| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 1308  [Dalších 768 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
1.9.2005 10:03:52
Ahoj holky po dvou mesicich:) tak jak jde zivot? Taky mate za sebou 1.den ve skolce?:) Misa se nemohla dockat,od 6-ti byla vzhuru a uz chtela jit:)Pani ucitelce dala kytku a uz si bezela hrat. Zadny slzicky..tak doufam,ze ji to vydrzi cely den to nadseni.Jdu si pro ni ve tri.

Jinak je ted strasne hodna (tukytuk:)),az jsem byla smutna,ze nam skoncila ta domaci pohoda..ted nastane pravidelny rezim..rano vstat do skolky..a ja od rijna do prace.Je to divny...3,5 roku uteklo jak nic:(
4.7.2005 11:09:20
Hani,dneska jsme byly na zavedeni cipku v Motole.Daly ji to tam rychle,takze spis brecela,ze ji omezovaly,jak ji drzely.No ale lepsi to moc neni..dr.rikala,ze je tam silny zanet...barva stale zluto zelena:( achjo...v patek budou vysledky,dam vedet.DIky za palecky!!
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
4.7.2005 10:31:24
leni, tak jak? lepší? myslím na vás....
1.7.2005 19:52:26
Hani,diky za podporu...potrebujeme ji ted:( Rano se to s cipkem sice podarilo,ale vecer se stahla tak,ze to neslo vubec:(, akorat zase zacala krvacet:( zvracela..uz spi..ach jo..:(
1.7.2005 14:43:00
leni, my už jsem to probrali, ale stejně, je mi to fakt líto, že máte takovýhle problémy. držím moc palečky, ať to míšu nebolí. držte se holky!!!
30.6.2005 22:53:04
S patrovou posteli neporadim..nase Misa ma takovou tu postylku z Ikea,jak se postupne rozlozi az na dva metry a po boku ma zabranu.Na palandu bych si ji netroufla dat..taky cestuje po posteli:) ale jak ctu,uz mate vyreseno:)

Holky,ale musim se Vam s necim sverit:( predstavte si,Misa dneska musela jit na gynekologii..ma zanet-vytok-dr.ji delala klasicky vysetreni-vyter,prst...a ona pak krvacela:( bylo mi ji tak strasne lito,ze jsem se malem rozbrecela s ni:( nevim,z ceho to ma..koupala se o vikendu v nafukovacim bazenku a pak,coz jsem si neuvedomila spadla ze zidle na boticku a pak do vecera si stezovala,ze ji to boli pri curani,ale vecer uz dobry..to se stalo v nedeli a ja na to uplne zepomnela a dr.jsem to nerekla.NEvim,jestli by to mohlo mit nejakou souvislost.ZItra ji to reknu.

Dostala cipky 10x a my dneska ji to nebyli schopny zavest:( manzel drzel a ja kdyz jsem ji to chtela dat,tak mela tak desny zachvat,ze pak prohlasila,ze chce blinkat a bezela k umyvadlu a tam se poblinkala..tak jsme to vzdali a zitra jedeme za dr.

Mate nektera zkusenosti u takhle maleho ditete s takovyma problemama?:( je mi za ni smutno:(
ivanita 397
20.6.2005 20:24:10
Děkuji, já se mezitím na nějakých nábytkářských stránkách dozvěděla, že doporučují od 4let, takže jsi to odhadla dobře :o)
20.6.2005 19:34:42
no tak my ještě spíme v postýlce...nemáme kam dát zatím větší postel. v létě bysme měli rekonstruovat byt a pořizovat patrovou postel s tím, že míša by se tam měla stěhovat kolem 4. roku. pořád z postele padá, cestuje, asi bych zatím neměla odvahu ji tam nechat spát. co ale vím, sousedovic kluk tam spal na 3 letech určitě, možná dřív a holčička od 1. roku normálně na posteli dole.
ivanita 397
19.6.2005 21:12:48
Zdravím vás maminky dubnových předškoláčků a chci se vás zeptat zda již některá neuvažujete nebo nemáte zkušenosti se spaním těch našich 3letých na patrové posteli? Máme malý pokojíček a děti jsou 2 a ráda bych aby měli co nejvíce místa na hraní, takže bych je oba dva časem umístila do patra, ale odkdy? Sofinka totiž ještě pořád cestuje... Spává na matraci na zemi, ale i tak padá volným pádem na zem...
15.6.2005 20:11:23
tak jsme skoncily u Karkulky:)

Misi skolkovy napadnik:)pry doma prohlasil,ze do skolky chodi krasna holcicka s bublinkama na hlave:))) (jako ze ma kudrnaty vlasky:)referovala jeho babicka:)))Fakt roztomily:)ale uz nam skolka skoncila a az v zari.

Jinak ted jsme meli par dnu naprosteho vzdoru a vztekani,ted se zase uklidnila a je to stara hodna Misa..muzu Vam rict,ze me to vzdycky uplne "vysaje" vsechnu energii.Ale komu asi ne,co?:)

taky jsem ted byla na kontrolach ohledne tech mych nemoci a pry by bylo mozne i druhe mimi,asi tak za rok..ale kdyz jsem se zeptala,jak je to mozne pri takovem mnozstvi prasku co beru,ze by dite bylo "nepoznamenane" tak pry by to slo,jen bych nesmela kojit..prijde mi to velky riziko..takze momentalne o tom stejne neuvazuju a uvidime za rok za dva..pry se bude od podzima snazit leky snizovat..hura..uz ted me boli zada od ledvin,jak beru toho moc:(((

a co u vas noveho?Zlobi,nezlobi?:))

[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 1308  [Dalších 768 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.