| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 1308  [Dalších 368 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
22.5.2004 20:19:42
Pridavam se do klubu SAMA DOMA:)))tatka sel trosku "zaparit" s kamaradama:)
Joo,Hani,svagrovy musis vysvetlit,ze to na Jaryska taky prijde,vzdyt je o pul roku mladsi,nebo ne?:) tim si projde asi kazdy dite,nebo nemam pravdu?Misa rika i na kuratka ve vecernicku,to jsou moje kuratka:))))

A Misa uz spi a ja usnula s ni,ale uz jsem tu:)
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
22.5.2004 19:17:30
ještě, leni, taky máte všechno "moje"? to mě těší, švagrová mi už naznačila, že to není normální a že je abnormálně sobecká. jára to totiž nedělá;o)
22.5.2004 19:16:06
no tak my nemáme vyloženě stydící období, ale je pravda, že už je vůči cizím lidem daleko víc ostražitější než loni. teď už by asi jen tak s někým neodešla. výjimkou jsou děti, s těma jde kamkoli:o)

na velkej záchod taky chodíme...míša mě dnes doslova ze záchodu vyhodila:o) a na kytičky čůrá taky moc ráda:o) nejradši na sedmikrásky:o)

leni, hihi, no jasně, služka by se hodila, moc:o) ale mě by stejně nebavilo celý dny stavět komíny, malovat, číst pohádky...asi chůvu by to ještě chtělo;o)))

Jitka, Martin *22.4.2002 8596
22.5.2004 12:44:47
Taky jsem sama doma- tedy jen s Martínkem. Veronika má víkend u svého otce a tatínek má celý den anglické školení! Má to jednu výhodu, nemusela jsem vařit oběd:-))) Martínek měl zbytek špenátu od včerejška, k tomu jsem akorát ráno uvařila pár brambor a hotovo!!
Aspoň jsme mohli dopo na vycházku po městě. Koupila jsem Marťovi lítací talíř, nedávno ho viděl u kohosi v parku a tak ho hned před obchodem začal házet. Za chvíli mu to už půjde:-))
U nás není slzící období, ale šíleně stydící: jak na něj promluví někdo cizí (byť to je paní kuchařka, která nám už rok vydává oběd), tak se hned schovává za mě, klopí hlavu a dokonce hlásí MARTÍNEK STYDÍ! Jinak v obchodě chce vše KOUPIT MARTINKOVI, ale dá si vysvětlit, že jindy, nebo stačí odlákat na něco jiného. A když mu řeknu, ty jsi ale šikovný chlapec, nebo ty jsi hodný, tak se hned ozve NE ŠIKOVNÝ, MARTÍNEK! NE CHLAPEC, MARTÍNEK!! Prostě bere jiné oslovení za špatné!

Poslední dobou se mu líbí chodit na velký záchod (sám si nasadí malé sedátko, akorát ho musím vysadit, sleze sám), ale do trávy ani za zlaté prase. To bude muset dopilovat tatínek přes léto!
U nás už je docela hezky, svítí sluníčko, asi vyrazíme odpo do parku!
22.5.2004 10:56:22
Hani,tak dej vedet,co ses docetla:) no to jou,takovy obdobi maji..a vsechno je "moje":)))

no vidis,jsou na tom holky podobne:)

No Hani,ty delas neco jinyho nez ze se venujes Misakovi?Ty ses teda mama:))))) musis si najmout sluzku,a budete mit rodinnou pohodu:)))

Misa ted s tatou sroubuje pocitac:)

Musim,varim obed:) preju hezky den:)
22.5.2004 9:20:31
leni, asi budu muset nakouknout do matějíčka co píše odborník:o) myslím, že je teď období, kdy si uvědomují svoji osobnost a tu si snaží prosadit.
s tím autem si mi připoměla, jak nás brácha vezl kousek na zastávku, tam nás vysadil a jel dál a míša se strašně rozbrečela, protože chtěla jet s bráchou dál.

dneska to docela jde. tak mi tak napadá, že ona by byla úplně v pohodě, kdybych se ji mohla věnovat neustále a vůbec nic nedělala. to by se jí asi líbilo:o)
21.5.2004 22:28:46
Hani,tak to palce urcite drzime!

Jinak misa ma ted stavy,ze treba vcera sousedka jela na hriste autem a ze nas vezme:) a misa se zalostne rozbrecela,jako ze ne,ze nechce autem,ale pesky..tohle nedelala..taky nevim,co to je za stavy,zase nejake nove obdobi,asi:)))slzy jak hrachy:)
21.5.2004 21:55:27
Leni, když jsem pro ni přišla do jeslí, tak všechno ok, jeli jsme pro kámošku a filipa a pořád, kde je ilípek a že se těší na filípka, takže taky v pohodě. pak jsme jeli autem domu a bylo tam ukrutný vedro a ona najednou z ničeho nic začala strašlivě žalostně brečet, slzy jak hrachy. kámoška se ji snažila uklidnit, jenže ona mámo, mámo a já nemohla, protože jsem seděla za volantem. a pak už s ní nic moc nebylo. na písku byla v pohodě, ale doma je protivná:o(

taky mě napadlo, jestli to nebude opět nějaký nachlazení, tak nám prosím držte palce, ať to bylo pouze momentální rozpoložení:o)
21.5.2004 21:38:41
Hani,doufam,ze na Misu zase neco neleze:(((

Jinak nase Misa spala dve hodiny dvacet min.nebyla k probuzeni:)a vecer usnula pred devatou,takze dobry..byla vzorna dneska:)promin,Hani:)

Jinak pocasi fakt strasny:( zima,dest...ani se nedivim,ze se Mise chtelo prospat cely odpoledne:) aspon nas nechytla ta burina:) Byly jsme jen pred barakem na motorce:) a pak rychle s prvnima kapkama dom:)

Hani,zitra snad bude Misak lepsi..byla protivna i pred kamaradkou?
21.5.2004 21:30:56
Tak jsme osiřely..táta nám odjel na moravu na ochutnávku vína a vrací se až v neděli. míša je nějaká protivka protivná...nevím co jí zase popadá:o( ale vynucuje si všechno hysterickým řevem:o( to si zase užiju víkend.

dneska jsme měly návštěvu a kámoška při té příležitosti nám oznámila, že čeká mimi:o) tak jsem si tak zavzpomínala a to těhotenství bych si docela zopákla:o) pak mrknu do postýlky a říkám si nene, ještě máme čas;o)))

jinak obrnu jsme zvládly bez jakýchkoli reakcí a jitu, o rodičovském příspěvku se mi může zdát. to víš, já ho nahradila svými závratnými příjmy;o))

tak hezký propršený víkend..je to jako na potvoru:o(
papa
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 1308  [Dalších 368 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.