Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
3.1.2006 21:26:22
Veri,diky za palecky!Doktori se divi,ze chodim do prace,ale ja se zase tak spatne necitim a naopak si odpocinu:) Desi me kontaktu s infekcema,ze se mi muze vsechno zhorsit a tak:(
Super,ze tatka uz je v poradku doma:) Ze je skolka hned vedle posty?:)Loni jsme tam sli neco poslat a Misa si tam chtela jit hrat na zahradu s kocarkem:))svet je fakt malej:) Se treba v lete potkame:)) Tak joo,zitra mi napis miry a vahy:)) at mam srovnani:) Misa vazi necelych 15kg. |
|
|
3.1.2006 21:23:20
Veri,diky za palecky!Doktori se divi,ze chodim do prace,ale ja se zase tak spatne necitim a naopak si odpocinu:) Desi me kontaktu s infekcema,ze se mi muze vsechno zhorsit a tak:(
Super,ze tatka uz je v poradku doma:) Ze je skolka hned vedle posty?:)Loni jsme tam sli neco poslat a Misa si tam chtela jit hrat na zahradu s kocarkem:))svet je fakt malej:) Se treba v lete potkame:)) Tak joo,zitra mi napis miry a vahy:)) at mam srovnani:) Misa vazi necelych 15kg. |
| néni | 24998 |
|
3.1.2006 21:03:46
Leni - tak to je síla. Držím pěsti, aby vše dopadlo co nejlépe. O štítné žláze jsem lescos zaslechla - dcera souseda ji má taky špatnou. Jsi teda statečná se vším takto bojovat. Kéž by člověk měl kouzelný proutek viď.
výšku zkusím zítra změřit a dám ti vědět. Kluci jsou už v hajanech, tak koukám na Zahradu a pak - jestli neusnu, tak na 13. komnatu na dvojce. Bude to dnes o Pergnerce, tak to chci vidět. Manžel se vráááátil, ale chudák je hin, tak už zalez do pelechu. No musí to být na Lipně brutus, neb říkal, že to tam od Větřní neni průjezdní ještě teď. Tak hodně zdaru do zítřejšího dne. Doufám, že vyjedu. Do Velešína dávám kluky do školky :-). Svět je malý viď? :-)) |
|
|
3.1.2006 19:18:10
Veri,drzim palecky,at tatka brzy dorazi ve zdravi dom! No joo,to je hospoda v Krumlove:)takova staroceska,fakt vyborna..jee,do Velesina jezdime z Jana nakupovat:)
No jasne,myslela jsem jak jsou kluci vysoky:)MIsa je totiz taky drobek:)97,5cm:) Nemela jsem poporodni depresi,to neee...jsem byla v pohode:) ale zacala jsem hubnout a zjistili mi stitnou zlazu,pak jsem zacala litat na zachod,zjistili mi crohnovu chorobu-zanet tlusteho streva,predloni jsem prestala videt na jedno oko-zenet ocniho nervu-kapacky v nemocnici(do tydne se videni vratilo),podezreni na roztrousenou sklerozu,ale proste vsechno se deje tim,ze moje telo napada jednotlivy organy-autoimunni onemocneni-ted momentalne se mi nic nedeje-tuky tuky tuk..snad to nezakriknu:( jdeme koupat po krtkovi:) |
| néni | 24998 |
|
3.1.2006 19:06:24
lENI - tak teď jsi mi dala brouka do hlavy, žádné Marie mi nic neříkají :-))) - to je hospoda? Já zas tolik hospod tam neznám. Já jsem spíše kousek od Krumlova. Bydlím mezi Velešínem a Krumlovem :-)
Tak to je fajn, že jsi stabilizovaná. To jsi měla poporodní depresi? Jestli o tom nechceš mluvit, tak nepiš. Každý o tom mluvit nechce :-) Dito - také tě zdravím. Jak se máš? Třeba se to tu holky ještě rozjede :-)) Jinak já byla také poprvé v práci a katastrofa. Jsme tu zapadaný,až to hezký neni. Takovou tonáž sněhu ani nepamatuji. Manžel je celý den pohotovostně pryč - až u hranic a ani mu nemůžu zavolat, neb tam má už rakouský signál. No mám už strach, neb neni ještě doma. Likvidujou tam spadané stromy. Když naposledy volal, tak říkal, že tam je totální konec světa. Přes metr sněhu. No snad mi tam někde nezapadne. Leni - jak myslíš kluci velký - jako míru? No jsou docela prťavý,ale musela bych je změřit :-) Tak začíná krteček, tak se jdeme dívat:-)) |
|
|
3.1.2006 18:24:01
ahoj Dito,vitam te mezi dubnatky:)odkud jsi?
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
3.1.2006 10:41:21
Ahoj holky,
já mám kluka dubňáčka 02. Jmenuje se Martínek. |
|
|
2.1.2006 18:47:52
Veri,ted jsem si vzpomnela,v Krumlove chodime ke Trem Mariim,nebo dvoum?:) ted nevim,ale je to tam moc dobry.Znas?:)
|
|
|
2.1.2006 17:25:29
ahoj Veri,tak ja uz dneska byla v praci.Miska ve skolce do tri.Musim rict,ze jsem si po tech vsech navstevach odpocinula..U nas snih uz taje,takze na bobovani to neni..je to mokry.
No s mym zdravim to je nic moc,ale momentalne jsem stabilizovana (tuky,tuk nechci to zakriknout) a treba mi prasky postupne budou i ubirat.Mam mimo jine crohnovu chorobu:( Ale uz jsem si celkem zvykla:) my jsme se schazeli se stejne staryma detma tady na rodince,kdyz jim bylo okolo pul roku,snad denne a docela dost dlouho,ale ted to nejak vsechno opadlo.Je to skoda.. Jak jsou kluci velky? |
| néni | 24998 |
|
2.1.2006 9:40:12
Leni - ahoj. Dnes jsem ještě doma, tak můžu "machrovat" :-). V práci mám sice také net, ale jsme pód dohledem :-)))
To je škoda, že sem nikdo moc nechodí. Já chodím na net cca rok a všimla jsem si, že moc mamin duben 2002 neni - myslím tím i na jiných diskusích. Ty jsi měla problémy po porodu? Tak to smutný. Já kupodivu s dvojkama neměla žádné problémy a po porodu jsem byla také jak "kočka" :-)) Každý mě strašně strašil - i dr. neb jsem na dvojky měla malé bříško - no a nakonec to vše dopadlo dobře. My o třetím mimi uvažujeme. Ale také až půjdou kluci do školy, abych se mohla tomu třetímu více věnovat. Takhle to ještě nevidím moc reálný :-)) Tak ti přeji, aby se ti zdravíčko jen zlepšovalo. A když už druhé nebude, tak máš aspoň Míšu. Ta ti určitě hodně dodá energie. Jsi už dnes v práci? Já razím s klukama ještě zabobovat, neb zítra budu z práce určitě hin :-)). Chtělo by to ještě týden viď? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.