| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1308  [Dalších 1058 >>]
Kriss,Kiki 4/02 3534
12.4.2006 21:02:49
Ahoj všem!
Veri, Kiki už je docela ok, i když oči má přece jen trochu červené. Ale aspoň už je nemá zalepené. Dneska jsem jí koupila sandálky a ještě jedny botky k šatičkám - moc se jí libily, tak jsem jí udělala radost :-)
Já sem radši fotky dávat nebudu, protože na její narozky jsem vypadala jak mumie a ještě v domácím oblečení :-/ Bylo mi děsně blbě. Teď už mě "jen" bolí v krku, ale stojí to za to.
néni 24998
12.4.2006 18:57:32
jéééééé Dito - no tak to jsem to pomotala. Vždyť já vím, že máš Martínka oslavence. No aspoň jsem v tom škaredém počasí vás trošku rozesmála :-)))
Věřím, že i manžel je fešák :-)) Patnáctiletá dcera - to mě překvapilo. Vypadá na víc. Moc jí to tam také sluší. Máte chalupu plnou dětí viď? Musí být u vás veselo. Vždycky se mi líbilo, kde bylo víc dětí. Jejich smích je k nezaplacení. Ikdyž ono to asi neni vždy růžové :-))

Dorty - ostuda, ani jsem je nepochválila. Krásné a věřím, že i výborné.

Leni - třeba i vy se už dočkáte pořádného zdraví. Na víkend hlásí až 16 Stupňu. aspoň dneska jsem to četla. Jé jak já bych šla už na zahrádku a jezdit na kole. Strašně mi to chybí.

Kriss - jak je u vás? Je už Kiki dobrá
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
11.4.2006 22:21:25
Dito,dik za vysvetleni:) Tvoje deti jsme poznala:)) jste hezka rodinka:)

NO to je jasny,ze tvuj byl nejlepsi:) Ja mam taky radsi ovocne,nez maslove a ten orechovy vypada na takovy ten maslak,vid?:))ale oba vypadaji moc pekne.
Dita+4 18741
11.4.2006 21:49:03
No a 2 dorty, jeden jsem dělala já, ten jahodový, ten druhý dělala tchýně, ani jsem to nevěděla, že ho udělá, takže tak. Vizuelně byl hezčí ten její, ale chuťově lepší ten můj jahodový:-)))
Dita+4 18741
11.4.2006 21:47:30
Leni, tak vedle Martínka je Lucka, manželova dcera,z 1. manželství, má 15 let a chodí k nám sem tam, no teď už spíš vyjímečně. A za Martínkem je Nikča, ale to jste asi pochopily, ta je opravdově moje, stejně jako Martínek a Mišenka:-)
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
11.4.2006 21:30:15
Holky, s Vama je fakt sranda:)))

Krasny fotky:)mnam a ty dortiky bych hned ochutnala:)
Misa mela akorat "problem",kdyz je videla, jak to,ze tam jsou dva dorty:)))
Dito,vedle Martinka je tvoje sestra?

Jinak ja chodim do prace a Misa je doma s dedou a dneska jsem s ni sla i na prochazku k veceru,udelalo se tak pekne-slunicko a ona od vcera je bez teplot a bez cehokoliv jineho...tak tukam,ale doufam,ze uz nic neprijde..no uvidime.

Kriss,taky preju,at to zustane Kiki u ocicek a nevrazi se do usi..ale to si myslim nedavno uz prozila,vid?:( ja mam dneska taky oci jak kralik a dost palej..

Dita+4 18741
11.4.2006 20:57:46
Veri:-)), se tady směju, jak koník:-)))), jakému Míšovi? Já mám Martínka. Manželovi (Michal) to samo taky slušelo:-)))), jenže toho na fotce nevidíš, slečna s flaškou v pozadí je Miška, moje 2. dcera. Doufám, že jsem to objasnila.
No já jsem ty děti tady nedávno taky domotala:-))))
néni 24998
11.4.2006 19:33:07
Dito - ten hubeňour jsi ty?:-)) Pánečku, jak to děláš :-)) No já se musím přiznat, že také se snažím ty povánoční kila zhubnout. Ale nejvíc mi pomáhá kolo a těchle srajdách pořád jezdit nemůžu. Tak to řeším, že nejím od 18,00 hodin. zatím se držím, ale nejhorší je,že manžel pořád leze do lednička a jak vrznou dveře, tak já už slintám. Jsem horší jak ti psi při učení podmíněného reflexu :-))

Jinak dorty jsou nádherné.Míšovi to také sluší. I té slečně s flaškou v pozadí :-)

Strach - tak to víš, že trochu strachu mám, ale když jsem viděla i jiné děti, tak vím, že to bezpečné je. Ale je jasné, že člověk nikdy neví. Na hlavě mají helmy.
Když to tak vemu, tak riziko je všude. První tři jízdy jsem také byla hin, ale pak jsem sama řvala, ať tak nebrzdí :-)

Kriss - držte se. Kikince ať očka brzo fungují a nejde to do oušek. Ty si uvař pořádny grog, nebo svařák, nalož se do vany a zavrtej se. Občas to pomůže. Já to takto v začátcích docela přejdu.

Leni, co Míša? Marodíte spolu?
Dita+4 18741
11.4.2006 12:03:31
Holky, děkujeme za přání k narozeninkám.
Veri, kluci jsou šikulky, ale nemáš o ně strach? Já bych se asi docela bála.
Tak tady pár fotek z narozenin.

Kriss,Kiki 4/02 3534
10.4.2006 18:25:56
Ahojky! Teda Dito, to je fakt černá kronika. Hlavně, že už to nepokračuje ;-) Někdy se to tak nakupí. Brácha to měl s dvouletou holčičkou podobně na Vánoce. Na Štědrý večer jeli na úrazovku, tam jí udělali rychlosteh (jen to stáhli) a za dvě hoďky tam byl brácha znova a to už bylo šití. Říkal, že se na něj koukali dost divně, jenže ta jejich holka se všude bezhlavě vrhá.
Já jsem zůstala s Kiki doma, zánět spojivek se potvrdil, kapeme antibiotika, uši zatím dobrý. Mě děsně bolí v krku, tak jsem ráda, že jsem doma. Jako za starých časů :-D
Veri děkujeme za obrázek a všem za přáníčka a samosebou taky přejeme všem oslavencům hóóódně zdravíčka a kupu dobré nálady :-)))

[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1308  [Dalších 1058 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.