Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| néni | 24998 |
|
8.1.2006 19:04:06
Tak zkouším dát už půl hoďky fotku a vůbec mi to nejde, tak to zkusím zítra.
Odpoledne jsem nemohla, byli jsme pryč:-) dnes jen krátce, jdu žehlit. Míšo - příjemný pracovní zítřejší den. Dito - koukám, že brzo budete slavit první narozeniny. Chystáš nějaký dortík. Ráda beru inspiraci |
| néni | 24998 |
|
8.1.2006 9:24:50
Dito - organizace - myslím, že to zvládám :-)) Musím, jinak by se z toho picla, neb to jinak nejde. Škola bude stejná, ale kroužky nechám na nich - nechci je slučovat a už dnes je každý jiný. Snažím se nedělat z nich jednotku :-)). Popravdě i přemýšlím, zda je dát do stejné třídy. Ještě mám čas, jak se vše vyvrbí.
Třetí mimčo chceme až půjdou do školy, abych mohla mít více času právě na jedno:-)). Spinkání - na to mám jako jedna z mála štěstí. Fakt mi spí a když ne, tak přesto leží a třeba si u toho hrají, ale já mám cca 1,5 klid:-)) a můžu v klidu uklízet, nebo se věnovat mé oblíbené činnosti - decoupage. Jsou tak prostě naučení. No a když blbnou hodně, tak si k nim lehnu a oni během 10 minut usnou. Fakt mám štěstí, kterého si vážím, neb vím, že děti kolem čtyř let už dávno nespí. Tento víkend to zkoušíme bez ležení celý den, ale Mireček byl večer už dost mrzutý. No jako se vším - musíme tomu dát čas. Holky - mastíme nakupovat, tak doufám, že nikde nezapadnem :-)) Leni - zdravím - jak se těšíš do práce? :-)) Já mám z toho už trauma, teda spíš z té zasněžené silnice. Jé jak se těším na jaro :-)) Ps. Odpoledne sem dám foto z naší zimní krajiny |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
7.1.2006 23:18:57
Čauky, stromeček ještě neodstrojujeme, ani na příští víkend to ještě neplánujeme, máme moc hezký a absolutně vůbec nepadá.
Jinak kluci spí po o? To jsem teda úplně v šoku, neb Martínek přestal definitivně spávat na podzim 2004, to jsme vzali dudlík a tím pádem už neusnul:-(, docela bych brala odpolední vegáč:-), zvláš´t, když jsem byla po 3. těhotná, ale neusne. A kdy plánujete to 3. mimčo? Už někdy v dohledné době? 3 jsou super, ale někdy je to síla na nervy a organizaci:-), ale zase, když máš dvojčátka, budeš to mít klidnější, protože budou všude stejně(koníčky, školka, škola atd.) Já to mám dost rozlítané, Nikča každý den trénink, zpět se dopravit sama nemůže, neb už je tma a to se bojím, škola, Martin školka, hudebka, Miška plavčo, hudebka... Tak snad vám vyjde ta holčička:-) My jsme se před hoďkou vrátili ze závodů v Uh. Hradišti, byl čas. skluz, takže se prckové docela nudili, ale cestu zpět naštěstí prospali. |
| néni | 24998 |
|
7.1.2006 11:27:17
Teda - mě to zase vyhodilo příspěvěk. Takovou dobu ho tu smolim :-((.
Tak znova: Leni - jo , jo klucí chodí do školky u pošty. Je to ta zelená :-)) Míry ti bohužel nenapíši, neb se kluci nechtěli nechat změřit, ale až se nechají, tak písnu. Co se týká váhy, tak tu radši ani psát nebudu. Vůbec mi nechtějí jíst, strašně se s nima zlobím, ale nemocní nejsou, tak to moc neřeším.Zdraví jsou někdy až moc :-))))). Dito - tak to máš taky otoč. No ale mi také chceme tři, tak si na tebe určitě jednou vpomenu :-) Přeci jenom to chci také zkusit, jaké to je s jedním mimčem - no a samozřejmně chceme také holčičku :-) Jinak měla jsem tento týden fakt příšerný. Ve středu mi málem spadl strom na auto. Ject o dvě vteřiny dříve, tak by mě asi trefil. No ale zabarikádoval mi cestu statečně. Naštěstí během pěti minut přijeli nějací chlapi v dodávce, tak mi tam pomohli. Já bych tam jinak propadla hystérii. Rozbrečela jsem se tam jak malá holka. No je tu totální konec světa. Staří kmeti, co tu bydlí, tak říkají, že něco takového nepamatují. Snad naposledy před 20.lety. Spaní - kluci už druhý víkend odmítají spát po obídku. Dnes je ani nebudu dávat do postele odpočinout a rovnu půjdeme ven. Chceme dělat s nima dnes Iglu, tak si myslím, že je to odrovná. Co stromeček - už ho odstrojujete? |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
4.1.2006 9:15:57
No ja osobne bych 4 nezvladla:) ale ti nejstarsi kluci jsou uz velky 15,13 let,pak maji holcicku 9 let a posledni je zase kluk, v cervenci mu bude 6. To je,vid?:)
no a ja jsem se vratila do puvodniho zamestnani v rijnu.Musim rict,ze Misa je sice zlata,ale preci jen si clovek po 3,5 letech tak nejak odpocine:) |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
4.1.2006 0:24:12
Marťovi se taky líbí, ale spát nechce, no a rýmy a kašle... to snad ani nebudu komentovat, myslím, že víc jsou, než nejsou.
Ale 3 děti se ještě tak občas vidí, ale 4, to je teda dost a co mají a jaké rozdíly věku? Já mám jen 1 známou a ta má 3 kluky a poslední holčičku, ale už velcí, ta holč. je stará, jako ta moje nejstarší. Vy obě už asi chodíte do práce, že? Pokud jsem to dobře pochopila. |
|
|
3.1.2006 22:35:12
no jooo...ale vzdyt ty mas 3,tak to uz je asi podobny:))Tak to je nahoda,jedna maminka kousek od chalupy a druha kousek od sestry:)
Miska ve skolce spi a vyzvedavam ji ve tri.Moc se ji tam libi..az na ty vecny rymy a kasel:( |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
3.1.2006 22:32:13
No, párkrát jsem tam byla. A 4 děti? To je teda šikulka:-)
|
|
|
3.1.2006 22:27:38
tak se mi to tu objevilo 2x,hlasilo to,ze to neodeslo a pritom ano...
jojo,jsme tu jen 2.Nebo spis bylo nas tu vic,ale nejak se holky vytratily:( Dito,ja mam segru kus od Brna v Jedovnicich,znas? Vdala se tam a ma 4 deti:) |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
3.1.2006 21:56:41
Ahojky, takže jsem z Brna. Vy jste tady jen 2? Ptaly jste se na míru a váhu, tak vážíme slabých 16kg a míra byla ve 3 letech 98cm, teď jsme dlouho neměřili. Ale je tak akorátní průměrovej:-), já mám ještě 2 holky a to jsou drobečci, jak malá, tak velká.
Jinak Martínek chodí taky do školky, od půlky dubna, to jen tak trochu a se mnou a jen chvilkama a od května na půl dne, do teď nechce spávat, takže pořád po o. Tak zatím, D. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.