Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
13.5.2004 9:22:42
Pro inspiraci se můžeš podívat na www.mima.cz a www. e-party.cz
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
12.5.2004 21:35:24
Hani,dobrou noc:)
s pocasim..u nas bylo krasne az tak do pul sesty a pak se zatahlo,ale ani nevim,jestli se rozprselo:) |
|
|
12.5.2004 21:33:46
Oli,tak to je sila s tim vstavanim:(
Misa uz spi taky celou noc-tuky tuk:) obcas o pulnoci si pro mne dojde,ze uz mam jit spat:))) Lidko,taky nevim zadny odkaz na dort:( jo a mise tece taky z nosu a to obrnu mame odlozenou..ale nastesti ji to nevadi.. |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
12.5.2004 21:12:32
oliiiii, já to dnes nebyla...my tu měli dopo taky moc hezky a pak se zatáhlo a prší a je tam hnusně...tak kterýpak dobrák to dnes poslal?:o))
já mám pro tento týden taky odpracováno...před chvílí jsem přišla z práce a jdu spát...jsem vyřízená jak žádost. oli, držíme palečky ať vás nemoci nezchvátí. a jinak noční spaní u nás...jak kdy, někdy jsem vzhůru každou chvíli, jindy spíme celou noc bez buzení...ani jsem nevypozorovala, proč chce někdy jen mlíko, někdy jen čaj a někdy vůbec nic. tak pááá a dobrou noc! |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
12.5.2004 20:32:16
dobry vecer. u nas je pocasicko podobny jako u leni. do odpo pekne, pak se zatahne a prsi. hani, uz to k nam neposilej.. :o)
jo, holky, s tou brzkou ranni hodinou je to pravda. doufam, ze tento tyden mam dovstavano. a odpracovano. filip je od vcera nejaky protivny ci co. snad to nesouvisi s tou obrnou, trosku zacal soplit, visi na mne a porad natahuje. snad je to pocasim. :o) jitu, gratuluju k nocnim pokrokum. ja jsem rada, ze uz me v podstate filip v noci nepotrebuje. ojedinele ano, ale jinak se vyspim. :o) lidko, s odkazy na www stranky ti nepomuzu. ja zadny neznam.. :o( |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
12.5.2004 9:23:50
Tak to je děs, co tady píšete o kočárech.... U nás zatím nevím o případu, kdy by se ztratil kočárek. (ťuk, ťuk...)
Je fakt, že jsem ho nikde nenechávala stát před obchodem s mimčem, teď ale občas chytnu Martínka a tašku a kočár tam nechám stát. Kdo by chtěl starý špinavý.... V poslední době jezdím s golfáčem, pokud to jde, tak i do obchodu! Nějaké zámky na kočár tu moc neznáme.... Zlaté maloměsto, jak to tak sleduju. Marťa dnes spal v kuse od 21 do 6, pak ale už vstával a dál nechtěl spát. Jindy se v noci třeba 2x vzbudí, cucne si, ale spí až do půl 8 nebo do 8. Takže dnes bude dlouhý den, snad i počasí bude lepší. |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
11.5.2004 23:05:30
leni, tak to jsme vám tam tu bouřku asi poslaly, tak to probíhalo u nás asi do těch čtyř:o)) a pak modrojas a 20st:o))
oli, to fakt vstáváš tak brzo? mě zabíjí šestá, natož pátá...tož také přeji dobré ráno:o) joo, leni, zloději...kapitola sama pro sebe...u naší dr se nechávají do ordinace otevřené dveře, protože se tam krade jak na běžícím páse. beru si kočár do čekárny, aby mi ho před poliklinikou neukradli, ale stejně ještě člověk nemá vyhráno:o/ |
|
|
11.5.2004 22:26:07
Oli,to myslis vazne s tou hodinou do prace? to je nelidsky!!!!pomooc:)tak preju hezke ranko:)
|
| Lidka,Tomáš 94,Daniel 02 | 737 |
|
|
11.5.2004 22:25:34
Pardon, že vam tu do toho kafrám. Ale myslím, že to bylo tady u vás...někdo tady psal www stránky , kde se prodávají dorty. Nevzpomenete si? Díky moc..potřebuji inspiraci.
|
|
|
11.5.2004 22:25:17
Tak Vam musim rict,ze u nas bylo krasne az do doby,nez jsme chtely vyrazit ven..asi v pul pate,ve ctyri.Do te doby modrojas,slunce,pres dvacet stupnu..potom se zatahlo,hromy blesky a v pul sesty se zase udelalo pekne,ale to uz se mi ven nechtelo...no jenze misa,jak jsme si pospaly,tak sla spat v deset,protoze jsem ji odpo radne neunavila:) no nevadi,stane se.
Hihi,Hani,jsem rada,ze to Veru nereknes:))) Jinak s tema zlodejema..prijde mi,ze je to cim dal tim horsi.Kdyz se misa narodila,tak jsem nechavala zamceny kocar pod schodama u dr.Ted? Kradou se tam i zamceny kocary,dokonce kabat v cekarne a ukradla ho pry jedna maminka!!!hruza! uz tam radsi neni vesak...chjo:( |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.