Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| néni | 24998 |
|
21.12.2005 21:13:02
Lenko - děkuji - už jsme ji koupili přes net. Je teda fakt moc šikovná. Pomalu bych si s ní vyhrála sama :-)) No už se na štědrý den moc těším, kluci nemluví už o ničem jiném, než o Ježíškovi.
Holky všem přeji strašnou hromadu zdraví, štěstí ,dětského smíchu a radosti. Pěkně si sobotu užijte ahoj Veri |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
28.11.2005 22:17:26
ahoj Veri,
tak jsem ted objevila v Makru za 475,- zivou abecedu,ale nevim,jestli je to hodne nebo malo..taky o ni uvazujeme..zkusim jeste popatrat co kde a jak:) |
| néni | 24998 |
|
25.10.2005 18:20:00
ahojky - už jsem tu teda hodně dlouho nebyla - něco přes rok :-),ale to je vedlejší. Chci se zeptat, už přemýšlíte nad dárkama pro děti? Přemýšlím nad živou abecedou, ale ceny nic moc - neznáte některá šikovné stránky ohledně tohoto dárku. Jo a ještě dřevěných mašinek? Děkuji
Veri |
|
|
28.9.2005 22:55:31
Ahooj VERU!!!
casto na vas myslim,co s _Vama je a ted tohle:( to je teda fakt smula.To se Barunce vratilo zase? Jsem zvedva na novinky od Vas,doufam,ze jsou i nejake veselejsi.Moc myslim a drzim palecky,at je vse brzy ok! |
| pani jedna | 6505 |
|
27.9.2005 17:43:24
Ahoj holky, tak vas zase ctu z motola, pamatujete jeste, pred dvema lety ... tak jsme tu zase se stejnym problemem, uz po operaci. doufam ze nas brzy pusti domu a pak se vam zase ozvu. teda hned jak doma dam do provozu net, nez nas trady druheho zari zavreli, tak jsme koupili novz a nejak jsme to nestihli. tak ze zatim ani zadna skloka, jen hnusna nemocnice a venku hezke pocasi...
mejte se lip nez my, moc se tesim brzo na pokec, pa verca |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
14.9.2005 20:54:46
My máme sedačku bez vlastních pásů, takže poutáme pásem auta. Tu s vlastními pásy Kiki přerostla na výšku. Máme Romer Kid, s nastavitelnou opěrkou hlavy a tím i pás vede tak jak má. Jen mi schází to větší polohování, když usne.
Školka - bála jsem se toho, začla chodit teď od září a je maximálně spokojená. Ani jí nevadí, že musí dřív vstávat. Tak doufám, že jí to vydrží. |
|
|
13.9.2005 13:12:20
Ahoj Iveto,nevim,jaky je rozdil v bezpecnosti sedacek s popruhama u sedacky a s pasama primo z auta.My mame Maxi Cosi Priory XP,ta ma pasy primo u sedacky a jsme spokojeni.Kamaradka ma autosedacku a pasa pasama z auta,ale nase dite je drobne,takze by mu ten pas vadil pod krkem.Takze asi tak muzu poradit.Chce to asi vyzkouset a zkusit vyhledat nejake testy na netu.MF dela casto na ruzne vyrobky.
|
| Iveta | 5998 |
|
|
12.9.2005 17:54:29
ahoj,
Taky mame kluka duben-2002 a momentalne budeme kupovat novou autosedacku, nevite podle ceho vybrat tu nejbezpecnejsi:-? Vdela jsem i autosedacku , kde pruh se pripne primo z auta, pak tu klasickou s popruhama a pak bobek-ten nechceme-ale mezi tema dvouma se neumime rozhodnout-prosim poradite:-? dekuji. pisu bez diakritiky-omlouvam se, ale blbne mi pc....:o) a porad mi to nejde opravit, jinak jsem doma na matersky, teda na rodicaku. |
|
|
2.9.2005 10:31:15
Hani,zatim to vypada,ze uz s nama zadny dubnata nemluvi:))
Miska odpo byla taky pochvalena a dokonce pry spala:) Kluci pry usnuli driv,ale ze se nudila,tak usnula taky:))) rikala mi dneska pani ucitelka:)odpo jsme byly jeste do vecernicka na hristi,takze super..dneska se opet tesila,ale ve tride dva kluci stali u okna a hrozne plakali a volali mamu..misa z toho byla trochu "paf" tak doufam,ze se "nenakazi":) bylo mi jich desne lito:( Jsem rada,ze tvoje Miska je taky spokojena.Vypada to,ze bude spokojenejsi nez v tech "vetsich" jeslich,vid? |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
1.9.2005 20:53:32
ahojka leni, tak u nás to bylo takové trošku rozpačité, míša se mě držela jako klíšťátko..je to truhlík:) odpo byla v poho, paní učitelka ji chválila, akorát se mi míša svěřila, že jim pořád říká "tety":) tak teď pořád opakujem, že nee tety, ale paní učitelky. jinak účy jsou super:) a odpo mi říkala, že se jí tam líbilo a zítra prý půjde zase...:)
tak papa a napište nám taky, že leni?:)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.