někdy v zimě. Snesl to naprosto v pohodě, díky dr., která byla fakt skvělá, hezky v klidu mu všechno vysvětlila, co má dělat, co ona bude dělat, jak mu zoubek vyčistí, že mu ho zalepí stříbrnýma hvězdičkama, no zkrátka jen jednou potichoučku pronesl auau a to bylo všechno. Pořád ho chválila. Takže se neboj, je to hlavně o doktorce a o přístupu. Když si vzpomenu na sebe v dětství, to byla hrůza a jednou jsem při vrtání dokonce omdlela! |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
15.4.2006 19:23:38
Ahoj! Pavlo, s tím zubařem nevím. My chodíme od malinka, ale kaz je pro mě noční můra. Měla jsem obavy, jak to zvládne i se zdravými zoubky, naštěstí je v pohodě. Ale kdyby jí měli ošetřovat tak nevím :-( Každopádně držím palce, ať to zvládnete pokud možno v pohodě.
Veri, my na to kapání máme takový fígl. Nevím, jestli je to správné, ale naučil mě to manžel, protože je alergik a v létě si kape. Mě to dělalo vždycky problémy, takže to děláme tak, že kápneme do koutku zavřeného oka, pak oči otevřeme a ono se to rozteče do oka. Funguje to mě a zafungovalo to i s Kiki a nejsou žádné boje. |
| néni | 24998 |
|
15.4.2006 18:28:24
![]() Se všemi koledníky ![]() Překvapení pro všechny koledníky:-))) Ta naše nejsou :-) ![]() |
| néni | 24998 |
|
15.4.2006 17:56:00
Pavlo - ahoj, zdravím tě na dubňatech. Já ti moc neporadím, neb jsem ostuda a s dětmi jsem u zubaře ještě nebyla. Nechávám si to na dovolenou. Ale je fakt, že mě to zatím nenutí, neb klucí mají zuby zatím zdravé. Ale určitě ti poradí holky. Už jsme to tu trochu jednou probíraly.
Kriss - je to s tebou už lepší? Kiki má očíčko už pěkné. Jak ti drží při kapání? Mmch - dort je krásný. Určitě jste si i šmákli :-) Musím vám všem také popřát krásné velikonoce a dětem bohatou pomlázku. Ti naši si vykoledovali ňamek, že nám vystačí snad až do Mikuláše. Tady je takový jiný zvyk. Zpočátku jsem z toho byla hin. Děti tady chodí čtyři dny - dohromady 6x, takže toho mají pak plné kecky. Mireček dneska ani nešel, neb nám od tří hodin do pěti ráno zvracel a měl hrozný průjem, že jsem s ním vůbec nestíhala na záchod. No teď už je v poho, ale byla to noc hrůzy. Jířa to měl minulý týden, takže asi zase nějaká epidemie. Chjo. Jsem z toho vždycky strašně vyplašená. Jinak dneska jsme si konečně koupili novou pračku. S tou starou mi už ruply nervy. Otevřeli tu u nás Tesco, takže zaváděcí ceny byly dost dobré, tak jsme to využili. Vzala jsem si jí na splátky a nechtějí ani žádné navýšení. Byla to akce do dneška, což jsme ani nevěděli, tak nás to při svátku velikonočním velmi mile překvapilo. Jen doufám, že nám vydrží déle, než těch pět let, co ta původní. To by mě už asi šmejklo. No a co je nového u vás? Doufám, že je u vás klídek a pohoda. Počasí nám dnes přeje, tak je to moc fajn. Jdu dělat véču. Tak pak mrknu,jestli sem dneska některá zabloudíte. Pak sem šoupnu fotku z koledování :-)) |
| pavla |
| • |
15.4.2006 10:03:46
ahojte všechny maminky, chtěla bych se zeptat moje dcera která má čtyři roky má 1 zubní kaz takový větší a dva menší. Můžu se zeptat jestli někdo máte zkušenosti se čtyřletým dítětem jít k zubaři a jak to s nšmi tam probíhá. a spíš jak ji na to mám připravit. Za všechny rady moc děkuji
|
|
|
14.4.2006 12:20:32
Ahoj! Kiki už je v pohodě, jen musíme kapat do pondělka. Mě je pořád blbě :-( Dort je z cukrárny, vybírala a kupovala tchýně. Byl moc dobrej.
Tady taky prší. A já jak vylezu ven, tak je mi zaručeně večer ještě hůř. Takže jsme doma, dneska jsme s Kiki olepovaly vajíčka látkou. Ale moc jí to nenadchlo. Neva, v neděli budeme barvit a malovat. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
14.4.2006 11:45:54
JO jo, na Kiki je vidět, že jí není nejlépe. A dort, mňam:-)
Holky, já jsem se tak těšila na pěkné počasí a zase prší, já se zblázním, po cestě z nákupu Marťas zahučel z koloběžky do kaluže:-). |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
14.4.2006 9:40:00
Kriss,dort vypada bajecne,to jste si dali do nosu,vid?:)domaci vyroba?
na Kiki je videt to cervene ocicko..doufam,ze uz se ji to zlepsilo a tobe,ze je dobre! Jinak tady prsi,ale prsi snad vsude a zitra uz ma byt pekne..i kdyz tomu moc neverim,pri pohledu z okna:) Preju vsem krasne,slunecne Velikonoce!!! |
|
|
12.4.2006 21:30:35
![]() ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
12.4.2006 21:05:23
No ona k nám Lucka jezdí fakt vyjímečně, dřív to bylo každý 2. víkend, ale teď už je na ni u nás asi moc prťat:-), vždyť i s Niki jsou od sebe skoro o 5 let. A jak říkáte, že vypadá starší, tak to je fakt a je tomu ráda:-), teď dokonce dorostla na šířku na moji velikost kalhot!:-)
Martínek dnes padl do postele bez pohádky, bez protestů, byl ve cvičení a hned pak na bruslení, tak ho to asi unavilo. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.