| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1308  [Dalších 1018 >>]
néni 24998
31.3.2006 11:55:23
To koukáte, že jsem už tady co? :-))) Dneska jsem si vzala dovču, všechny chlapy z chalupy vypakovala a.....kdepak nelenoším. Dala jsem se do malování děcáku. Chci to stihnout, než přijdou uličníci ze školky, aby měli překvapení. Celé jim to tam přestavím - malý dárek ode mne k narozeninám. Dneska to tu hodlám celé vykydat, neb od zítra začnou jezdit návštěvy na oslavu. Slavíme kluky tentokrát dříve, neb další víkendy mám furt něco. Nakoupila jsem už balonky, takže večer mě čeká ještě foukáníčko a zdobeníčko, ale už teď jsem celkem hin, tak snad něco ještě nafouknu:-)Jinak tchýňka mi už ukazovala dort, který klukům nechala upeci. Fakt pěkný.S Dárkama to už také nevydržela a dala jim je včéra. Pak pošlu fotky.

A co u vás? Leni - také se už chystáte. Jste koukám den před námi. A Kriss s Ditou, kdy vy jste přesně?

Doufám, že nemoci a období mrzutosti je už od vás všech pryč. Já musím zaklepat, ale zatím jsme pořád dobří. Začínám věřit, že ty vitamíny Marťánci snad k něčemu budou. Kombinuji to ještě s Bifidusem. Já na reklamy teda nedám, ale tonoucí se stébla chytá a ono to stéblo vypadá, že je dost silné.

Mějte se všechny a všichni moc hezky. Už se těším na všechny fotky s vašimi malými - no malými, oni už zas tak malý nejsou :-)-oslavenci. Zdá se neskutečný, že za dva roky půjdou do školy. Dneska v novinách máme fotku s Píseckými trojčátky a mě se ani nechce věřit, že jsme něco podobného :-)) měli i my doma. No letí to. Páček , jdu malovat další vrstvu :-))
Kriss,Kiki 4/02 3534
28.3.2006 19:11:09
Tak já se taky přidám s pozdravem. Kiki už "objektivně" nic není, ale je pořád ukňouraná a protivná. Dneska si jí nechal manžel, protože i špatně spala - kňourala ze spaní a budila se :-( Doufám, že už bude ok.
K lyžím - my s manželem nelyžujeme vůbec, ale příští zimu bych chtěla Kiki vytáhnout na hory a případně jí zaplatit lyžařskou školičku. Švagrová-nelyžařka to tak udělala a docela si to chválila. Abych jí dala aspoň možnost okusit to ;-)
néni 24998
28.3.2006 18:30:48
Dito - tak to je šikula. My letos zatím lyže jenom zkoušeli, ale nijak zvlášť jsem s nimi necvičila. Sama to moc neumím :-)) Ale včéra jsme vytáhli kola a nechápala jsem, jak to krásně uměli. Jde vidět, jak přibrali na síle, neb už vyšlápli i kopec .-))

Díky za info k neštovicím.

Dito ty si hezky doužij lyže, neb tady je potopa
a všem ostatním zdravé dětičky. Už se nám pomalu blíží oslavy, tak ať jsou děti na to zdravé .-))

ahojky
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
28.3.2006 13:57:17
Dito, velika gratulace Martinkovi a uzivejte hory!!! Tady dneska cely den prsi.Jak na horach?Jaky je snih?
Dita+4 18741
28.3.2006 10:42:55
Ahojky holky,
zdravím vás na rychlovku z hor. Máme se super. Martínek se naučil jezdit sám na vleku a dolů jezdí taky obstojně, dělá obloučky a krátkou sjezdovku sjede i bez pádu. Tak jsem ráda, že se to stihl naučit ještě před 4. narozkama:-)))
Miška spinká před hotelem v kočárku, manžel s Niki a Martínkem lyžují a já hlídám Mišku vysílačkou od netu:-)
Mějte se hezky a marodům brzké uzdravení.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
25.3.2006 23:34:39
ahoj holky,Kriss,teda chudinka Kiki:(ted jsou ty nemoci fakt umorny:(
Drzim palecky,at se to brzy vylepsi!co jsem slysela,tak to trva tak ty tri dny:(

Veri,my meli nestovice loni po horach,Misa se nakazila od jednoho chlapecka,ale mela snad jen tricet pupinku a snasela to dobre,ani si to nedrbala..no ale je to opravdu na takovy ctyri tydny hlidani doma..

Misa byla ted tyden ve skolce,dneska tu mela devitiletou sestrenici s moji segrou,tak si pohraly,ani jsem o nich nevedela..bylo to fajn.Ale oni jsou az z Moravy,takze se moc casto nevidime:(

tak si nezapomente preridit cas:( a dobrou:) a vsem hodne zdravicka!
Kriss,Kiki 4/02 3534
25.3.2006 23:07:48
Veri, je to síla. Má celej den teplotu, po Brufíku to sleze a pak zase vyskočí a je ukňouraná. Asi jí není moc dobře. :-(
Neštovice jsme měli loni v létě a to tak, že všude. Dokonce jsme si to vyfotili, protože to bylo nevídaný. Nakazili jsme se záměrně a hned napoprvé. Ale pak jsem si to vyčítala, když jsem jí viděla, bylo mi do breku. No ale aspoň to máme za sebou.
néni 24998
25.3.2006 18:24:23
Kriss - tak to je síla. Ty zatracený nemoce snad neodejdou.

Holky, už byly u vás neštovice. My je ještě neměli,ale zrovna teď jsem četla článek na očkování. Ovšem jednou sérum stojí 1400 Kč. Tak nevím, nevím. Budu to muset probrat s dr.
Byla jsem s klukama ještě před školkou na nakažení dvakrát a ani jednou jsme to nechytli. Teď tady řádí,tak se docela bojím, neb další marodnost by asi nebyla příjemná v práci :-((
Kriss,Kiki 4/02 3534
25.3.2006 10:06:28
Ahojda, holky! Tak my zase marodime. Kiki ma nějakou zvracecí virozu, byli jsme vzhůru skoro celou noc :-( Teď má teplotu, doufám, že to brzo přejde.
Kriss,Kiki 4/02 3534
20.3.2006 8:59:34
Ahoj holky! Tak mě Kiki připadá akorát, má necelých 17kg a nějakých 104-105cm. Včera večer vzala poslední atb, tak si jí taťka nechal ještě naposledy doma a zítra už jde do školky. Taky po 14 dnech. Jinak u nás nic nového. V sobotu jsem byla na plese, tak jsem si to užila. A Kiki, ta si užívala u švagrové s jejich dvěma holčičkama :-) Bylo to fajn.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1308  [Dalších 1018 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.