Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
30.10.2004 22:15:52
Ahojky dubňata! Doufám, že sem ještě občas někdo nakukuje! Zajímalo by mě, jestli jsou všichni naši vrstevníci-beránci tak hrozně umínění a vzteklí jako Kristýnka. Všechno chce dělat sama, nesmím jí ani ukázat jak na to a když jí to nejde tak se s pláčem "hroutí" k zemi. Má samozřejmě i světlé chvilky, kdy nás dojímá k slzám, ale poslední dny si připadám jako rodič, který selhává. A co teprv budu řešit v pubertě :-) Dochází mi enrgie na to věčné domlouvání a vysvětlování po dobrém a bít jí nechci. Samozřejmě mi občas ruka ulítne a dostane jednu přes zadek, ale mě to pak mrzí a stejně se tím nic nevyřeší. I když mám pedagogické vzdělání, tak momentálně jsem v koncích a moje dítě mi leze přes hlavu. Jo jo, cizí děti se vždycky vychovávají líp :-)) No tak jsem se vykecala a hned je mi líp!
|
| Líza | 17721 |
|
|
17.9.2004 16:16:44
Tahle diskuse vypadá docela ospale, copak všichni s dvouletýma dětma už tak tvrdě pracujou a vůbec nechodí na rodinu? Pojďte kecat :-)
|
| Marcellina | 20759 |
|
|
6.9.2004 8:05:28
Ahoj,ja mám dcérku Viktóriu,narodenú 2.4.2002 a syna Martina - 22.4.1992.
|
| Líza | 17721 |
|
|
4.9.2004 6:42:20
No, nám snad to dedení jeste chvíli vydrzí, ale nevím. Jsou 3,5 roku od sebe a vcera jsem Jovance dala tricko, který Verca nosila minulý rok - za chvíli si to zacnou predávat uplne plynule a nebudu to v mezidobí muset strkat do krabic.
Ale je to síla. Verunce minulý týden dvoje boty - jedny na ven, druhé na prezutí do skolky, Jovana bude potrebovat taky - backory i venkovní boty, at delám co delám tak peníze utíkaj na vsechny strany :-) |
|
|
3.9.2004 20:45:03
Tak to máš dobrý. Kristýnka donedávna dědila po neteři, která je o 8 měsíců starší, ale teď už jsou skoro stejně velké, takže sekáče a výprodeje to jistí :-)
|
| Líza | 17721 |
|
|
3.9.2004 15:45:10
Kdyby jen noha :-( Furt přerovnávám skříňku a vyhazuju krátký kalhoty a trička a cpu tam jiný a vydrží pak čtvrt roku a zase jsou krátký. Ještě že může dědit po ségře :-)
|
|
|
27.8.2004 14:01:35
Tak jsem dneska Týně koupila další boty a vzpomněla jsem si, že zhruba před rokem jsem jí kupovala o 4 čísla menší. Taky vašim dětem vyrostla noha za rok o 4 čísla?!
|
|
|
28.6.2004 23:37:43
Tak to jsi mě uklidnila. Kristýnka má občas dny, kdy nechce nikoho, jen mě. I když je manžel doma, tak čůrat jde jen s maminkou, spinkat s maminkou, ven s maminkou... Je to dost únavné, takže se těším, že si odpočinu, ale stýskat se mi určitě bude. Jinak nejdelší odloučení bylo dva dny + jedna noc u babičky. To proběhlo už několikrát a v pohodě.
|
| Líza | 17721 |
|
|
28.6.2004 7:14:32
K dědovi a k babičce, do Bosny. Nejdřív jsme byly na prázdninách týden spolu a pak oni si je odvezli k sobě. (Já doufám, že ta starší, která to tam u nich už zná, tý mladší pomůže, jinak bych si fakt myslela, že se jí bude moc stýskat - no tak takhle se stýská jen mně).
Naše starší jela poprvý takhle úplně sama taky kolem dvou. Myslela jsem, že to bude problém, jela s mou ségrou na hory, ale problém akorát byl, že nechtěla zpátky domů :-)))))))) |
|
|
27.6.2004 23:59:57
Ahoj!
Kam jely na tak dlouho bez tebe? Já se chystám v září odjet na 14 dní a nechat malou doma s tatínkem, tak by mě zajímalo, jak jste to zvládli, nebo zvládnete vy. Já mám jen Kristýnku. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.