Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
4.4.2006 9:50:01
holky,mam na Vas dotaz:) Shanim pro Misu a jeji stejne starou sestrenici stolni hru (mame krteckovu zahradku,clovece nezlob se a taky hraje carcassone) tak neco dalsiho..nemate neco vyzkouseneho?
diky moc:) |
|
|
3.4.2006 21:43:22
jo,veri,jidelni zidlicka na sankach to je fakt vychytavka:))) kocarek na sankach,to uz jsem videla:)
|
|
|
3.4.2006 21:42:38
Veri,super dorty,motorky,kluci..no parada:)museli jste si to poradne uzit..tri dorty..mnam:))
Dito,Martinek je opravdu sikovny,kdyz toho tolik zvlada,my jsme letos bohuzel kvuli nemoci na hory nejeli:(loni sjizdela kopecek,snazila se,ale ne moc dlouho..na sjezdovku to nebylo:) navic my taky nelyzujem..letos jsme si chteli pujcit takovy ty malicky lyzicky ze srandy:) a misa mela zamluvny v pujcovne lyze,boty,helmu..no nic,tak snad pristi rok..o Velikonocich to uz se snehem moc dobre nevidim. Jinak ja ted dodelala svuj jahodovy vytvor:) zitra taky hodim fotecky..prijdou kamaradi na oslavu,tak doufam,ze to stihnu vyfotit driv,nez to snedi:))) misa nemohla dneska usnout jak se tesi:) |
| néni | 24998 |
|
3.4.2006 19:08:20
Teda Dito - Martínek je šikulka. Moc mě pobavila i fotky kočárku na sáňkách. Český človíček si vždycky poradí :-)
Kolečka - letos to chci už také zkusit. Ale máme docela blbý kola, že to jde klukům celkem ztěžka šlapat a ještě tu máme samé kopečky. Jen u baráku je trochu rovinka. No na naučení stačí, ale příští rok chci investovat už do pořádných. Já si myslím, že Martínek ovládá hodně. Brusle jsem ani nezkoušela, ale na lyžích jim to celkem šlo. Mireček byl obzvlášť šikovný. Stoupnul si a jel. Ale to víš, mají zatím jen ty obyčejné lyžičky, tak to je jen tak na to popojíždění. Šlo mi hlavně, aby se pěkně udrželi. Příští rok to zkusíme se školičkou tady u nás na malé sjezdovce. Chtějí to příští rok rozjet pro děti, tak se na to těším. Tady je jedna naše vychytávka. To byli kluci ještě malý. Nesehnali jsme druhou opěrku, tak jsme to vyřešili jídelní židličkou :-)))))) Jak jsem psala, Český človíček je Český človíček :-))) ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
2.4.2006 22:05:24
Jé, Veri, krásné fotky, kluci jsou šikovní.
Holky, jezdíte na kole bez přídavných koleček? Martínek to dnes zkoušel, ale zase jsme je tam vrátili:-), manžel říkal, abychom na něho neměli přehnané požadavky, letos se naučil bruslit, dobře lyžovat, tak na chvilku klid:-), no doufám, že se to během jara povede, přes týden ho to učit nemůžu, mám kočár s Miškou, tak bych nezvládala. No a bruslení, to jo, Martínek chodí 3x týdně na trénink s Nikčou, je tam v části s malými dětmi a učí se základy bruslení, manžel z něho chce mít hokejistu, Marťas ale tvrdí, že bude krasobruslař jako Nikča:-) Tak tady je pár fotek. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| néni | 24998 |
|
2.4.2006 13:29:29
Dito - na fotky se i já těším :-)
|
| néni | 24998 |
|
2.4.2006 13:28:18
Dito - i já tě vítám. Věřím, že jste si to užili.
Malování - já vždycky ráda dělala s barvama. Moc mě to baví. Až budeme mít pokojíček celý hotový tak se ráda pochlubím :-)) Udělala jsem ho modrožlužtý a vypadá to fakt dobře :-) Vím samochvála smrdí, ale nedá mi to. Celé jsme jim to tam přestavěli, tak je tam teď více místa i světla. Až našetříme nějaké korunky, tak chci ještě udělat skříně na míru,neb tam mají skříně ještě po mě, takže jsou dost ojetý. No ale zatím slouží, tak si chválu také ještě zaslouží. Leni - věřím, že ZOO jste si užili. Dost nás to také láká, ale radši Hlubokou zkoušet nebudeme, neb určitě víte - je to tam samá ptačina :-( Narozeniny - ještě za chvíli přijede rodinka s dvojčaty a máme to za vše za sebou. Včerejšek byl velmi náročný. Teď je mi už fajn, ale ráno - ovej, ovej. Po čtyřech letech jsem slavila vlastní porod. Sjelo se nám tolik známých, že se to tu rozjelo, jak už dlouho ne. Opravdu se vydařilo :-))) Dám sem dvě fotečky, časem kdyžtak více. Stihla jsem si na album dát zatím jen ty dvě. Tak se zatím loučím a mrknu asi až v týdnu. hezky si užijte slunečné odpoledne a doufám, že vás nezlobí povodně. ![]() to je fotka s foukání dortíků a druhá je ukázka, jak jsme se dočkali díky dárku nezávislosti na mamince a tatínkovi. Včéra nás prostě nepotřebovali a dnes je to to samé :-) ![]() |
|
|
1.4.2006 22:15:45
Dito,vitam te zpatky doma:)hora pradla a zehleni,vid?:)
to vis,ze se nevnucujes,rychle sem s fotkama..jsem zvedava:)Martinek brusli?to jsme jeste nezkouseli...lyze loni,letos nam hory nevysly:(mozna jeste o Velikonocich ale to uvidime,jak s pocasim. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
1.4.2006 21:54:32
Veri, ty jsi fakt dobrá, to já bych nezvládla, ani bych se po pravdě do ničeho takového radši nepouštěla.
Martínek je 10.4. Oslavovat budeme v sobotu. Dnes má narozky manžel, takže to bude zároveň. Včera večer jsme se vrátili z hor, bylo to super, měli jsme se fajn, jen to počasí mohlo být lepší, ale lyžovali jsme pořád i přes déšť nebo mlhu. Po 2 dnech na menším svahu jsme se s Martěm vydali na veliké sjezdovky kolem 3km a ty sjížděl od 10 do 16 hodin úplně v pohodě, fakt ho to hrozně chytlo, má asi i docela trénink z bruslení, tvrdí manžel, že mu to hodně pomohlo. No a dnes ráno po probuzení nám oznámil, že chce jet do KRAKONOŠÍ lyžovat:-))), tak jsme si říkali, že se ještě letos vydáme, jen tak na den, někam blíž k nám, což je asi na Praděd a necháme Mišku mamce a pojedeme jen s Martínkem a Nikčou. Hodím sem pár fotek z hor a lyžování, doufám, že se moc nevnucuji:-) |
|
|
1.4.2006 20:26:27
Veri,klobouk dolu,ze ses pustila sama do malovani:) jsi dobra!To asi kluci koukali,co?:)
My se zatim drzime..no a s narozkama,mame je v utery a tatka koupil Mise autodrahu..ona ma u dedy takovou malickou a bavi ji a tak se ji zeptal,jestli chce jeste masinku na kolejky nebo autodrahu,zazarily ji ocicka a ze auticka...no a co myslite..vydrzel tatka do uterka?:) Misa ji dostala uz vcera:)) ale mela taaakovou radost:)Tak maji ted spolecnou hru:)...meli jsme tu totiz vcera moji kamaradku ze Slovenska,tak jsem delala chlebicky a kolac a tak..no a tak jsme Misce rekli,ze je to takova predoslava:) v utery budeme slavit doma a o vikendu bude velka oslava u babicky a bude slavit jeste Misi sestrenice taky 4 roky...takze z oslav nevyjdeme..no a jeste nejaky darecky mame schovany:) Dneska jsme byli v ZOO,bylo to fajn..pocasi bylo dneska fakt Aprilovy...:) mejte se krasne a hlavne zdrave! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.