Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
10.4.2006 8:48:03
Dito,to je teda hruza takovych urazu:( Prejeme Martinkovi,at se brzy zahoji a vse nej,hlavne hodne zdrvicka k narozeninam!
Kriss,Kiki prejeme take hodne zdravicka a jen to nejlepsi. Jinak ted opravdu radi viroza,co ma Misa..dva dny jsou horecky a pak nastoupi ryma a kasel..dneska byly prvni znamky rymy..ach jo:( Dneska jsem v praci,ale uvazuju o osetrovacce od zitra..uvidim,jak to tam dnes s dedou bude zvladat..rano plakala,ze chce s maminkou byt doma. |
| néni | 24998 |
|
9.4.2006 23:12:03
Sem dožehlila, tak ještě nakukuji. Holky - teda tak vás to všechny takhle zklátilo. Fakt přeji všem u vás doma brzké uzdravení. Já se zatím pořád držím, ale nevím, jak dlouho, když už to kluci přinesli ze školky.
Leni - ano, tam se také jezdí. Letos se bude jezdit přímo u nás ve vsi.Takže je to vlastně doma :-) S tím, jak to jede do kopce si nic nedělej. Já se na to samé před cca 8. lety ptala manžela taky :-))Já původně myslela, že je to také na motůrek :-))) Kriss - tak ať se Kiki líbí. U nás ve školce se zatím nic takového nekonalo. Jo mmmch. VŠECHNO NEJLEPŠÍ KIKINCE K DNEŠNÍM NAROZENINÁM. MNOHO ZDRAVÍČKA, ŠTĚSTÍČK,POHODY A KLÍDKU. UVIDÍŠ OSLAVA S DĚTMI SE URČITĚ JEŠTĚ POVEDE. AŽ BUDEŠ MÍT DORTÍK, TAK HO SEM HOĎ Pro Kikinku ![]() Dito - doufám, že je Martínek už v pohodě. Asi na tyto narozky nezapomeneš viď? Nejhorší je, že je to vše hned a člověk s tím moc neudělá. Pofoukej mu i za nás bebánky. Pro Martínka Martínku, i tobě přejeme k zítřejším narozeninám hromadu zdravíčka, které nyní určitě moc potřebuješ, mnoho pohody a radostí v životě. ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
9.4.2006 20:35:07
Teda Leni, to je smůla. Ale já to mám doma v bleděmodrém. Není měsíc, aby někdo neonemocněl. A rýmy a kašle už ani nepočítám, to víc máme, než nemáme, už jsem z toho taky hotová.
My jsme měli tento týden veselý. V úterý Martínek spadl ze židličky, houpal se, dozadu a způsobil si otřes mozku, za 2 dny spadl přímo na tvář, rozrazil si ret zevnitř i zvenku a sedřel kůži na tvářičce, teď vypadá jako špinavý:-). Dnes opět spadl na hlavu, když něco hloubil do země klacíkem a klacík prasknul:-) Jinak včera byla oslava narozenin, Martínek byl spokojený, dostal mmj od Nikči hru (zrovna jsme se tady o tom bavili, že je vůbec nehraje a teď už teda hrajeme zatím téměř neustále:-)). |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
9.4.2006 20:18:19
Ahoj holky, snažila jsem se vložit příspěvek v pátek, ale nějak to nefungovalo. Do toho planetária v pátek se školkou nejeli, protože jedou až v úterý ;-) Měla jsem špatné info. Nicméně Kiki nejspíš nepojede, protože má zánět spojivek, občas jí pobolívá ucho a tak. Včerejší oslavu jsem zrušila pro děti, aby se nenakazily, takže přišli jen dospělí. Já byla úplně vyřízená, protože je mi taky blbě. Všechno mě bolí, hlavně v krku, mám teplotu... Takže zítra mažeme k dr.
Veri, kluci vypadají suprově :-) |
|
|
9.4.2006 19:57:28
Veri,to je uzasny:)ja jsem byla ale za "blbku" kdyz jsem prohlasila,jak to jede do kopce:))) no nic..manzel mel ze mne srandu:))pry se jezdi zavody u sv. Jána.
Veri,moc dekuju za podporu v nemoci:)Uz jsem myslela,ze to bude dobry,odpol.byla misa bez teplot,ale vecer zase 37,8...zatim "jen" teplota a unava. cely den lezela, k veceru zacala trochu "ozivat".Snasi to musim rict dobre. |
| néni | 24998 |
|
9.4.2006 18:50:19
ahoj holky, tak se jdu s klukama opět povytáhnout:-) Trénujeme s klukama na závod minikár. Byli vybraní jako předjezdci, tak jsem na ně sama zvědavá. Strašně je to chytlo. Nejhorší pro mě ( pro kluky prý nejlepší ) je, že nemají vůbec strach a pustí to z kopce skoro po hlavě. Byl tu dneska kámoš ( vítěz i v Itálii ), kteréj z nich byl hin. Manžel ten je úplně jasnej, neb může do nich vkládat to, co dělal sám jako malej. No z jedné strany mám strach, ale z druhé jsem na ně pyšná, že jim to tak jde. Dám sem malou prezentaci :-) Omlouvám se za tu chloubu,ale jsem z toho sama celá rozrušená :-))a chtěla jsem se s vámi podělit o zážitky.
![]() Mireček ![]() Jiříček ![]() |
| néni | 24998 |
|
9.4.2006 10:54:44
Leni - tak to je mrzuté. U nás to ve školce začalo taky odpadávat. Kluci minulý týden byli také doma,ale v sobotu jsem s nima šla už do herny, tak snad to bude už dobré. Horečky jsme neměli,jen kašel a nudli. Buď silná. Brzo snad už přijde sluníčko. Já jsem z toho taky vždy tak rozhozená, neb jsou celkem mrzutí, nic je nebaví a pořád fňukají. Pofoukej Mišku za nás a posíláme zase vílu s kopicí jahůdek plné zdravíčka
![]() |
|
|
8.4.2006 18:48:04
Tak jsem mela Misu vcera poslechnout..dneska jsme byli na chate a prijeli dom a Misa horela..a ma zase horecku..zitra mela byt oslava u babicky..tak smula:( tri tydny ve skolce..co muzu chtit..jsem neskutecne otravena:( v patek tam odchazel chlapecek s horeckou a ona vedle nej den pred spala..tak jsem zvedava,co z toho zase bude..zatim ji boli nohy a brisko a ma 38,4.
Holky,mejte se lip!papa |
|
|
7.4.2006 9:16:47
Holky,dekujeme za pranicka:) tak v nedeli nas ceka posledni oslava a nakonec jsem koupila soubor her Vecernicek.Je tam asi 6 her,tak budeme mit zase o zabavu postarano:))
Misa dneska zadonila,ze nechce do skolky,ale nakonec ji tatka domluvil a sla..ja uz malem "vymekla" a bezela pro ni po obede (sama bych ale ani obed netihla:)) preju hezky vikend!premyslim o nejakem vylete na sobotu,ma byt pekne. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
6.4.2006 15:06:12
Leni, opravdu jste úplně stejné:-), jen ta barva očí. My budeme slavit taky jako Kriss v sobotu, zítra se chystám na dort, taktéž jahodový:-), ještě musím objednat chlebíčky. Dárek už máme.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.