Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
6.4.2006 14:14:59
Mělo tam být den D!
Stolní hry - my hrajeme Krtka a Člověče, nezlob se. Taky jsme zkoušeli Černého Petra. Jinak nic. Takže taky veškerá rada žádná. Vlastně u známých na chalupě měli "Z pohádky do pohádky" a to se Kiki moc líbilo, nebo taky "Perníková chaloupka", ale ta je ještě po bráchovi, nevím, jestli se prodává. |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
6.4.2006 14:10:37
Zdravím po delší době :-)
Mišce dodatečně všechno nej nej, Lenko opravdu je ti moc podobná, hlavně pusu máte úplně stejnou :-D A dort vypadá báječně! My budeme slavit v sobotu, i když den den je v neděli. Pořád ještě nemám dárek :-( Absolutně nestíhám. A to vlastně "jenom" chodím do práce. Kiki jede zítra se školkou do planetária. Už jsme docela zdraví, až na nějakou tu rýmičku. |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
5.4.2006 22:23:50
jeste s tou podobou,ja totiz vetsinou slysim,ze je to cely tatinek:) ale taky si myslim,ze neco ze mne ma:)
|
|
|
5.4.2006 22:22:22
Veri,ten dort jsem pekla ja a jsem na nej strasne pysna:))takze dekuju za pochvalu:)musim rict,ze to je muj nejpovedenejsi dort:)a mel opravdu uspech:)Misa se rano vzbudila a rika mame jeste dort? ja si dneska dam Š a A:)))
Meli jsme tu dneska kamaradku s dvoumesicni holcickou,tak jsem si ji pochovala a zavzpominala na stare casy:) Bylo to fajn. tak to jsem rada,ze je mi Miska podobna:) |
| néni | 24998 |
|
5.4.2006 16:19:01
Lenko - ten si pekla ty? Je krásný. Hned bych ochutnala :-)
Jinak musím podotkonout, že až na oči, tak je ti Miška strašně podobná. Moc vám to tam oboum sluší. |
|
|
4.4.2006 22:37:18
tak jeste jednou trochu vetsi:))
![]() ![]() ![]() |
|
|
4.4.2006 22:33:29
holky,pokusim se vlozit ty fotecky z dnesni oslavy:)
|
|
|
4.4.2006 21:53:12
holky,moc dekujeme za pranicka..zitra mise ukazu vsechny obrazky co jste ji poslaly:)
no s hrama jste mi teda neporadily:( zitra pujdu do sparkysu a juknu co nabizi:) Veri,Jirikovi a Mireckovi vse nej a hlavne hodne zdravicka k zitrejsim narozeninam!!! Nam se dnesni oslava povedla,prisli nasi kamaradi s chlapeckem - 8mesicu.Bylo to fajn a dort dobroucky:)fotky mam,ale zatim jeste ne v pocitaci..tak vydrzte:)Zitra pokracujeme s kamaradkou a dvoumesicni holcickou a ukoncime rodinnou oslavou v nedeli:) |
| néni | 24998 |
|
4.4.2006 19:28:28
holky - díky za přání. Zítra je ten velký, kdy nám čáp přinesl kluky, ale slavili jsme to v sobotu, neb tento víkend mám totálně narvaný.
stolní hry - také ještě nehrajem. V akci jsou u nás Puzzle, pexeso, stavebnice, kostky, vláčkodráhy.....Já to spíš s nimi ani ještě nezkoušela. a Teď to nejdůležitější!!! Míšo od mamky Lenky - všichni ti přejeme mnoho zdravíčka, lásky, krásných úsměvů k tvým narozeninám. Hezky si to s kamarádky a rodiči užij. ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
4.4.2006 18:17:08
Ahojky holky, stolní hry my teda vůbec nehrajeme, takže neporadím, Martínek si stále jezdí s autama, vláčkama, hraje se zvířátky, nebo vyrábí z plastelíny špagety:-), jednou za čas si vytáhne Nikolčin Barbie dům a hraje si s barbínkama:-)))
Malá Miška si zase moc ráda jezdí s autíčky, no co, hlavně, že se zabaví a jsou hodní:-). Mišence od Lenky přejeme všechno nej k dnešním narozeninkám. ![]() A klukům od Veri taky, nevím, kdy přesně je měli, nebo budou mít. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.