Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
19.5.2004 18:22:09
ahoj dubňata, žijete? jste pořád venku, co? když je tam tak krásně.
víte co nechápu? znáte ty naše problémy se sousedkou. poté co jsme se pohádaly byla milá jak med, a michalko sem a michalko tam a já nevím co. včera jsme ji zase potkaly a ona mi bez důvodu začala sprostě nadávat:o( mě se akorát rozklepaly ruce, bez toho aniž bych ji dál poslouchala a nějak reagovala jsem zavřela dveře a vzteky jsem nemohla ani dýchat. kéž bysme se měli kam odstěhovat:o( já vím, že to sem nepatří, ale musela jsem si postěžovat. jo a napravte tu nekázeň a šoupněte mi sem někdo nějaký pozitivní zprávy:o)))) papa |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
17.5.2004 13:28:50
Leni, to tě teda lituju se zubama. Já mám venku 3 osmičky, rostly mi kořenama křivo do dásní, tak musely ven. Navíc mi jedna zlobila v době maturity a další při státnicích!
Tak u nás se Martínkovi židle tahat nechtějí, vždy mi řekne, abych mu ji k lince postavila já. Dávám ji opěradlem na boční stranu, vždy tam, kde nestojím já. Aby aspoň z jedně strany byl chráněný. Hani, a kramář je taky šílený, stále mám hrnce, poklice, příbory.... vytahané po bytě, naštěstí respektuje zákaz a neroznáší prací prášky, jar... Jinak u nás taky víkend nic moc, tchána odvezli do nemocnice a prý má nemoc (úplné ochabnutí svalů z důvodu špatného vyživovíní neurony?!?!), na kterou se do dvou let umírá. A on už je doma 1,5 roku:-(((( |
|
|
17.5.2004 10:44:35
leni, to by mě teda taky bylo líto, být v kůži té kámošky. jenže holt za tohle nikdo nemůže.
osmičky jsou pěkný mrchy, mě ještě tuším nevyrostly, a asi nevyrostou. zubařka mi po rtg říkala, že mi rostou šikmo a že nejspíš vůbec nevylezou. ani jsem s tím neměla žádný trable, zatím, 3x ťuk. veru, myslíme na vás, jak jste zabydlený a až ti leni taťka rozchodí pc, tak se ozvi s novinkami:o) budem se těšit:o). |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
17.5.2004 10:35:58
Hani,vikend byl opravdu nepovedeny:(
No ona je na chvili sundala,jenze misa uz byla rozjeta...navic ona bez brejli toho moc nevidi,tak proto:)))) Jinak zuby od te doby dobry,no a zitra se dozvim,co s nima bude:( operace?to si asi uziju:( |
|
|
17.5.2004 7:09:04
tak koukám, že nejen víkend u nás stál za prd...:o(
leni, míša se nechá tak lehko vyvést z míry? vidíš, asi by mě nenapadlo, že to můžou být zrovna brýle. hele, proč je kámoška nesundala? je mi to líto, že jste si to neužili:o( a ty osmičky, nepůjdou ven? jitu, míša je naprosto nepoučitelná a navíc děsná kramářka:o( u nás se prostě nic neschová... |
|
|
16.5.2004 20:59:17
jo,Jitko,Misa je na zidli furt..musi mi pomahat pri vareni apod..2x uz spadla,nekolikrat jsem ji zachytila..ale rict si neda,ale vi aspon,ze operadlem k lince:)
|
|
|
16.5.2004 20:57:56
Hani,tak to te mi je lito,jak do tebe dr.na pohotovosti sla:( ale dulezity je,ze to "nic" nebylo!! Misa je fakt dracice:(
Jinak my meli scenu..prisla mi kamaradka,prinesla Mise darecky,ale mela jiny bryle a na 99% to bylo to,co ji vadilo (takovy vyrazny cerny-hranaty) a zacala desne brecet,maminko domu..a kamaradky se bala:( no,jenze kamoska byla zrovna ve spatnym rozpolozeni..tesila se,ze se s Miskou odreaguje,jenze kdyz to videla,tak zacala brecet taky a sla dom:( chjo...tak mi to bylo lito...jo a jinak, aby toho nebylo malo,misto aby brecela misa,ze ji rostou zuby,tak jsem to byla ja..do ctyr do rana jsem nemohla spat,bolely me osmicky-rostou mi do strany:( v ut jdu na zubni..od toho oci a hlava..hruza:( paralen me nastesti zachranil,pres den dobry..no tak to byl nas vikend:) jinak se mame dobre:) jo, volala mi Veru,ze ji nejde pocitac,tak ho zitra k nam veze,snad s tim tatka neco udela..takze na nas nezapomnela,ale bohuzel ho ani nespusti,tak proto zadny zpravy z domecku:( |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
16.5.2004 13:56:39
Pane jo, teda Hani, takovou zkušenost vůbec nezávidím. Ještě, že to opravdu nic nebylo....
Náš Martínek je taky v něčem nepoučitelný. Když spadne ze židle, tak si nedá říct a za chviličku je zase ve stejné pozici. Od nebezpečných látek ho držím dál, ale člověk nikdy neví, co to mrně napadne. Dneska ráno byl s tatínkem v loutkovém divadle, vydržel prý asi půl hodinky a pak to vzdali. Navíc to prý nebylo nic moc, spíše pro dospělé?!?!, je tady nějaká přehlídka. Tohle byla veršovaná Zlatovláska, mluvená z kazety asi z roku 1960, Martínek to prostě nevydržel. Snad teda za rok... Přeju pěknou neděli, u nás vykukuje sluníčko, ale šíleně fouká!! |
|
|
16.5.2004 10:31:44
ahoj všichni, u nás nemůže být klid ani v neděli. míša si ráno stříkla savo do očí, tak jsme jeli na pohotovost, kde jako na potvoru sloužila nejhorší dětská dr z hradce a okolí. na míšu se ani nepodívala, a po půl hodinové přednášce o tom, jak špatná jsem matka nás poslala na oční do nemocnice se slovy "a jeďte co nejrychleji, ať zachrání co můžou".
tak jsme dorazili na oční pohotovost, vzali nás přednostně, sestra vypláchla oči a dr ji prohlídla, že to nic není, že kdyby si oči popálila, tak že by vypadala jinak a neměla je tak čistý. zaplaťbůh. byla tam děsně hodná dr a neřekla ani slovo, že dvouletému dítěti savo do ruky nepatří. no tak teď zpytuju svědomí. teda to savo nebylo volně přístupné, ale naše dítě si holt cestičku našlo. na té pohotovosti jsem měla pocit, jako kdybych ji to dala do ruky a řekla "na stříkni si to do očí". |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
13.5.2004 9:24:05
U té druhé adresy samozřejmě není mezera za tečkou :-)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.