| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 1308  [Dalších 788 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
1.1.2006 20:17:29
Jo,schazelo se nas tu minimalne 4-5,puvodne jsme byli v batolatech,ale uz snad rok tu nikdo nebyl:(
1.1.2006 20:14:32
Tak my vcera na vecer dali Misu k babicce,sli jsme ke kamaradovi slavit,kde nas bylo celkem asi tak 20 znamych.Bylo to fajn,pak jsme jeli dom se vyspat a pro Misu pekne k babicce na obed.Prislo nam to docela divny,jak rano nebyl budicek "ja mam zizen a hlaad":)) (nenechavame totiz Misku casto pres noc jinde)

Veri,ja jsem taky nastoupila do puvodniho zamestnani a nemuzu si stezovat stejne jako ty:) No a druhy mimi zatim mit nemuzeme,kvuli memu zdravi,ale treba se to jednou srovna a pujde to,mozna az Misa pujde do skoly..uvidime..jsem po porodu stale rozhozena a pod praskama s autoimunnim onemocnenim,takze to necham osudu.Misa by si prala brasku,protoze kamaradky a svagrova maji taky ted miminka chlapecky a ji se to moc libi:) myslim,ze by snad ani nezarlila a pekne pomahala..no jo no..tak uvidime.

Na Proseku bydlela moje kamaradka v Liberecky ul.myslim..a druha si tam ted koupila byt,ktery se teprve stavi..jinak Prosek mi nic moc nerika:)

Tak jeste jednou VSEM hodne stesti a zdravi do noveho roku 2006 !

néni 24998
1.1.2006 13:47:52
ahojky, tak jak jste včerejšek oslavili?

Mě nebylo dobře, takže nic moc, ale večer bylo líp. Míra klukům v devět hodin udělal malý ohňostroj, ťukli jsme si s nima rychlým špuntem a pak šli do hajan. Myslela jsem, že to vydrží, ale nevydrželi, tak jsme si to s nimi oslavili dřív. My pak s manželem hráli hry a koukali na telku. Jo, jo, časy pařby jsou už asi pryč :-))

Lenko - my v březnu budeme chodit do školky už rok. První dva měsíce byly teda katastrofa, ale teď pro změnu se ptají, kdy už půjdou do školky. Já v práci taky dobrý. Vrátila jsem se na skoro původní místo, takže na aklimatizaci to nebylo tak náročný :-)). Co se týká nemocí, tak to bylo u nás to samé. Do tří let nic moc nemarodili, ale co jsme vlezli do školky, tak pořád. Naštěstí funguje od tří let babička, tak je to fajn. Dřív nefungoval nikdo :-(. No holt se kluků už asi tak nebojí :-)

dvojčata - jo teď je to fajn. Kór teď co jsme doma, tak si opravdu velmi spolu vyhrají, až se sami divíme.

Jinak já jsem doma do úterka, tak si vychutnávám, že mám na kluky víc času a můžu s nima víc blbnout. Když chodím do práce, tak jsem ráda, že žiju a ještě vařit a hrát si mě kolikrát likviduje. Naštěstí Míra je takový chlap ke všemu, tak dost pomůže. Jak s vařením, tak s úklidem i dětma. Holt musí :-))

Uvažuješ o dalším mimi? Kolem mě je teď tolik těhotných, že bych do toho zase šla. Naštěstí mi hormony vždy uklidní ségra, která má malého Jonáška a ten když spustí, tak si říkáme - zaplať pánbůh, že kluci už vyrostli :-)). Ale přesto červík ve mě pořád dloube :-)))

Chodí sem na diskusi ještě někdo?
Z PHa 5 neznám nikoho. Já chvíli bydlela na Proseku, ale to bylo fakt jen chvíli, ale to je stejně PHa9. Tak jo, jdu kouknout, jestli kluci usli
30.12.2005 20:35:03
Jeste k tomu datu narozeni..my meli termin 3.4.,ale pockala jsem si na 4.4. at se to lip pamatuje:)))
30.12.2005 20:13:05
Veri,JC jsou pekny:) no a ja jsem z P5:) Tak az ted mi vlastne doslo,ze mas asi dvojcata,co?:))

Misa byla letos vzorna holka:) nejdriv rozdala vsem darky,svoje si davala na hromadku a pak si je teprve rozbalovala a prohlizela:) bylo to pekny:)

Jinak ja uz chodim od rijna do prace a Misa od zari do skolky,ale je vecne doma..nez nastoupila do skolky,tak nebyla vubec nemocna,ale jak tam vlezla,sama ryma a kasel a od toho zari fakt nebyla snad jeden den,kdyby ji nic nebylo:(takze se strida deda a babi na hlidani a ja chodim na pul uvazku do prace.Ted jsme od 23.12. do konce roku cela rodinka doma:)

Co ty?jsi jeste doma? a jaky to je mit doma dvojcatka?:) Ted uz si asi spolu pekne vyhrajou,co?
néni 24998
30.12.2005 14:10:56
Mimochodem koukám, že máš Míšu 4.4. To jsem byla zrovna na UTZ a dr. mi říkala, že by to byl hezký datum narození. No nestihli jsme to a kluci se narodili 5.4. :-)). No letí to. Ještě nedavno to byly takové myši a za chvíli to budou čtyři roky.
néni 24998
30.12.2005 14:07:59
Ahoj Lenko - tak u nás také úspěch. Kluci pořád chtějí hrát na školu, tak se učíme. Kéž by jim to vydrželo i pak časem ve škole :-))
Jinak letošní vácoce byly s klukama už moc pěkné. Akorád první rozbali oba traktor a zbytek jsme si mohli rozbalovat sami .-)) Až druhý den je pořádně zajímalo, co vlastně dostali :-)) Rošťáci.

ikonku jsem si asi spletla. No vím, že kdysi na ČB chodila mamina s touto ikonkou, tak jse to popletla :-)) Svatý Ján znám. Jsem sice původně od Tábora, ale už se tu vyznám. Chodíme tam na poutě. Jinak v Praze mám zbytek příbuzenstva ( jsem jediná zde na Jihu ). V Pha 10 a Pha 9 :-))

Už chodíš do práce a Míša do školky?
25.12.2005 22:21:34
Ahoj Veri,tak ziva abeceda ma uspech:) Jinak ja jsem z Prahy,ale mame chalupu mezi Krumlovem a Budejicema-Sv.Jan nad Malsi.Krumlov je krasny mesto.Vzdycky,kdyz jedeme na chalupu,tak tam jedeme na vylet:)

Jinak Jezisek se po vsech strankach povedl:)
néni 24998
23.12.2005 14:43:09
Milé maminky dubňáčků 2002. Přeji Vám a vašim rodinám pohodové vánoce, plné zdraví, lásky, pohody a zářicích očíček těch našich rošťáčků. Jak já se už nemůžu zítřka dočkat :-))

Leni - i já jsem zvědavá, ale dnes shodou okolností jsme šli kolem ní v obchodě a Mireček mě moc prosil,abych mu jí koupila. Samozřejmně, že jsem
řekla, že od toho je Ježíšek, tak se prý už moooooc těší :-).

Včéra jsme měli v práci podnikový večírek tak mám dnes dost. Ještě jdu dopucovat zbytky a končím se vším. Máme v Krumlově dnes živý Betlém,tak jestli mi bude lépe, tak tam s klukama vyrazím. Holky odkud jste. Leni - nejsem si jistá, ale nejsi Budějičanda? Tvojí ikonku jsem určitě už někde viděla, ale nevím, kam zařadit?

22.12.2005 22:16:55
Veri,taky jsme ji nakonec koupili..jsem zvedava,co tomu Misa rekne:) Vypada to pekne.Dneska se Miska podepsala na pohledy:) jednou sice z prava do leva,ale pak uz spravne:)

Pripojuji se s pranim krasnych Vanoc,rozzarenych ocicek pod stromeckem,pohody a do Noveho roku hlavne hodne zdravicka,stesti a lasky nejen vsem dubnatkum:-)

Holky,kde vsechny jste?:(Co noveho u Martinka,Barunky,Filipka...Hani mam aspon na ICQ..holky ozvete se,jak se dari!
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 1308  [Dalších 788 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.