| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 1308  [Dalších 358 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
21.5.2004 13:26:58
tak jsme byly na odlozene obrne,bez kocarku,aby nam ho neukradli:)a misa se unavila,ze jsme po obede precetly pejska a kocicku jak pekly dort a v jednu deset usnula:)

jinak zitra se chystame na Letnou na Bambiriadu,podle pocasi a nalady,ale je to v planu:)

Oli,jsi dobra,jak stihas praci a Filiho...ja si to nedovedu predstavit..kdo vlastne Filiho hlida?

Preju vsem taky pekny vikend,i kdyz predpoved nic moc:(
oloušek, chlap. 4roky 7476
20.5.2004 19:13:06
cauky. ja porad pracuju, je to plus nebo minus?? jak na kterou stranu, ze.
u nas taky novinky veskere zadne. filip je trochu nachlazeny a ma opruzenou prdelku, takze doma lita dole bez. nastesti je teplo. a neverily byste, ze kdyz je nahula, tak si na ten nocnik vzdycky sedne a sam se vycura. no problem.
na vikend nejspis malyho poslu s nasima na chatu a trosku si dachnu. a taky si pohravam s myslenkou, ze pujdu do prace a pak si zrusim smeny v tydnu a budu s filim. uvidim.

hani, sousedka je nejspis "nemocna", tak si to tak neber. :o) mas nas, my jsme s tebou. vzdycky a vsude.
jitu, vydrz. snad se ta situace brzo nejak vylepsi. aspon trochu.
leni, s osmickama jsem na tom podobne jako ty. nejsou vylezly, tak nic s nema.. ale od dob kojeni se neozvaly, tuk tuk, tak jsem rada.
pekny vikend vsem. i tobe verunko.
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
20.5.2004 13:55:03
bych vlastně měla. Dnes mi přišel dopis ze sociálky, že mi zvyšují rod. příspěvek na 3500 Kč a cosi?!? No to se doma pomějeme!!!
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
20.5.2004 13:33:11
Ahojte, ještě, že je venku hezky. U nás je slunečno, ale dost fouká. Aspoň to počasí nekazí náladu. Martínek poslední dva dny nějak moc padá, není to botama, padá i doma bosky. Dnes dopo rozbil na koleně i kalhoty.

Tchán asi pojede na nějaké vyšetření do Prahy (holt jsme malá díra, tak musí do velkoměsta:-))), denně ovšem telefonuje několikrát tchýni, aby ho vzala domů, že se mu v nemocnici nelíbí- ještě, že nemůže sám odejít. Nechce ani na vyšetření, ani na léčení, nic ho nebaví, nemá životní elán, žádné pozitivní myšlení, chybí mu stálé obskakování tchýně, která se o všechno starala a stále ho opečovávala, nemusel se doma ani posunout na gauči, chodila ho málem i obracet, aby se náhodou nenamohl......
Tchýně sedí stále doma u telefonu, nesmí se hnout, běda, kdyby on volal a ona si odskočila. (Musí povinně sedět doma a čekat, kdo by jinak zařizoval pohřeb!!!- to jsou tchánova slova). Takže nějaká procházka s vnoučetem - jediným a posledním!!! nehrozí!!
Tolik zprávy odtud. Už to píšu ironicky, omlouvám se, taky mě to už od nich nebaví poslouchat. Tchýně mi telefonuje, neptá se na Marťu, ale kolik stojí místo na hřbitově, jak se to shání.....
No, prostě budeme z tchána na mašli za chvíli všichni. Nedej bože, kdyby tchýně nevydržela se zdravím a umřela (má teď nervy v kýblu a žaludeční neurozu, zakže bych se ani nedivila), co by se stalo s těma dvěma. Já je doma nechci ani za zlaté prase!!!

Když já nic pozitivního nevíííííííííííííííííím. Jo, odpo mám tř. schůzky, tak půjdu pokecat za kolegyněmi a kolegy. Snad si trochu spravím náladu!!
19.5.2004 21:49:09
Hani,zatim je to "roztomily" pockej na tu "hlavni" pubertu,to si teprve uzijeme:)))
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
19.5.2004 21:39:16
jenže já byla dnes do sedmi v práci:o( takže jsem si toho klidu zase tak moc neužila...

hele, ony ty děti jsou fakt děsně důležitý:o)) to vaše kvítečko má taky super hlášky. u nás stačí někomu říct "a máš to!" a míša je jak ozvěna. zvláštní ale je, jak vycítí co říkat nemá a opakuje to neustále dokola:o)))

nedávno jsem četla, že právě tohle období se nazývá "první puberta":o) a prý kdo ji přežije, tak se nemusí bát té druhé. a je fakt, že míša se někdy jak puberťák chová:o) ne doslova, ale někdy to její chování je na zabití.
19.5.2004 21:31:23
tak to mas s miskou pohodu:))

hele super konverzace:)))oni jsou uzasny:)

ja zase mise treba rikam..ted se pujdeme naobedvat,pak odpocinout a ven a misa na mne kouka a dulezite rekne PRESNE TAK,MAMINKO:)))
¨
nebo neco nechce a ja ji rikam opravdu to nechces? a ona Aaaale JOOOO:)))
19.5.2004 21:26:35
ještě vám písnu záznam konverzace míši s tříletým honzíkem...sedíc na pískovišti proti sobě najednou míša zvedne hlavu a povídá honzovi
"půjdu na píjo" = půjdu na pívo
H: s tátou?
M: hmm s tátou
H: s tím? ukáže na svýho tátu
M: ne, s tátou
:o))

vidět ty děti, co se snaží při konverzaci vypadat jako dospělí se mi strašně líbí:o)
19.5.2004 21:20:30
taky mě to napadlo s tím verči tchánem, že to je asi ono, co měl:o(

leni, my byli dnes venku od 9-12h, šly jsme se najíst a myslela jsem, že půjde míša spát, jenže ona vůbec neusnula, tak asi kolem druhý s ní jela moje máma k babičce a míša nakonec usnula v kolosedačce a v půl sedmý už zařezávala jak špalek:o) tak se mi to líbí:o)

od pondělka chodí do jeslí a naprostá klasika...celou dobu co jsme doma, tak vstávala v šest ráno a co chodí do jeslí, tak vstává v půl osmý, v půl devátý...táta ji má jako budíka, takže prostě chodí do práce pozdě. no naštěstí zatím průser nemá.

leni, ještě k té sousedce...je to stará, nemocná babička, co hulí jak továrna a otravuje mi život...no prostě ježibaba. přesně jak píšeš, důchodkyně, co se doma nudí, vnoučata nemá, tak sleduje co se děje okolo...bohužel:o(
19.5.2004 20:55:54
Hani,sousedka je asi nemocna..to fakt delas dobre,nebavit se s ni a odejit..jak je vlastne stara? duchodkyne,co se doma nudi?

jinak ja se zubama dopadla tak,ze pry je to zatim dobry..pry to bolet obcas muze,ale nejsou dostatecne vyrostly,aby se s nima neco delalo..az pry povyrostou,tak pujdou pravdepodobne ven..delala i RTG.no tak uvidim.

Jinak dneska jsme byly cele odpo na hristi,Misi se tam ujal o rok a pul starsi chlapecek,lezli tam po kopcich a kdyz misa nemohla a ukouzla by,podal ji ruku a pomohl ji,bylo to uzasny na to koukat:)))byla jsem dojata:))))

no a jak Hani pises,je krasne,tak jsme tak od dvou venku az do vecera, ve 20h uz misa chrupe:) je to fajn...

Jitu, s tim tchanem je to spatna zprava,ale jak jsi psala uz driv,on uz nejak moc nechodil ani ven,co? myslim,ze neco podobneho mel Verci tchan:(
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 1308  [Dalších 358 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.