| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 1308  [Dalších 1008 >>]
néni 24998
19.3.2006 18:04:40
Tak Leni, Dito - my jsme také hubeňouři. Vrátili jsme se od známých, kde jsem kluky vážila ( nám váhu totálně rozebrali a novou jsme ještě nekoupili ). Váha
Mireček 14,5 kg, Jiřík 13,5 kg. Takže máme dokonalé atlety. Ale Jířa to asi brzo dohoní, neb cpe na co příjde. Jenže u nás je to tak, že má období, že se cpe, "ztoustne" a hned z toho vyroste, takž pořád atletická postava se u nás drží :-)). No jak už jsem jednou řekla, hlavně, že jsou zdraví. Doktorka se drží hesla nenutit. No sice mi chvíli trvalo, než jsem na to sama přišla, ale už jsem se to také naučila. Nervy mám jen jedny :-))

Leni - ať to Miška zvládne. Já mám taky vždy hrůzu, když jdou po delší době do školky. Což Míma, ten je v pohodě, ale Jirka je posera. Ten to většinou za oknem obučí.

Jinak jsem už objednala u kámošky dorty. Letos to vyhrály sluníčka. Už se ho klucí asi taky nemůžou dočkat. Hlavně prý ať je tam hodně marcipánu. No pak dám fotku. Jo jo, už se nám to blíží.
Dita+4 18741
19.3.2006 8:37:40
Ahoj holky,
my dnes jedeme na oběd k tchánovcům.
Leni, nic si z toho nedělej, že je Miška hubeńour a drobek, u holčiček to nevadí, u nás byla minulý týden kámoška s dětma a holčička je o měsíc a půl mnladší, než Martin a váží o 2 kg víc!!!, Takže téměř 19kg.
Poměřovali jsme holkám zadečky, obě měly jen punčocháčky a Nikčin 9,5 a té holčičky byly úplně stejné:-)))))
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
18.3.2006 21:50:26
Veri,tak si pekne uzila odpoledne,vid?:) to ses musela az nudit:))) my jsme byly s Miskou jen na prochazce,chodniky jsou uz suchy.

Diky za pochvalu,mam radost,ze jsem se do toho dala,zitra prijde tchyne na obed,tak si da:)kolac vsem moc chutnal..a ja jsem navic na sladky,takze se i premuzu,abych to upekla:))

v pondeli tedy po dvou tydnech pujde Miska do skolky..to jsem zvedava,jak to tam zvladne dlouho ve zdravi.

Gratuluju,ze se kluci rozjedli:) Misa je ted jak kyselina a hlavne,co ji tatinek,to musi mit taky:) ale neni to na ni videt:) stale necelych 15kg:) ale trochu se vytahla:) a rika posl.dobou,ze ji bolej nozicky,tak asi zase roste:)
néni 24998
18.3.2006 18:30:08
Tak to jsi šikovná, když ještě pečeš a je ti nic moc. Já také docela ráda peču, ale jí se to u nás jenom jeden den, a pak to nikdo nechce. Když to pak nesu slepicím, tak zuřím. Jé jak já se těším, až mi ti klucí začnou pořádně jíst. No ikdyž Jiřík se teď tak rozpapal, že mě to moc hřeje. On byl vždy hrozný nimra a teď předčí i Mirečka.

Jinak dneska jsme bobovali a stavěli sněhuláky. Museli jsme si to vyfotit, jak 18. března máme před chalupou sněhuláka. Kluci mi také udělali dnes radost, že bobovali sami a vůbec, ale vůbec nechtěli moji asistaci. Teda - já se dnes fakt totálně venku flákala :-))
18.3.2006 16:34:21
Veri,tady snih taje a nechumeli..doufam,ze nezacne:)
Nechci to zakriknout,ale byla jsem u homeopata "samana" :) - kvantova homeopatie a dal mi neco na chripku a krk dobry!tukytuk.ALe jsem dost unavena:(

Miska se drzi a tatka uz je taky skoro uzdraveny:) ted jsem dala do trouby kolac-hrabenciny rezy,uz se na nej tesim:)

néni 24998
17.3.2006 19:19:17
Teda holky, u nás normálně zase celý den chumelí. Přijde mi, že sluníčko se už snad vybilo :-(
Leni - je líp? Já jsem teď taky pěkně chycená. Kluci v pohodě a na mě to padlo. Doufám, že jim to zase nevrátím. Už přes měsác je cpu marťánkama, tak snad to trochu pomůže.

VV - no já celkem koukám, ale většinou u toho něco dělám, takže tak napůl oka. Je pravda, že jsou to úplně jiní lidi - takový bez studu a ohledů. Nevím, nikdo mi tam zatím nic moc neříká. Možná Tonny a ta blondýnky - myslím, že se jmenuje Karolína. Ostatní mě nijak nezaujali. Zpočátku mi byl protivný ten teploušek, ale zase jeden z mála tam dělá docela srandu.
tak zatím
15.3.2006 9:29:23
Dito,vis,ze jsem si tech kluku vubec nevsimla?:) a to ze o den pozdeji,to mi nevadi..aspon si to uzivam dyl ty narozky:)

A jsem rada,ze neblbnu jen sama:)))

Na VV obcas kouknu..ty prvni jsem sledovala pravidelne,tihle jsou celkem divni..uz me to tolik nelaka sledovat kazdy vecer,co se tam deje..ale prehled celkem mam:)

Jinak me skrabe furt v krku,ach joo:( ale zatim jsem v praci:)

Dita+4 18741
14.3.2006 22:03:21
Holky,
tak mně už ta zima vlezla totálně na mozek a kompletně ho zatemnila:-), nejen, že jsem Lence přála o den později, růže jsem napoprvé nevložila, navíc jsem jí přála hodné kluky, když má jednu Míšu, no jsem já normální???:-(
Leni, promiň, už mně fakt hrabe. Ale normálně vím, že máš Míšu, už proto, že já mám taky Míšu:-)
Holky, jinak, koukáte na VV?
Tak dnes už radši jdu.
néni 24998
14.3.2006 21:01:00
Holky - jen nakukuji. Jsem ráda, že nemoce trošku ustupují, tak šup, šup ať jsou totálně pryč!!!

I já jsem dneska nekvalitně naladěná. Když jsem otevřela vrata a viděla zase zasněžené auto, tak jsem šla málem do kolen. Jížní Čechy hlásí cca 8cm sněhu navíc. Chudinky sněženky, které vykoukly v sobotu ze zahrádky jsou zase neviditelné. Trošička pozitiva zase zapadla.

Holky držte se. Snad se jara už dočkáme. Páček v týdnu snad více
14.3.2006 11:10:35
Jinak v Praze jen tak neco poletuje,ale zadny velky chumeleni to neni,chodniky uz jsou celkem cisty...uz nechci zadny snih:(chci jaro,teplo a slunicko:)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 1308  [Dalších 1008 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.